Şimdi Ara

E AMA!!!kımse cevap vermıyo :( :::( CREATİVE MUVO TX FM yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımınıza ıhtıyacım var eskı 1.19.1 surumlu firmware le format atabılıyodum 1.23.3 ü gorunce bı format atayım dedım (((atmaz olaydım))) formet ekranı gelıyo start yaptıktan sonra tam yukleyecekken yalnız hata verıyo firmware penceresınde‘’do not disconnect device during update’’yazısı beliriyo Unable to send scsi command penceresındede scsi sense‘’code:0x0’’ beliriyor ya anlamlarını , ya site, ya bı link ,yada baksa bısey nasıl olursa olsun yardıma ıyhtıyacım var mp3 suz yapamıyorum sımdıden tesekkur. Muvo tx fm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavishow -- 1 Eylül 2006; 16:39:14 >

• dostum makinenin ilk fabrika çıkışı firmwaresini bul bi yerden internetten nerden olursa onu geri yükle bakalım düzelcekmi büyük ihtimalle yeni sürümde bir sorun oluşmuş eski sürüme dönersen format atabilirsin
  • format islemini yaparken nasıl bie sıralam izledigini yazar mısın.
  • mavishow,
    bide download sayfasındaki mass storage driver'ı indirip kurmayı dene.

ben creative'e zen'in ses problemiyle ilgili e-mail attığımda gelen cevapta fw kurmadan önce mass storage driver'ı kur dediler. bu creative mp3 playerlar için daha gelişmiş bi drivermış.
    ayrıca usb'nin en az 1.1 olması gerekio. ve fw yüklemesi sırasında sorun olursa playerı başka bi usb portuna takmayı ve usb'de takılı diğer tüm aletleri çıkarmayı önerdiler.

bunlardan sonra da sorunun çözülmediyse @armagedon@ 'ın dediğini denemek mantıklı.

bak upgrade işlemini tekrar buraya yazıyorum. şu sırada yapıcan;

-mass storage driver'ı kur
    -mass storage driver'ı kurunca bilgisayarı yeniden başlatmanı öneririm.
    -sonra mp3 playerın pilini çıkar(servis yetkilisi bana böyle dedi)
    -10 saniye boyunca playerın play tuşunu basılı tut
    -play tuşuna halen basarken playerı usb'ye tak
    -taktıktan sonra 10-15 saniye daha basılı tut
    -aygıt yöneticisi açık olsun bu arada, orda (yanlış hatırlamıosam) "player recovery device" diye bişey çıkıcak. play tuşunu bırakabilirsin ondan sonra :) sonra bilgisayar bu player recovery device için senden sürücü isticek. otomatik yükle diyip sürücüyü yükle. bu, mp3 çaları bilgisayara recovery (iyileştirme) modunda bağlamak oluyo.
    -sürücü yüklemesi bitince fw dosyasını çalıştır.
    -dosya çalışınca sisteme bağlı olan creative ürünlerini arıcak, sonra senin muvo'yu bulcak.
    -ve format işlemi başlıcak. format penceresinde "format/erase data area" gibi bi seçenek var onu işaretle,
    -sonra da formata başla. format sırasında "do not disconnect device during update" yazar zaten. bu "update sırasında cihazı sistemden ayırmayın" demek.
    -kısa bi süre sonra update'in başarıyla tamamlanması lazım.

eğer son fw ile bunları yapamadıysan fabrika çıkışı fw'lerden biriyle dene. bunları nerden bulursun bilmiom. creative'in sitesini araştırman lazım.
    en olmadı creative'e e-mail at. hatta ingilizce bilmiosan türkçe metini yaz ben senin için çeviririm.

pm'den msn'imi atıom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 2 Eylül 2006; 12:08:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.