Şimdi Ara

DYSON DC37 Allergy mi yoksa Animal mı? (Bu akşam sipariş vereceğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epeydir süpürge arıyorum ve Dyason'da karar kıldım.
    Mediamarkt'da DC 37 Animal 1799 TL (Hakman garantililer genelde o fiyat) Allergy modeli de 1699 TL idi.

İstanbul bilişime baktım Animal olan 1399i Allergy olan ise 1099 TL.

İkisi arasında sanırım sadece Turbo başlık farkı var. Evimde hayvan beslemiyorum, o yüzden Allergy yeter diye düşünüyorum. Tecrubesi olan arkadaşlar bu konuda beni yönlendirirse sevinirim.

Ayrıca aynı makinenin (DC37 Allergy) 2 yıl (İstanbulbilişim garantisi) ile 5 yıl (hakman garantisi) arasında 600 TL fark var. Sizce o fark verilir mi?

Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. Aklımdaki model de DC37 Allergy (1099 TL)

Dyson DC37 Allergy:(1099 TL)

Dyson DC37 Animal Turbine: (1399 TL)

www.istanbulbilisim.com.tr
    Dyson DC37 Animal Turbine Elektrikli Süpürge
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dyson-dc37-animal-turbine-elektrikli-supurge-fiyati,34075.html

• Aldınız mı ? Memnun musunuz?

Dyson DC37 Animal almak istişyorum ben de.
    Ancak fiyatlar konusunda kafam karıştı

Hepsiburada dışında alışveriş yapmadım, HB'de de KDV dahil 1799 TL, ek olarak groom aparatı veriyorlar bedava, card finansı olana da 150 TL parapuan (yüklenince 10 gün filan veriliyormuş harcamak için ama bende zaten yok card finans) .

Bazı sitelerde daha ucuza var, 5 yıl garantili olanlardan bahsediyorum tabii. Mesela netreyonum ve beyazesyam'da 1450 TL civarı, bazı başka sitelerde de 1550-1600 vs. muhtemelen bunlarda groom aparatı yok ama bana şart değil zaten. Fakar diğer hangi aparatlar var onları yazmamışlar. Standard aparatlar geliyor herhalde ama bu sitelerden alışveriş ne kadar güvenli tecrübem yok.

Evde uzun tüylü halılar var o yüzden triggerhead denen uç yerine çift zemin ucu olan allergy modelini mi alsam diye düşünüyorum ama bir forumda türbin uç uzun tüylü halıları pek de yıpratmıyor demiş, öyleyse problem yok.

HB'den alıp kafam rahat etsin dersem 1800 tl bayılacağım, groom aparatı önemsi dlayısıyla acaba netreyonum veya beyazesyam'dan mı alsam 1450'ye.

Yoksa garantiyi filan boşverip istanbulblişimden 1275'e mi almalı?
    Makina iyi, asla bozulmaz filan deniyor o zaman garantinin önemi de olmaz pek, olur mu yoksa?

• Fennezs F kullanıcısına yanıt
    Aldım arkadaşım ve hanım inanılmaz memnun.
    Halılar silinmiş kadar temiz oluyor...
    Malzeme kalitesi çok çok iyi.

Eğer evinde hayvan beslemiyorsan animal alma çünkü onda normal başlık yani çift zemin aparatı yok. Dönen fırçalı başlık halılarda iyi olabilir ama parke ve seramik yüzeylerde sıkıntı olabilir. Hem onun için 200 TL civarı fark var değmez bence.

Ben istanbulbilişimden 1099 TL'ye aldım. 2 yıl garantili, 5 yıl garantili olanlar 400-500 TL daha pahalı değmez bence.

Çok sağlam bir makineye benziyor 2 yılda arıza vermezse kolay kolay da bir şey olmaz.

Ayrıca 2 yıldan sonra arızalansa bile Hakman servisi ücreti bakıyor, en pahalı parçası motoru o da 200 TL civarı imiş yani 500 TL farka değmez.

Git istanbulbilişimden al 1099 TL'ye keyfine bak.

Ve sende benim gibi "keşke daha önce alsaydım." de.
  • Teşekkür ederim. Ben de öyle yapmayı planlıyorum, makinanın 3'te 1 fiyatı fark verilmez 3 sene ek garanti için. Ve zaten alet için evladiyelik yorumları varken.

Bizde kedi var, o yüzden animal alayım diyorum, ama o çift zemin ucu daha iyi gibi ecvet, üstelik halılar da uzun tüylü dolayısıyla türbin uçları kullanamayabilirim de, fakat halıları yakın gelecekte değiştireceğiz. Bilmiyorum bir bakayım, o çift zemin ucu yedek parça olarak yani ek olarak satın alırım belki 85 TL'ye :
    www.supurgemarket.com
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    http://www.supurgemarket.com/dyson-cift-modlu-zemin-aparati-p-10608.html

• Fennezs F kullanıcısına yanıt
    Kediniz varsa türbin uç mantıklı ama uzun tüylü halılar için sıkıntı olabilir. Dediğiniz gibi 85 daha verip çift zemin ucunu aldınız mı süper olur.

