Şimdi Ara

E.kartı driverını yükleyınce pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, dün video izlerken birden pc kilitlendi resetledim ama geri açıldığında ekrandaki butun renkler birbirine girmişti. Bugün pc ye format attım acılısta vs. Sorun yok ama ekran kartı driver ını yükleyince windows a kadar görüntü gelip kalıyor. Driver ı kaldırınca sorunsuz açabiliyorum. Nasıl çözerim bu sorunu? Ekran kartı mı yandı ki ne dersiniz? Nvidia ge force 6600 gt kartım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format atmayı denenidiz mi?

format çözüm olmadıysa ekran kartını çıkarıp tekrar takın. driverını kaldırıp güncel driverını kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

format atmayı denenidiz mi?

format çözüm olmadıysa ekran kartını çıkarıp tekrar takın. driverını kaldırıp güncel driverını kurun.

Evet format attım, driver kurmadığım sürece sorun yok ama hangi driver ı kurarsam kurayım aynı sorunlar tekrar başlıyor

• Driverın sizin işletim sistemi ve grafik kartınızla kesin uyumlu olduğuna emin misiniz?Oda olmazsa acaba donanımsal bişeyden kaynaklanabilir mi diycem, sonuçta driver yüklü değilken(kısacası GPU devrede değilken) sorun yok ama driver yüklenince(GPU çalışırken) görüntü yok demişsin.
  • Ekran karti arizasi. driver yuklerseniz acilmiyor yuklemezseniz wdm olarak acildigindan dolayi ekrana ulasabiliyorsunuz...
  • Ekran kartın yanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

Driverın sizin işletim sistemi ve grafik kartınızla kesin uyumlu olduğuna emin misiniz?Oda olmazsa acaba donanımsal bişeyden kaynaklanabilir mi diycem, sonuçta driver yüklü değilken(kısacası GPU devrede değilken) sorun yok ama driver yüklenince(GPU çalışırken) görüntü yok demişsin.

Evet daha önce de aynı driver ı yüklemiştim. Başka driver ları da yükledim ama hep aynı sorun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

Driverın sizin işletim sistemi ve grafik kartınızla kesin uyumlu olduğuna emin misiniz?Oda olmazsa acaba donanımsal bişeyden kaynaklanabilir mi diycem, sonuçta driver yüklü değilken(kısacası GPU devrede değilken) sorun yok ama driver yüklenince(GPU çalışırken) görüntü yok demişsin.

Evet daha önce de aynı driver ı yüklemiştim. Başka driver ları da yükledim ama hep aynı sorun oluyor.

O zaman üstteki arkadaşların dediği gibi bence ekran kartında donanımsal bi arıza var.
  • Ekran kartın arızalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Ekran karti arizasi. driver yuklerseniz acilmiyor yuklemezseniz wdm olarak acildigindan dolayi ekrana ulasabiliyorsunuz...

hocam aynı durum allah rızası için bi yardımcı ol ya wddm v1.1 tanıyor kartı driver yükleyince ya siyah ekranda kalıyor hoş geldiniz gelmeden hemen once bazende masüstü geliyor bişey yok bekliyor bekliyor maous takılarak haraket ediyor düzelmiyor ve bilgisayar işlem yapmıyor bu arada kartım 9600 gt 1gb olandan.
  • Onboard ekran kartin varsa arkadasim ekran kartini cikar ve oyle dene ayni yerde takilirsa virus olabilir, disk arizasi olabilir, power yetismiyor olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.