Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smclk89

Kel_bakkal: Bankamatik hesabınızda para olmadığı sürece ek hesaptan dahi. hesap işletim dönem aidatı kesmez. fazladan para bulundurursanız. 58 tl dahi olsa kısmi çekim yapmaz. 59 tl yi aşan ücreti hesapta gördüğü an en az 48 saat içerisinde çekim yapar.

bu kısım yanlış, Garanti hesabımda 56 tl bulamadığı için 43 ya da 46 lira ve küsüratlı kuruşları bile çekti. direkt 0.00 kaldı hesap.
  • İçinden bir tanecik kod çıkan şekilli sukullu zarfa 3 lira bayıldım zamanında zaten şifreyi değiştirince zarfı at çöpe gitsin yola yola bi hal oldular milleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim beni PTT'nin bitmek tükenmek bilmeyen amaçsız kuyruğundan kurtardı.Garanti bankasıyla 2 dakikada giriş yaptım şifremide güzelce değiştirdim
  • Zaten bedavaydı cep numara ile hemen unutulan şifreyi değişiyodunuz, kimse bilmiyor tabi,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

Zaten bedavaydı cep numara ile hemen unutulan şifreyi değişiyodunuz, kimse bilmiyor tabi,

hiç şifre almamışsan, telefonun kayıtlı değilse yada eskiden beri girmiyorsan kabul etmiyordu
  • Ben 2.kez aldım bu mereti ilkiyle 1 sene giriş yapmamıştım 7 tl ekstra ödemiştim moralim bozuldu bak şimdi
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

Zaten bedavaydı cep numara ile hemen unutulan şifreyi değişiyodunuz, kimse bilmiyor tabi,

Daha önce alanlar hiçbir şekilde bu işlemi gerçekleştiremiyordu
  • Teşekkürler, güzel haber.

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler
  • ptt nin zulmüdnen kurtulmak yeter
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    bir çok bankamatik kartlarında uygulama bu şekilde olduğundan hepsi aynıdır diye düşündüm. yanılmışız.
  • 2 yıldır kullanıyorum numara ile şifre dğişiyor fakat uğraştırıcı bütün kimliği ve yakının tc girip ancak değişiyor ,banka daha pratik

• Teşekkürler bilgilendirme için. uzun zamandır fırsat bulamıyordum postaneye gitmek için

• Vay anasını 2 lira boşa gitti
  • quote:

geçmiş olsun nuvo gitti. yılık ilk ayı 2. haftası 50 lira hesap işletim ücretiniz hayırlı olsun.

iş bankası online işlemler kısmından da girilebiliyor. bu 3 banka giriş esnasında banka bilgileri ile girebiliyor fakat. bir kaç banka da online işlemler menüsünden giriş sağlıyor.

Kesin gittimi hocam ama uyarı filan vermedi.nasıl anlaşılır iptal olup olmadigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve001 -- 2 Ekim 2015; 7:58:52 >
  • ing bank yada finansbank ta hareket yok dimi?

e devlet şifremide kaybettim 4 lira istiyorlar bide sıra bekliycem yani.. neyini parayla satıyorlar anlamadım altı üstü bir site ve şifresi var her yerden para koparma peşindeler 3e5e bakmadan.

• İlk çıktığı zamanlarda almıştım bu şifreyi memurların o mahkeme duvarı suratını çekerek, sonra o şifre kesib doğru olmasına rağmen yanlış hatasını veriyordu, tekrar mahkeme duvarı suratlı memurların suratını katlanıp birde üstüne para vermiştim. Bu olaylar eskidendi sonra kolaylaştırdılar haklarını yemeyim (!)

• quote:

bir çok bankamatik kartlarında uygulama bu şekilde olduğundan hepsi aynıdır diye düşündüm. yanılmışız.

Hocam bu senin dediklerin nerde yazıyor biri de hesap kapanır diyo...

• işe yarar bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 2 Ekim 2015; 10:22:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.