Şimdi Ara

E-devlet’e miras sorgulama hizmeti eklendi: Miras sorgulama nasıl yapılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
33.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Noter sistemden Aynı TC ye veraset ilami verebiliyorken, e devletten birtek benmi alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamla bakalım dedik ....adam dedenin tc yoktuki oğlum vefat ettiğinde dedi ...ben şok...ne aptal uygulama olmuş...yazsın adam tc sini üzerinde miras varmı görsün......tabii bu şuda demek değil zengin bi amca sizin tc nize yanlışlıkla miras bırakırmı... :) :)

• miras değil trafik ceza borç çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kendi TC nominal bilmiyorum. Bu ne saçma bir uygulama

• Dedeme babasından miras kalan bir yeri bilemeyeceksem unutulmuş bir yeri göstermeyecekse ne önemi var?

• Nüfus müdürlüğünden alt üst soy belgesi alın herkesin tc si yazıyor ben sorunu bu şekilde hallettim

• bende ''miras değil alınteri'' yazısı çıktı...

• Tamamen basının şişirmesi çöp bir uygulama olmuş şaşırdık mı hayır tabiiki.

• Mısır'daki dedelerden birşey kalmış mıdır acep?
    Sanmam zaten dedelerin TC'sini de bilmiyoruz..

• Artunç kullanıcısına yanıt
    kendininkine bak oradan çıkartır...

• Bir iş yapıyorlar bari doğru düzgün yapsınlar. Giriyorum TC no yu kayıt bulunamadı diyor.

Şehit sorgulama çıkardılar aynı zamanda. Bütün bilgileri benden istiyor. Yahu zaten ben o kadarını bilsem neden sorgulama yapayım. Sen bana otomatik olarak gösterebiliyorsan göster şu şu deden şu savaşta şehit olmuş diye. Sorgulama ekranındaki bilgileri bilip de girdikten sonra daha bana sorgulama sonucu olarak ne gösterecek bilmiyorum.

Aynı şekilde soy ağacı da problemli. Annem anneannemin soy ağacında gözükmüyor. Fakat benim ve annemin soy ağacında anneannem gözüküyor. Bir başkası demiş babaannem soy ağacımda gözükmüyor.

Dedemin TC no sunu bilmiyorum. Soy ağacından edindiğim bilgilerle aşağıdaki adresten sorgulama yapıyorum. Yine kayıt bulunamadı diyor.

tckimlik.nvi.gov.tr
    Online Sorgulamalar - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
    https://tckimlik.nvi.gov.tr/Modul/NufusaKayitYeriSorguModulTCKimlikNo

• quote:

Orijinalden alıntı: den

Bir iş yapıyorlar bari doğru düzgün yapsınlar. Giriyorum TC no yu kayıt bulunamadı diyor.

Şehit sorgulama çıkardılar aynı zamanda. Bütün bilgileri benden istiyor. Yahu zaten ben o kadarını bilsem neden sorgulama yapayım. Sen bana otomatik olarak gösterebiliyorsan göster şu şu deden şu savaşta şehit olmuş diye. Sorgulama ekranındaki bilgileri bilip de girdikten sonra daha bana sorgulama sonucu olarak ne gösterecek bilmiyorum.

Aynı şekilde soy ağacı da problemli. Annem anneannemin soy ağacında gözükmüyor. Fakat benim ve annemin soy ağacında anneannem gözüküyor. Bir başkası demiş babaannem soy ağacımda gözükmüyor.

Dedemin TC no sunu bilmiyorum. Soy ağacından edindiğim bilgilerle aşağıdaki adresten sorgulama yapıyorum. Yine kayıt bulunamadı diyor.

tckimlik.nvi.gov.tr
    Online Sorgulamalar - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
    https://tckimlik.nvi.gov.tr/Modul/NufusaKayitYeriSorguModulTCKimlikNo

Boşuna kasma, miras filan kalmamış sana, çalış kazan ye

• İş yerinde 13 kişi denedik kayıt bulunamadı diyor şakamısınız abi yapacagınız sisteme bak

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Valla keşke öyle olsa ama öyle değiş işte. Bizim işler karışık. Malın mülkün mü var derdin var

• Ulan ne biçim uygulama babamın TC no girdim bişey görünmüyor. Halbuki 3-5 dönüm arazi var, yoksa odamı gitti len

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Anladım bir ara bakarım müsait bir zamanda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.