Şimdi Ara

İlk E Posta'yı Bulmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, kullandığım lol hesabım yaklaşık 1.5 yıl önce çalındı, ticket attım ve hesap askıya alındı ve benden bilgiler istendi.Buraya kadar her şey normal.24 soru soruldu ve tek 1 soru dışında hepsi doğruydu.O soru da ilk e-posta idi.Bir türlü hatırlamıyorum.Random açmıştım sanıyorum, o e posta olmadan yardımcı olamadıklarını söylüyorlar, o eposta hakkında 2 kez ipucu verdiler, ama saçma bir şekilde, ikisinde de harf sayısı ve harflerin yeri farklı anlamadım yani.Bana sormadıkları bir sürü sorununda cevabını verdim, örnek verecek olursam;
    RP aldığım kredi kartı bilgileri
    KBT zamanında verilen Katarina kodu
    Site üzerinden alınan RP kodları,
    Rp aldığım zaman maile gelen işlem kodu,
    Refund sistemi gelmeden önce geri verilen kostüm ve herolar.Bana, ilk e postayı hatırlamayınca, bi sonraki değiştirdiğim e-maili sordular, cevap verdim ama bu sefer de maalesef işlemini gerçekleştiremiyoruz dedi, ben ne yapıcam ? Hesapta yüklü bir miktar var çünkü.

• çok geçmiş olsun. neden gerçekleştiremediklerini sordun mu ? ayrıca o sorular ne öyle ya ben maile gelen lolle ilgili ne varsa hepsini siliyorum. çalınmaya karşı saklıyayım mı illa onları :/ bizim arkadaşa da 3 iade hakkını nerde kullandın diye sordular. 3 iadeyi ben 3 sene önce kullandım nerden bileyim onları. sen yine iyi bilmişsin. yok mu bu riotun çalınmayla ilgili deneme sınavı
  • Hiç bir fikrim yok, hesap güvenliğini sağlayamadığın en küçük hatada(ki lol premium kafede kullanıldı en son ondan sonra çalındı tezata bak) bütün suçu bize yüklüyorlar, asıl hesap güvenliği sağlayamama problemi onlarda haberleri yok.
  • Up, yardım edebilecek yok mu ?
  • Şifreli olarak yolladıkları e-mail adresinin büyük bölümünü buldum yani 9 harflik e-mailin 7 harfini buldum, 2 harf bulamadığım için Eposta adresinin tamamını hatırlayıp benimle paylaşır mısın? yazdılar 2 gün sonra, şaka gibi.Bunlara denilecek, yapılacak hiç bir şey yok mudur ya ?
  • Aynı şey benim de başıma gelmişti 6-7 denemeden sonra çoğu bilgiyi tutturunca hesabımı geri alabilmiştim.Kolay gelsin geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.