Şimdi Ara

Dyson V6 Animal PRO Şarjlı Elektrik süpürgesi İNCELEMESi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bir süredir eski Siemens torbalı elektirik süpürgemizin yerine tutacak bir süpürge almak için araştırmalara başladım. Yerli yabancı site testler top 10 lar falan filan derken sonuc olrak kesenin ağzını açıp DYSON V6 Animal PRO şarjlı elektirksüpürgesi almaya karar verdim.

    Diyeceksiniz tabi şarjlı normalin yerini tutarmı.olmaz. Ama emin olun artık pil ve diğer teknolojilerin gelişmesiyle bu elektrik süpürge olayı şarjlılara bağlancak

    Şimdi evde evi çekmek işi genelde benimdir.O yüzden ev tozu çekme işinde çoook tecrübeliyim

    Şimdi tozçekmede esas sorun aletlerin toz çekmesi yada içeri toz bırakması değildir.Hepsi öyle böle tozu kiri alır.Zaten kiriniz bellidir genelde biraz toz biraz saç kıl falan. Esas zor olan o koca aleti yerinden çıkarmak koca kabloyu çekmek bir prize takmak.Sonra süpürürken o aleti arkanızdan sürüklemek oraya buraya çarpmasın diye kasmak.kablo yetmeyinde geri gidip kabloyu çıkarıp diğer yere takmak.....Sonra toplamak.Birde acil durumda ufak tefek toz kirlerde hemen müdahale için alet gerekir ne yaparsın yine o koca aleti kurmaya çalışırsın.Eskiden gırgır vardı insanlarda o da bitti.Yada mutfakta el elektrikli süpürgesi barındırman gerekir.

    Peki hem acil durumda hemen müdahale edebileceğin bir el süpürgesi hemde evini hemen zahmetsiz temizleyebileceğin bir ürün gerekse.İşte o zaman KAPI HER ZAMAN ŞARJLI SÜPÜRGELERE ÇIKIYOR.

    Şarjlı süpürgelerde tek sıkıntı şarj süresiB,rde iyiçekim gücü ile alakalı teknolojiler.Görebilgiğim kadarıyla DYSON bu konudada borusunu öttürmüş.

    Şimdi ürün hakkında bilgi vereyim.
    Dyson 3:30 saate şarj oluyor.20 dakikaya yakın bir şarj süresi sunuyor.Normal modda.Bu arada normal mod her türlü temizlik için fazlasıyla yeterli.Biz 130 m2 lik bir evi rahat sallana sallana 13 dakikada temizliyoruz.Bizzat ölçtüm.Hanımda aynen öyle.Şarjlı alette işi bitirme süren baya kısalıyor.Çünkü dediğim gibi o koca alete alıp kurma peşinde sürükleme fiş değiştirme derdi yok.Şarza takılı olan dock istasyondan çıkar işe başla.

    Gelelim sonuca.İyi çekiyormu? Nasıl oldu bilmiyorum 1 gün önce siemens torbalı ile çektiğim halılarda nereden çıkardı bilmiyorum haznenin yarısını dolduracak toz çıkardı.Siemens çekmiyor değil di tam güçüçte halıdan zor sökersin. .Sanırım bunda elekrikli döner süpürge başlığı halının altından tozu çekip alıyor.Çünkü diğerinde öyle döner başlık fırçalı başlı yok.Düz standart.

    Resimde de gördüğünüz bir döner başlıklı geniş tüm ev için kullanılan başlık.Bir adet koltuk araç gibi ince kılları tüyleri derin temizleyen döner başlıklı süpürge bir ince aparat birde perde klavye gibi yerleri temizlemek için aparat var.Alet, duvara monte ediyorsun orda şarj oluyor.

    Hazne 2 kullanmaya doluyor.Ama Temizlemesi çok kolay çöpün üzerine tutuyorsun bir düğmeye basıyorsun hepsi dışarıda.çok kolay.başlıkları takıp çıkarma çok basit.zaten pek çıkarmıyorsun .biri nerdeyse herşeye yetiyor.

