Şimdi Ara

E:\ erişilemez yanlış işlev hatası-Çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
36.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boş dvd'lerde bu hatayı alıyorum çözümü nedir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dvd sürücüne sağ tıkla özelliklere tıkla. Oradan kayıt altında "Bu sürücüde kaydetmeyi etkinleştir" gibi bi seçenek olacak, onun aktif olması gerek.
  • cd sürücüsü sağ tık özellikler kayıt bölümünden bu sürücüde cd kaydetmeyi etkinleştir işaretleyince sorun çözülür.
  • sağolun sorun çözüldü dh sayesinde bir şey daha öğrendik
  • arkadaşlar o kayıt bölümü bende yok düzeltemedim ne yaptıysam başka fikri olan varmı?
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\CD Burning\Drives\

dizinindeki "Drive Type" anahtar değerini "2" yaptığınız takdirde sorun çözülecektir.

ek olarak

ilgili sürücü üzerinde sağ tıklayarak özelliklerden kayıt sekmesine gelip oradan bu sürücüde cd kaydetmeyi etkinleştiri işaretleyerek tamam deyin.
    arkadaşlar bu şekilde sorunu çözdüm ben işe yarıyor.aristokrat nickli arkadaştan alıntıdır.teşekkürler..
  • quote:

ilgili sürücü üzerinde sağ tıklayarak özelliklerden kayıt sekmesine gelip oradan bu sürücüde cd kaydetmeyi etkinleştiri

Bu işlem ile sorunumu hallettim. Teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef benim sorunum çözülmedi hepsini yaptım ama boş cd boş göstermesi oldu ama ona birşey yazdıramıyorum toshiba satellite a210-199
  • Kardeşim ben dolu cd lerdede bu hatayı alıyorum nasıl düzelticem ?? .s.s bi yardımcı olun lutfen.
  • Kardeşim ben dolu cd lerdede bu hatayı alıyorum nasıl düzelticem ?? .s.s bi yardımcı olun lutfen.

--- Cilqn_Jojuk_26@hotmail.com --- MSN mi ekleyn Allh rızası icn...
  • arkadaşlar,ben de aynı dertten muzdaribim.dvd ve cd dolu olduğu halde boş görüyor veya bazen görmüyor.Kayıt etkinleştiriyorum bu sefer de boş görünüyor.Lütfen yardım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.