İstanbul bilişimde fiyat çok uygun ve makine hiç bozulacak gibi bir izlenim vermiyor o yüzden 3 yıl için o kadar fark vermeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Aldım arkadaşım ve hanım inanılmaz memnun.
    Halılar silinmiş kadar temiz oluyor...
    Malzeme kalitesi çok çok iyi.

Eğer evinde hayvan beslemiyorsan animal alma çünkü onda normal başlık yani çift zemin aparatı yok. Dönen fırçalı başlık halılarda iyi olabilir ama parke ve seramik yüzeylerde sıkıntı olabilir. Hem onun için 200 TL civarı fark var değmez bence.

Ben istanbulbilişimden 1099 TL'ye aldım. 2 yıl garantili, 5 yıl garantili olanlar 400-500 TL daha pahalı değmez bence.

Çok sağlam bir makineye benziyor 2 yılda arıza vermezse kolay kolay da bir şey olmaz.

Ayrıca 2 yıldan sonra arızalansa bile Hakman servisi ücreti bakıyor, en pahalı parçası motoru o da 200 TL civarı imiş yani 500 TL farka değmez.

Git istanbulbilişimden al 1099 TL'ye keyfine bak.

Ve sende benim gibi "keşke daha önce alsaydım." de.

Dostum yazıyı geç gördüm ama bi yanlışı düzelmek istiyorum.

Siz yok demişsiniz ama dc37 anımal ı bilmiyorum tabi, dc-32 animal pro nun içinden turbo başlık, bahsettiğiniz sert zeminler için normal başlık, koltuklar vs. için turbo başlık ve süpürgenin üzerinde 3 adet uç mevcut.

• kobithekobi K kullanıcısına yanıt
    Sert zemin aparatı ile çift zemin aparatı aynı şey değil.

Nasıl bir makine ise 100 çeşit başlığı var mübareğin :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar elektrikli süpürgeler konusunda buradan ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz

http://esyatavsiyeleri.com/elektrikli-supurge/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

Arkadaşlar elektrikli süpürgeler konusunda buradan ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz

http://esyatavsiyeleri.com/elektrikli-supurge/

Süper ve oldukça aydınlatıcı bir kaynak. Hazırlayanların eline sağlık...
  • quote:

Arkadaşlar.

Mediamarkt'da DC 37 Animal 1799 TL (Hakman garantililer genelde o fiyat) Allergy modeli de 1699 TL idi.

İkisi arasında sanırım sadece Turbo başlık farkı var. Evimde hayvan beslemiyorum, o yüzden Allergy yeter diye düşünüyorum. Tecrubesi olan arkadaşlar bu konuda beni yönlendirirse sevinirim.

Ayrıca aynı makinenin (DC37 Allergy) 2 yıl (İstanbulbilişim garantisi) ile 5 yıl (hakman garantisi) arasında 600 TL fark var. Sizce o fark verilir mi?

www.istanbulbilisim.com.tr
    Dyson DC37 Animal Turbine Elektrikli Süpürge
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dyson-dc37-animal-turbine-elektrikli-supurge-fiyati,34075.html

merhaba,
    Dyson DC37 Allergy den ben de almak istiyorum bu siteden.
    KDV Dahil Fiyatı :1,150.00 TL
    süpürgeden memnun musunuz ?
    uzun zamandır kullanıyorsunuz - keşke şöylesinden alsaydım dediğiniz oldu mu ? tavsiyelerinizi yazar mısınız ?
    bir de merak ettiğim, bu süpürgelerin üzerinde mesela kilim veya perde gibi ince şeyleri süpürmek için gücü düşürme ayar düğmesi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 3 Mayıs 2014; 21:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

quote:

Arkadaşlar.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/dc37-allergy-dyson-supurgeler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,34076.html

merhaba,
    Dyson DC37 Allergy den ben de almak istiyorumhttp://www.bedavacim.com.tr/index.php?p=show&pid=13067#0&ref=akakce&v=0.76.9 bu siteden.
    KDV Dahil Fiyatı :1,150.00 TL
    süpürgeden memnun musunuz ?
    uzun zamandır kullanıyorsunuz - keşke şöylesinden alsaydım dediğiniz oldu mu ? tavsiyelerinizi yazar mısınız ?
    bir de merak ettiğim, bu süpürgelerin üzerinde mesela kilim veya perde gibi ince şeyleri süpürmek için gücü düşürme ayar düğmesi var mı ?

