Şimdi Ara

*** E.C.A SCOT ***Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
27
Favori
75.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Termostat olmadan aç kapa yapmaz. Zaten mevcutta aç kapa yapamıyor sizin kombi. Sadece minimumda veya minimuma çok yakın modulasyonda sürekli çalışacak.

45 derece ile ilgili kullanım ve tüketim bilgilerinizi bekliyoruz.
  • Evet 12 saatte normal modda ortalama dış sicaklik -10 derecede 1. Kat evimde 6 metreküp yakti. Evde 23 derece civarinda sabitti. Aslinda bir oda termostatiyla 22.5 veya 22 dereceye ayarlayıp tasarruf yapabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Toplam petek metrajı ne kadar?
  • Bosch 2500 condense mi yoksa eca scot mu tercih etmeliyim? Kombi değişimi olacak, tesisatım mevcut. Aynı yere takılacak, proje çizimi gerekli mi? İzmir için fiyat yaklaşık nedir çok farklı fiyat veriliyor. Bosch için 2700 tl nakit dendi. ( oda termostatı dahil değil)
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Benim ev 1. kat 80 m2 termostad yok.2 günlük tüketim.
    kombi 35 ayarlı dış sıc 4 derece iken 4,7 m3 gitti.oda sıc 21,5-22
    kombi 38 ayarlı dış sıc 4 derece iken 6.3 m3 gitti.Oda sıc. 22.2-23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cettindir -- 12 Ocak 2017; 23:53:9 >
  • cettindir kullanıcısına yanıt
    kaç metre petek çalışıyor?
  • gdka G kullanıcısına yanıt
    eski kombi sökülüp aynı yere yeni kombi takılacaksa artık proje çizilmiyor izmirde, izmirgaz değişim formu yeterli
    iki kombiyi de taktırdım ikisini de öneririm kaliteli cihazlardır
    montaj dahil 2700 pahalı,kombi 1900-2000lira,montaj 200-300lira maximum,proje yok değişim formu olacak
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    6 mt petek.5 adet
  • Bir sürü tesisatçıyı aradım sadece montaj yapmıyoruz dedi. bu nedenle kombiyi uygun fiyatlı bir yerden alıp taktıramayacağımı düşünerek satın almadım. Forumda da belirttiğim gibi bosch 2500 condense için en düşük 2700 tl nakit dediler ki oda termostatı dahil değil fiyata ve pahalı dediniz. İzmirde Kombi satın almadan montaj hizmeti alabileceğim Tesisatçılar var mı? Bir de bayraklı tarafındayım. Eca için servis konusunda sorun olur dediler. Bilginiz var mı? Teşekkürler
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Mesajı düzelttim saat olarak endeksi yanlış hesaplamışım.
  • gdka G kullanıcısına yanıt
    eca servisi sorun olur diyenler kendi kombisini satmak istiyor, inanma
  • cettindir kullanıcısına yanıt
    tüketim iyi
  • Eca scot
    İzmir,kuzey cephe,90m2,ara kat yalıtımsız,7metre petek, 5petekte danfoss termostatik vana,koridorda oda termostatı

Tüketim:5,5m3
    Sibirya soğuklarında:8m3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulpara kullanıcısına yanıt
    s.a kardeş cm 727 eca oda termostadı aldım ama servis sanırım hatalı bir bağlantı yaptı çünkü termostadı ayarladıgımda ayara hiç uyum sağlamadı bende tekrar kurulum yapmak istedim kullanma kılavuzunda yapılması ğerekenleri yaptım ama kımızı ışık devamlı yanıyor yeşilışıkta 3 saniye arayla yanıp sönüyor kılavuzda bu durum hatalı ve eksik bağlama prosedürü diyor bağlama sırasında oda termostadı hatalı konumdadır diyor bu yanlış bağlamakmı demek yardımcı olusanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAHİİMM -- 13 Ocak 2017; 21:33:57 >
  • cm727 eca termostad taktırdım ama sıkıntı termostadı 22 ayarlıyorum ama kombi bu ayara uymuyor kendi kafasına ğöre kapanıyor çalışıyor termostadın pillerini söktüm rölö modulüne ğöre kapanıp açılıyor bende yeniden eşleştirme yapıyım dedim rölü düğmesine 15 sn ye basılı tutup hafızyı sıfırladım sonra off düğmesine basıp kılavuzda ğösterdiği ğibi düğmeler bastım ok yeşil düğmeye bastım ama kırmızı ışık devamlı yanıyor üzerindede yeşil ışık yanıp sönüyor bu nedemek kılavuzda hatalı ve eksik baglama prosödürü diyor bağlama sırasında oda termostadı hatalı konumdadır diyor bu ne demek anlayan varsa bi cevap yazsın
  • Merhaba. Şu an kullandığımız baymak eco4 kombiyi değiştirmeyi düşünüyorum. Eca scot alıcaz gibi kullananlar memnun sanırım. Ev 3+1 125 metrekare ve ısı yalıtımlı, kaç kw olanını önerirsiniz?
  • RAHİİMM R kullanıcısına yanıt
    *** E.C.A SCOT ***Kullanıcıları

Kullandığınız termostatın alıcısının bağlantısı yukarıdaki resimde işaretli olan on/off oda termostatı bağlantı noktasına yapılması gerekiyor. Kontrol edin eksik bağlanmışsa veya diğer modülasyonlu oda termostatı girişine bağlanmışsa düzeltin veya düzelttirin.

*** E.C.A SCOT ***Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 14 Ocak 2017; 11:6:27 >

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    merhaba
    eca scot tek versiyondur: 24kw, evinize bu kapasite yeter
  • szm428 S kullanıcısına yanıt
    S.A SERVİS CM 727 TERMOSTADIN MODÜLASYONLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ BU ÜRÜN MODALAYONLU DEĞİLMİ
  • RAHİİMM R kullanıcısına yanıt
    A.S. bu termostat modülasyonlu değil. TPI algoritmasına sahip kablosuz on/off çalışan kaliteli güzel bir oda termostatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 14 Ocak 2017; 12:10:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.