Şimdi Ara

Güzel bir E-mail adresi nasıl alınabilir ve nasıl olmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu sadece kendim için değil benim gibi kendine güzel bir e-mail adresi arayanlar içinde açıyorum.

her müşteri hizmetlerini aradığımda karşıma çıkan kişi e-mail adresiniz nedir diye başlıyor ve konuşma şu şekilde ilerliyor;

- e-mail adresiniz nedir?
    + suskun alt tire kral 202
    - ahahahaha çok iyiymiş
    + lütfen görevinizi yapın

Ben de isterdim adımın soyadımın olduğu bir mail adresi ama hepsini kapmışlar, ne yazsam daha önce alınmış diyor. Çekin kurtarın beni bu durumdan.

• Sagopa alt tire cankan alt tire 41 @ hatmeyıl dat kam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlusBaker -- 18 Şubat 2017; 17:33:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protonmail'i kullanın diğer mail servislerinden sonra kurulduğu için, istediğiniz mail adresini bulma ihtimaliniz daha fazladır. Yakında diğer mail servisleri gibi kapışılmadan kendi adınızı soyadınızı alın derim.

Bu arada protonmail nedir bilmeyenler şu videodan bilgi alabilirhttps://www.youtube.com/watch?v=hbkB_jNG-zE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 18 Şubat 2017; 17:40:46 >
  • Klasik olan ad soyattır.
  • Admin@gmail.com

admin@google.com

• Adın soyadın ne türetelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adın soyadın olmuyorsa sonuna dogum tarıhının son ıkı hanesını koy.bence gayet kullanışlı.cocuksu degıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahaba sadece adım soyadımın olduğu e-maili alan nadir insanlardanım. Büyük ayricalik

• Adım soyadım Türkiye'de dolayısıyla Dünyada tek olduğu için sıkıntı yaşamıyorum

Ama gittim yandex aldım keşke gmail alsaydım. Her yere onu verdim onla kayıt oldum şimdi yeni açmaya üşeniorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyturtle

Hahahaba sadece adım soyadımın olduğu e-maili alan nadir insanlardanım. Büyük ayricalik

Adım soyadım başkasında yok
  • Tekelleyaziyorum@hotmail.com

• Benimki

uvuvwevwevweonyetenyevweugwemubwemossas@gmail.com

Ad soyad olması çok iyi

• yeni bir mail servisi kurulması lazım yeni nesil için.
  • Kendi adınızda bir websitesi açın ve o siteden yine kendi adınıza mail hesabı ekleyin. Böylece isminiz@isminiz.com şeklinde adresiniz olur. Ama maili kullandığınız sürece websitesinin açık olması gerekir yani her sene para ödeyeceksiniz.

• Gmail yandex yahoo outlook aol hotmail mail

bu uzantıların hepsinde asağıdakileri dene

adsoyad@

ad.soyad@

soyadad@

soyad.ad@

Bunlar olmuyosa ya farklı mail sağlayıcıları da var, veya sonuna numara ekleyerek filan dene

• terminator494949@hotmail.com
  • lutfengorviniziyapın@hotmail.com

Olabilir bence

• Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biraz baktım da bu protonmaile hatta mevzuu edilen konu gibi adım soyadım la mail de açtım.

Alıma takılan şu an mail atacağımız çoğu kişi yada kurum Hotmail gmail proton maillere ulaşamıyor ama diğerleri ulaşacaktır o zaman bunun pek anlamı kalmıyor gibi.

Yani protonmail den protonmail e gonderince bahsedilen güvenlik sağlanmış olur.

Yanlış mıyım

• Yahoo al hocam, kesin bulursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.