Şimdi Ara

E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi - zorunlu degilse tercihlerinize yazmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala duz lise mantigi var okulda 5 senedir hic degismedi.
    Ingilizce hocalari surekli degisir.
    Matematik ve geometri hocalarinin yarisi yetersiz ders anlatir.
    Kimya ve fizik ders anlatimlarida yetersiz.
    Biyoloji hocalari cok iyidir. Neredeyse full yapiyordum LYS de. Bana cok katkilari oldu meltem hocanin, yavuz hocanin ve ayse hocanin. Hepsi cok iyi ders anlatirlardi.
    TM okuyacaksaniz edebiyat hocalari cok iyi ders anlatir.
    Goreceksiniz bu yılki universite basarisida hic iyi olmayacak. 250-300 kisinin yarisindan cogu universite kazansada bunlardan 20 si iyi bolumler olacaktir.

Tercih yapmadan once yakin cevredeki kadir hasa, maltepe anadoluya, hayrullah kefogluna oncelik verin.
    Eger burayi kazanirsaniz. 2. Yil baska bir okula gecip kendinizi kurtarin. Kadir hasin puanlari cok dusuyor 10. Sinifta.

Genel olarak okul boyle. Okulun dis gorunusune kanmayin. Koklu anadolu liselerini yazmaniz faydaniza olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi: Zorunlu Değilse Tercihlerinize Yazmayın

E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi, {maltepe eca elginkan anadolu lisesi} bölgesinde bulunan ve öğrencilere yüksek kaliteli eğitim sunan bir devlet okuludur. Lisenin {eca elginkan anadolu lisesi boş kontenjan} olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmak için okul yönetimiyle iletişime geçebilirsiniz.

Okul hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenciler, {eca elginkan anadolu lisesi yorumlar} ve {eca elginkan anadolu lisesi yorumları} şeklinde aramalar yaparak öğrencilerin ve velilerin deneyimlerini öğrenebilirler. Bu yorumlar, okulun eğitim kalitesini, öğretmen kadrosunu ve öğrencilere sunduğu imkanları değerlendirmek için faydalı olabilir.

E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi'nin {eca elginkan anadolu lisesi kontenjan} bilgisi okulun resmi web sitesinde veya eğitim danışmanlarından öğrenilebilir. Tercih döneminde zorunlu değilse tercihlerinize yazmamanız, daha yüksek puanlı öğrencilerin bu okulu kazanmasına olanak sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen bir şeye içerlenmişsin öyle yazmışsın okulda maltepenin en iyi fizikçisi var matematik hocaları hepsi bilgili yeterki ihtiyacın olduğunda bul Kimya da dersine girdiğim 3 farklı hoca var 3 ü de konularına hakim her soruna cevap verebiliyorlar işin kısası tercih yapacak arkadaşlar bizzat gelsin konuşsun şuan ki 12 11 lerle fiziksel imkanlarından da bahsetmiyorum ortada zaten ama laboratuvar olayları yaş var ama ay da yılda bir Bu arada okulun puanı hakkında soru varsa aklınızda kontenjanlara bakın ben okula girdiğimden beri her sene kontenjan arttı arttıkça da puanın düşmesi lazım buna rağmen iyi şuanki 9 lar ordu edasıyla geziyorlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.