Şimdi Ara

E-kitap okuyucu tavsiyesi(kindle sony vs..) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
33
Favori
177.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ilk defa yazıyorum bu konuya, e-kitap okumaya yeni başlıyorum. e-reader ne kadar gerekli ? herhangi bir tablet, başarılı bir uygulama ile e-reader dan çok daha işlevsel olmaz mı ? yoksa bu kadar para bayılmak mantıklı mı e-reader için ?
  • Bu ekitap okuyucular ödünç alınan acsm, adobe digital editions kitapları açabiliyor mu? İnternette baktım biraz galiba kindle'da yokmuş peki ötekilerde var mı? Diğer markalarda var mı bu özellik?



    Pdf okuyucu olarak çok kötüymüş bu cihazlar ama en azından mesela ekitap şeklindeki 10 mblık acsm pdf(text bazlı)leri kasmadan açabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da inanılmaz gereksiz gelmeye başladı. Yani pdf okumak istesen okutmaz doğru dürüst, ödünç drmli kitap okumak istesen çalışmaz, cizgi roman gibi grafikli dosyaları zaten okuyamazsın.

    Eee ne kaldı geriye? mobi formatı olan veya ona rahat çevrilebilen romanlar.

    Valla ben sadece roman okumuyorum. Bazen 500 mb'lık resim şeklinde taranmış dosyaları bile okumaya ihtiyaç duyuyorum.

    Bana sorarsan sadece roman tarzı kitaplar okuyorsan herhangi bir akıllı telefon fazlasıyla yeterli olur. Pdf ve makale dikey pozisyonda text reflowu açmadan okuyacaksan 8.9 inchten büyük tablet al. Hem roman hem pdf için ise(yatay pozisyonda text reflow açmadan) 6-8 inch arası(büyük ekranda roman hiç zevkli olmuyor, birçok tablette denedim) tabletler veya telefonlar daha iş görür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    ben biraz da bu işin ticaretini yapmak istiyorum. e-kitap satan bir site kurup, indirilen e-kitaplar yine o sitenin uygulaması tarafından açılacak. Ama korsan nasıl engellenebilir o konu hakkında çözüm arıyorum.
  • Eger ebooka para veririm kitap benim icin zevk bir hobi vazgecilmez derseniz kindle candir onun haricinde tabletlerdende rahat rahat okunabiliyor. Bi dunya epub pdf kitaplari var nette veya torrentte beles .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsanı engelleyemezsin.

    Ayrıca uygulama geliştirme yerine ade kullanabilirsin. Çoğu site adobe digital edition ile drmli kitap satıyor bildiğim. Android tabletlerde ve telefonlarda overdrive uygulaması, Windows tablet ve bilgisayarlarda adobe digital editions uygulamasıyla okunuyor. Ama dediğim gibi korsan kullanmak isteyen için drm'yi kaldırmak bir tık uzakta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler. biraz acemiyim. dnr.com.tr'den kitap aldım. bunu ipaddeki kobo okuyucuya nasıl atıyoruz? adobe digital edition kitabı görüyor, programda adobe otorumu açıyorum ama kitap gelmiyor.
  • En ucuz hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir kindle pw 3 kullanıyorum. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de guvenilir ve makul fiyatli kindle paperwhite 3 satan neresi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet e-kitap okuyucu almaya karar verdim ancak kararsızım. İktisat öğrensiyim ve bazı kitaplara ulaşımak ciddi anlamda zor ve pahalı. Bu nedenle internetten indiriğim kitabın pdf dosyasını yükleyebileceğim, grafikler üzerinde rahat çalışabileceğim ve notlar alabileceğim bir e-kitap okuyucusu almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 250-300 dolar. Kobo Auro One'ı biraz araştırdım ve beğendim. İhtiyaçlarımı ve isteklerimi karşılar mı? Ayrıca tavisyesi olan yazarsa sevinirim.
  • Duygusal Adam kullanıcısına yanıt
    PDF için ekitap okuyucu pek tavsiye edilmiyor. Geniş ekranlı bir tablet daha çok iş görecektir açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurgazi

    quote:

    Orijinalden alıntı: delirotti

    arkadaşlar bende uzun zamandır reader almak çin araştırma yapıyorum özellikle e-ink vazgeçilmezim çünkü LCD veya LED panellerin uzun süre okunduğu zaman gözü ne hale getirdiği ortada o yüzden ben nook için sipariş vermek istedim adamlar Türkiye'ye göndermiyoruz dedi uyuz oldum :( alternatiflerimiz ne kaldı mecbur kindel alıcaz gibi duruyor birde İstanbul'da cihazı kurcalayıp görebileceğimiz yer varmı bildiğiniz?

    sahibinden.com a da baya alternatif var;)




  • Bir tane kitap okuyucusu almayı düşünüyorum. Kitap yanında magzter gibi dergi uygulamalarından dergi de okuyorum. Piyasada, magzter gibi uygulamalar kurulabilen bir e kitap okuyucu var mı?
  • Merhaba. Elimde birçok PDF formatlı e-kitap var. Bunları okumak için ideal e-kitap okuyucu hangisidir? Aradığım en önemli özellik: Altını çizdiğim cümleleri, bölümleri otomatik olarak bir düzene koyup depolaması. PDF formatı için bu mümkün mü?
  • Merhaba, cihazın ekranında sanal klavye ile not alabileceğiniz cihazlar ve yine ekrana stylus kalem ile not alabileceğiniz cihazlar mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.