    Aletin birde Turbo modu var.o modu açarşan 7 dakika gibi gidiyor şarj.Özel durumlarda kullanılacak bir ayar.çekim baya artıyor halıda zor itiyorsun süpürgeyi ileri.Ama özellik saniyelik basıp kapamak içinAcil durum müdahalesi.Filtresi çıkarma çok kolay ömür boyu kullanabileceğin değiştirmek zorunda olmadığın bir filtresi var.yıka kurut kullan.
    2 sene garantisi var ürünün.Pilin 3 sene güç kaybetmeden gittiği söyleniyor.Ama pil sıkıntısı olursa ilerde amazon da 70 dolara satılıyor.Estenirse alınır.Tabi burdanda temin edilir.servis ne ister bilmiyorum.

    Peki gelelim eski siemens i ne yaptım.Artık bütün işimi bu gördüğü için onu depoya kaldırdım kurturdum şükür.



    Artıları:
    -Çekim gücü piyasadaki en iyi şarjlı. turbo modda haddinden fazla iyi.
    -malzeme kalitesi iyi.
    -ömür boyu torba derdi filtre derdi yok.
    -temizlemesi çok kolay.

    eksileri:
    - tek eksiği bence motorlu başlık olduğu için bir tane shagy uzun tüylü halıda tüyler başlıkmotoruna girip motor dönmeyi bırakıyor.Temizlemeye çekmeye devam ediyor. sorunsuz.Elini düğmeden çekip basınca motor normal dönüyor sorunsuz.Şagy için motorsuz başlıkvarmış ucuz.

    Sonuç olarak arkadaşlar bu ürünü kesinlikle öneriyorum.Eğer bütçe müsaitse.Bana 1450 TL ye geldi.Çek puan falan kullanınca.Bu ürünün bir üstü var o da v6 total.onda fark sadece bir başka başlık daha var.bir ek bir hepafiltresi.eğer özel bir rahatsızlığınız yoksa hepa gereksiz.o artı başlıkta taş ve tahta gibi temizlerde daha iyi diyorlar ama bana gereksiz geldi.maliyeti artırmak istemedim.

    BU ÜRÜN OLMASA BİLE SÜPÜRGE OLACAK ARKADAŞLAR MUTLAKA ŞARJLI DÜŞÜNÜN.EĞERBU PAHALI GELİRSE "Electrolux Ergorapido ERGO13" DÜŞÜNÜLEBİLİR.ODA PARASINI HAKKINI VEREN ÇOK GÜZEL BİR ALET.450 CİVARI ALINABİLİR.ELECTROLUX AVRUPADA BİLDİĞİMİZ "AEG".


    Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar

     Dyson V6 Animal PRO Şarjlı Elektrik süpürgesi İNCELEMESi
     Dyson V6 Animal PRO Şarjlı Elektrik süpürgesi İNCELEMESi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 7 Mayıs 2016; 16:15:09 >







  • İnceleme için teşekkürler. Faydalı oldu baya, gayet iyi fiyata almışsınız.

    Henüz iki gün önce bende kliksa dan 1680 TL ye sipariş verdim.

    Yarın elime ulaşacak, bakalım nasılmış, bir müddet kullandıktan sonra bende izlenimlerimi yazabilirim.
  • ?imdiden hayyrly olsun
  • Selamlar. Bende de Dyson V6 Absolute modeli var ve cok memnunum. Bence Dyson in bu kadar iyi olmasinin sebebi iyi cekis gücünün yanisira amacina göre cok iyi islevsel olan fircalarindan kaynaklaniyor. V6 kablosuz elektrik süpürgesi alacak olan kisiler öncelikle evlerindeki Hali ve sert zemin orasinan göre secim yapmasi gerekiyor. En önemli secim bu cünkü sonradan bazi fircalari alamiyorsunuz ya da digerlerine uymuyor. Mesela ben Fluffy modelindeki ucu almak istiyorum ama Dyson onu ekstra olarak satmiyor satsa bile benim Makinanin borusuna uymayacagi söyleniyor. Bu yüzden eger evinizde Hali ve Sert zemin orani asagi yukari ayni ise en yüksel model olan Total Clean modelini almanizi öneririm.

