Şimdi Ara

E-5'de Motosikletliye Kasten Çarpan Taksi Şoförü [!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay e-5 Edirnekapı kara yolunda meydana gelmiş, görüntüde motosiklet sürücüsü akıcı trafikte ilerlerken tartıştığı taksi şoförüne tehlikeli bir biçimde yanaşarak elini uzatıp aynasını kırıyor, buna sinirlenen taksi şoförü ise aracını motosikletlinin üzerine kırıyor.

Motosiklet sürücüsü bariyerlere çarparak yaralanmış şimdiki durumunu bilmiyoruz.

KAYNAK :http://www.iha.com.tr/video-trafikte-olumune-kavga-kamerada-106082/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 16 Haziran 2017; 15:8:32 >

• Bizim ülkede motorcular da sıkıntı fakat, İstanbul'daki taksicileri düşününce kesin taksici bir şey yapmıştır diyemeden tutamıyorum kendimi... Bu şehirde taksici ve dolmuşçular tam bir trafik teröristleri. İşini namusuyla yapanları ayırıyorum tabiki de. Ama işini namusuyla yapanlar dolmuşçular arasında da yok gibi bir şey. Acı ama gerçek.
  • İki taraf da hatalı. Bu olayın 5 dakika öncesini az çok tahmin edebiliyorum. Taksici ya adamın üstüne kırmış ya da arkadan sıkıştırmıştır. Taksilere zorunlu ön ve arka yol kamerası taktırılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel iki sorunlu kisi. Motorcunun kafada kamera vardir artisttir. Taksici zaten kurallari kendi yazar. Motorcuya gram acimadim. Ama taksicide cezasiz kalmamali. Eger tartismayi baslatan taraf belli bile olsa bunlara su bu hakli haksiz denmez.

• Abi şu aksiyon kameraları çıktı çıkalı böyle olaylar çoğaldı..Motorcu suçlu demiyorum lakin youtube girin böyle onlarca video var.

Kafasına çin malı kask ile aksiyon kamerası takan yola çıkıp birilerine sataşıyor.

Edit : Harf hatası,imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 16 Haziran 2017; 15:52:8 >
  • altına motor alan kendini trafiğin kralı sanıyor
  • İsteyen taşlasın isteyen küfretsin. Aynasını kasıtlı olarak kırdıysa iyi yapmış. Bana yapılsa ben de yaparım aynısını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtubedeki motor vlogcuya benzıyor , aksiyon kamerası takıp millete artistlik yapıyor , youtbede bol bol trafik kavgalarını görebılırsınız haklı haksız
  • İşte bunlar trafik eğitimsizliği ve her önüne gelene ehliyet vermekten kaynakalnıyor. Cezaları istediğiniz kadar arttırın birşeye yaramaz. Benim motorsikletim olmasına rağmen sürmeye korkuyorum sırf böyle olaylara maruz kalmamak için. Her iki tarafında ceza alması gerek.
  • İstanbul gibi trafiğin hindistandan farklı olmadığı bir şehirde her hataya takılıp bunu yaparsan sonucu bu olur.Taksicide mutlaka birşey yapmıştır ancak öyle her hata yapanın aynasını kıramazsın.Plakasını alırsın gerekli yerlere başvurursun.Yok ben başvurmam bu ülkede hukuk işlemiyor kendi işimi kendim hallederim mi diyorsun.O zaman karşındaki de kendi işimi hallederim der bariyerlere yapışırsın. O motorcu eğer bir daha motor kullanabilecek kadar sağlıklı olursa bir daha kimsenin aynasını kırmaya teşebbüs edemeyecektir.Taksici şahıs güzel bir ders vermiştir.

Bir müsibet bin nasihattan iyidir
  • Motosiklet kullanan birisi olarak , bir arabanın aynasını kırmak tahrik ve salaklıktır.Bas frene gitsin başkasından bulsun belasını ne oldu şimdi.
  • İki taraf da boş

Kuryelerin ve yeni nesil motorcularin alayi insanliktan uzak

Taksiciler zaten biliyorsunuz yazmaya degmez

• Adamın aynasını kırmış.Ulan sen kimsin ? Böyle kendini birşey sanıp millete atarlananlara gram üzülmüyorum.İyi yapmış taksici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Adamın aynasını kırmış.Ulan sen kimsin ? Böyle kendini birşey sanıp millete atarlananlara gram üzülmüyorum.İyi yapmış taksici.

Olay öncesinde taksici, motorcuyu sıkıştırmış olabilir. Yoksa durduk yerde ayna kırmayla patlayabilecek bir olaya benzemiyor görüntülerden bize yansıyanlar. =)
  • Youtube'da ayna kırma videosu izleyen gaza geliyor. Böyle yapıştırırlar adamı. Bir yerde daha gördüm elemanın teki minibüsün yanına gelip el kol yapıp dans ediyor sonra aynasını kırıyor. Bunlara acımıyorum. Kameran varsa çekip gönder emniyete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 16 Haziran 2017; 18:13:15 >
  • dikkat ettiyseniz motosikletli taksinin yan aynasını kırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 16 Haziran 2017; 18:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Adamın aynasını kırmış.Ulan sen kimsin ? Böyle kendini birşey sanıp millete atarlananlara gram üzülmüyorum.İyi yapmış taksici.

Olay öncesinde taksici, motorcuyu sıkıştırmış olabilir. Yoksa durduk yerde ayna kırmayla patlayabilecek bir olaya benzemiyor görüntülerden bize yansıyanlar. =)

iyi güzelde ilk mesajı yazarken motor kullanan kişiyi haklı çıkaracak şekilde hazırlamışsın konuyu.yukarıdaki arkadaşın böyle cevap yazması normal.
    ben hiç acımadım.trafikte çok görüyorum kaskına kamera takan herkes rambo gibi dolanıyor.taksicileride sevmem ama kimse kimsenin malına zarar veripte karşılıksız kalmamalı ayrıca aynayı kırdıktan sonra motor kaçmak için hızlanıyordu.

• Daha dun bir taksici sikistirdi motor surerken. Ben efendi efendi kendi seridimi ortalamis gidiyordum. Bu saygideger (!) Sahis ise arkadan selektor basarak geliyor. Sehir icinde ilerliyorum, hizim 50 civari, hic sikinti yapmadim hizimi 30 a kadar dusurdum.. yiyorsa bir denesin ezmeyi bakalim. Yaklasik 150 metre boyle devam ettik. bir densizlik etse, fişini keserdim. Takip edince nereye gittigide tam tahmin ettigim gibi duraga gidiyormus. Icerisinde yolcu felanda yoktu. Hic muhattap bile olmadan anladigi dilden cevabimi verdim. Bir akilli herif icin kendimi yada yoldan cikacak bir adami riske etmem mi gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Men dakka dukka

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

iyi güzelde ilk mesajı yazarken motor kullanan kişiyi haklı çıkaracak şekilde hazırlamışsın konuyu.yukarıdaki arkadaşın böyle cevap yazması normal.
    ben hiç acımadım.trafikte çok görüyorum kaskına kamera takan herkes rambo gibi dolanıyor.taksicileride sevmem ama kimse kimsenin malına zarar veripte karşılıksız kalmamalı ayrıca aynayı kırdıktan sonra motor kaçmak için hızlanıyordu.

Metin bana ait değil, "Ekşi Sözlük" isimli sosyal platformda açılan bir başlıktan kopyala ve yapıştır yapmak suretiyle konuyu açtım. Bunu belirtmemek elbette benim şahsım adına yapmış olduğum bir hata, bunun için özür diliyorum elbette. =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.