Şimdi Ara

E devlet plaka sorgulama yapabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bende e devlet şifresi yok. pm den plaka atsam sorgulatıp ss alıp bana atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 23 Kasım 2012; 20:26:51 >

• pm ile gönder hocam plakayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

pm ile gönder hocam plakayı

attım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

pm ile gönder hocam plakayı

attım hocam teşekkürler

Gönderdim hocam
  • Benim ve eşimin e-devlet şifreleri cortlamış...

Sanki! 1-2 şifreyi unutacak adamlarmışız gibi "şifreniz yanlış" diyor...

Biraz araştırdım. Çoğu kişi bu durumdan dolayı mağdur.
    Sanıyorum devletin "parayı ver bir daha şifre al" tuzağından başka birşey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Benim ve eşimin e-devlet şifreleri cortlamış...

Sanıyorum devletin "parayı ver bir daha şifre al" tuzağından başka birşey değil...

Aynısı benimde oldu, fikrinize katılıyorum 10tl 10tl dir diyorlar artık.Ne kopardık kardır hesabı.
  • 3 ayda bir sistemde parolanızı güncellemeniz gerekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 23 Kasım 2012; 21:05:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen öyle 3 ayda bir şifre yenilenecekmiş onun hesabını tutacaz bir de.. hayır sonuç olarak güvenlik önlemiyse bu şifre yenileyin diye uyarı çıksın yeni şifre ile girilsin ama hayır gidip 4 tl verip yeni şifre almak gerekiyormuş her 3 ayı geçirince gidip bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Benim ve eşimin e-devlet şifreleri cortlamış...

Tuzak ki ne tuzak!

2 defa kullanabildim sonra aylar sonra girdim askerlik durumuma bakayım derken şifre yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean1888

aynen öyle 3 ayda bir şifre yenilenecekmiş onun hesabını tutacaz bir de.. hayır sonuç olarak güvenlik önlemiyse bu şifre yenileyin diye uyarı çıksın yeni şifre ile girilsin ama hayır gidip 4 tl verip yeni şifre almak gerekiyormuş her 3 ayı geçirince gidip bir daha.

Şifre Her 3 ay vb. tarihlerde yenilenmesi gerekmiyor. uzun zamandır kullanıyorum, 3-4 Defa şifremi güncellememi istedi sistem. (belirli periyotlarda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

aynen öyle 3 ayda bir şifre yenilenecekmiş onun hesabını tutacaz bir de.. hayır sonuç olarak güvenlik önlemiyse bu şifre yenileyin diye uyarı çıksın yeni şifre ile girilsin ama hayır gidip 4 tl verip yeni şifre almak gerekiyormuş her 3 ayı geçirince gidip bir daha.

Şifre Her 3 ay vb. tarihlerde yenilenmesi gerekmiyor. uzun zamandır kullanıyorum, 3-4 Defa şifremi güncellememi istedi sistem. (belirli periyotlarda)

Evet! güncelleme istiyor. Ve uyarı veriyor.

O dönem zamanı geldiğinde, ilk giriş esnasında "şifreyi değiştirmeniz gerekli" uyarısı çıkıyor ve değişikliği yapmadan giremiyorsunuz.
    Geçen ay uyarı çıktığın da değiştirmiştim. Ama şimdi ne eskisini, ne de değiştirdiğim şifreyi kabul ediyor.

Netten araştırıp şikayet sitelerine baktığım durumdan anladığıma göre: Son dönem de, sistemli bir şifre girememe durumu mevcut...

• quote:

quote:

şifreyi verenlerden ptt çalışanlarından iyi biliyorsanız diyebileceğim bir şey yok daha 2 hafta önce aldım adamın dediği bu 3 ayda bir şifrenizi yenilemeniz lazım yoksa giremezsiniz yeni şifre almak için de 4 tl ödemeniz gerekir.

• quote:

quote:

quote:

şifreyi verenlerden ptt çalışanlarından iyi biliyorsanız diyebileceğim bir şey yok daha 2 hafta önce aldım adamın dediği bu 3 ayda bir şifrenizi yenilemeniz lazım yoksa giremezsiniz yeni şifre almak için de 4 tl ödemeniz gerekir.

Şifreyi veren çalışanlardan daha iyi biliyorum, Çünkü çoğu bilgi sahibi değil

Edevlet şifremi alalı çok uzun zaman oldu ve 5-6 ay girmediğim zamanlar oldu. ilk girişte şifreyi değiştirmeni istiyor. 3-4 kez değiştirdim
    Sorunsuz kullanıyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 23 Kasım 2012; 23:20:34 >

• İYİ AKŞAMLAR, ŞİFREM YOK Bİ PLAKA VERSEM SORGULATA BİLİRMİSNZ ACABA. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.