    Ayrica dip not olarak artik V8 modeli de cikti ve su an sadece ingilterede satista sanirim. Sarj süresi 40 dakikaya cikmis. Bizimkiler 20 dakika gidiyor. Iki kati sarj süresini uzatmislar ayrica temizleme bölümünü daha iyi yapmislar ve biriken toz ve pislik daha rahat bosaltiliyor. Inceleme icin tekrar tesekkürler.




  • 40 dakikaya çikması iyi olmuş tabi.ama şahsen benim bütün ev 10 küsür dakikada bittigi icin 40 dakika bana şart değil. pilin büyümesi ağırlığı artirmamiştır umarım. çünkü alet bayanlar icin fazla agır olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 31 Mayıs 2016; 20:54:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada ben fluffy başlığının çok gerekli oldugunu sanmıyorum.standart firça zaten hem sert hem halida yeterli.sadece büyük parçalarda sert zeminde süpürgeyi kaldirmak zorunda kalıyorsun.sert zemin icin egil başlığı çıkar digerini tak bana cok mantıklı gelmiyor.Bu arada v8 40 dakika sadece motorlu başlık olmazsa sürüyormuş.motorlu başlikla 25 dakika.v6 dan pek farklı degil.kolay temizleme özelliği aman aman bir şey değil.zaten temizlemesi çok basit.Istersen ama amazondan fluffy başlığını alabilirsin .var orda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pilin 3 sene güç kaybetmeden gittiği söyleniyor. Ama pil sıkıntısı olursa ilerde amazon da 70 dolara satılıyor.
    Benim evimde 2 adet kedim var her gün neredeyse evi süpürüyorum. Hergün evini süpüren biri olarak süpürge sizce alınmalı mı?
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Hocam şüphen olmasın alet tam size göre.pisman olmazsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

    Pilin 3 sene güç kaybetmeden gittiği söyleniyor. Ama pil sıkıntısı olursa ilerde amazon da 70 dolara satılıyor.
    Benim evimde 2 adet kedim var her gün neredeyse evi süpürüyorum. Hergün evini süpüren biri olarak süpürge sizce alınmalı mı?

    Lotus isimli arkadasin dedigi gibi alet tam size göre. Almadan önce benim de tereddütlerim vardi cünkü ucuz bir alet degil ancak kablosuz olmasi acayip bir zaman tasarrufu sunuyor. Mesela bizim evde evi ben süpürürüm. Yaklasik 100metrekare bir evde oturuyorum ve önceden kablolu bir elektrik süpürgesi ile 30 dakikada süpürdügüm evi su an 15 dakika civarinda süpürebiliyorum. Bundan daha da önemlisi önceden bu isi hic istemeden yapiyordum su an ise zevk alarak yapiyorum :).

    Bu arada sunu da unutmayin bu aletle sadece ev süpürmüyorsunuz varsa arabaniz icin de ideal bir süpürge. Ben sonradan amazon dan bir sürü ek basligini aldim ve evde kapi üstü, kapi yani, laptop, yani akliniza ne gelirse bununla cekip temizliyorum. Alirsaniz hayirli olsun diyorum.

    @Lotus : Ustam o basligin orjinali amazonda yok yani dyson dan bulamadim ben. Satan sadece bir kisi bulabildim orda da alanlar diyorki bu baslik absolut modeline uymuyor. 40 dakika olayinda motorlu baslik olayini atlamisim galiba söyledigin iyi oldu o zaman. O motorlu baslik halilar icin mükemmel birsey gercekten. Ama eger Fluffy de basligida alabilseydim takim tam olacakti. Eger bilseydim bastan zaten total clean modelini alip isi bastan hallederdim :). Bu arada dedigim gibi dyson in sattigi ek basliklar ev ve araba temizliginde cok ise yariyorlar sizin de denemenizi tavsiye ederim.




  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • teknosa da v6 + animal modeli 1377 tl suan

    http://www.teknosa.com/urunler/115040648/dyson-v6-animal-pro-sarjli-supurge

    bugune özel 50 tl de indirim yapiyorlar. 1327 ye geliyor animal modeli fiyat uygun..
  • Teknosa outletten 584 tl ye aldim arada denk geliyor ihtiyaci olan goz atsin arada teknosa outlet beyaz esya bolumune

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ses durumu nedir ? 86 db cok yuksek gibi geldide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.