Merhabalar.
    Şu ana kadar keşke almasaydım diyebileceğim bir durum olmadı aksine her kullanımda iyi ki almışız diyoruz. Çok iyi süpürüyor, asla koku yapmıyor, çekiş gücü hiç düşmüyor, toz kutusunu boşaltmak çok kolay, malzeme kalitesi süper , toz torbası, filtre vb. masraf yok. O fiyata bulmuşken kaçırmayın derim.
    Diğer sorunuza gelince gücü azaltan düğme yok ama süpürme kolunda bir tetik var süpürürken tetiği çekerek emişi azaltabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayvan besliyorsanız animalin başlıkları daha uygun diye biliyorum
  • satın aldınız mı. hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cawres*

satın aldınız mı. hemen

Konuyu açalı 1 yılı geçti ve ben 1 yıldır kullanıyorum. Çok çok da memnunum. :)
  • alınırmı tavsiye var mı...3 kez süpürge değiştik...

phlips siklonik, libelle sulu/ philips marathon en son modeli/ bir de kıra döke kullandığımız conti siklonik pet shop hayvanlar için olanı...4 olmuş pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbilen

alınırmı tavsiye var mı...3 kez süpürge değiştik...

phlips siklonik, libelle sulu/ philips marathon en son modeli/ bir de kıra döke kullandığımız conti siklonik pet shop hayvanlar için olanı...4 olmuş pardon.

MultiClineryoutube
    Тест мощности пылесоса UltraCaptic vs Dyson
    http://www.youtube.com/watch?v=fUjp1Jh1R_E

• quote:

Orijinalden alıntı: izazen

quote:

Çekiş gücü için alacaksanız tabi ki Dyson çok aşırı güçlü değil. Sanırım motor gücü 1300W

Dyson almamın gerekçeleri:

1. Ömür boyu filtre, torba vs masrafı yok. (Benim ömrüm değil makinenin ömrü boyunca tabi :) )
    Şu anda piyasadaki işe yarar hepa filtreli makinelerin hepa filtresi (hepa 13-14) ortalama 50-60 TL ve 6 ayda bir değişmesi lazım.
    5 yıl makineyi kullansan Dyson rahat 10 yıl kullanılır. bu sürede 10-12 filtre değişen 500 liradan fazla filtre parası vereceksin.

2. Süpürme sonrası kesinlikle herhangi bir kokusu, toz vs. çıkışı olmaması. (Özellikle alerji hastaları için önemli.)

3. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Her parçası çok ergonomik ve sağlam. Kolay kolay hiçbir yerini kıramazsınız, evde çocuğu olanlar için ideal.

Eğer çekiş gücü için arıyorsanız gidip 1500 lira vermenize gerek yok 150-200 liralık makineler bile Dyson'dan fazla çeker ama bir yanda çeker arkadan geri verir.

• quote:

quote:

quote:

MultiClineryoutube
    Тест мощности пылесоса UltraCaptic vs Dyson

Çekiş gücü için alacaksanız tabi ki Dyson çok aşırı güçlü değil. Sanırım motor gücü 1300W

1. Ömür boyu filtre, torba vs masrafı yok. (Benim ömrüm değil makinenin ömrü boyunca tabi :) )
    Şu anda piyasadaki işe yarar hepa filtreli makinelerin hepa filtresi (hepa 13-14) ortalama 50-60 TL ve 6 ayda bir değişmesi lazım.
    5 yıl makineyi kullansan Dyson rahat 10 yıl kullanılır. bu sürede 10-12 filtre değişen 500 liradan fazla filtre parası vereceksin.

2. Süpürme sonrası kesinlikle herhangi bir kokusu, toz vs. çıkışı olmaması. (Özellikle alerji hastaları için önemli.)

3. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Her parçası çok ergonomik ve sağlam. Kolay kolay hiçbir yerini kıramazsınız, evde çocuğu olanlar için ideal.

Eğer çekiş gücü için arıyorsanız gidip 1500 lira vermenize gerek yok 150-200 liralık makineler bile Dyson'dan fazla çeker ama bir yanda çeker arkadan geri verir.

Hep hazır olsun isteyen bir milletiz. Ne alakası mı var? Değiştirmek istemiyorsanız sizin tabirinizle ömür boyu yıkanıp temizlenerek kullanılan HEPA filtreler bulabilirsiniz. Hatta HEPA 11 ise 12, 12 ise 13 satın alabilirsiniz bu yıkananlardan. Türkiye'de bulamaz iseniz yurt dışından makinenizin marka ve modeline göre bunlardan sipariş edebilirsiniz 15-20 günde adresinize gelir. Hatta el beceriniz varsa malzemeyi alıp kendiniz bile yıkanabilir HEPA filtre yapabilirsiniz. Bu yüzden marka model ne olursa olsun HEPA'ya Türkiye'de uçuk fiyat vermek bence mantıksız.

Başka marka ve modellerin testleri de var. Öte yandan umarım yeni modelleri böyle fiyasko değillerdir ama Dyson toz/duman kaçakları hakkında bir fikir;

MultiClineryoutube
    Dyson DC22 filtration test
    http://www.youtube.com/watch?v=awBHxpFlv0c

Piyasada 250 ila 350TL arasında bulunan Elektrolux modellerinde ise hiç toz/duman atığı yok, yani iddia ettiğiniz gibi bir yandan çekip bir yandan egzozdan atmayan makineler de var, Dyson torbasız diye torbasız örnekten buldum. Örnekteki çok başarılı Elektrolux modelleri sadece tek tüplü olanlardan;

MultiClineryoutube
    Тест на качество фильтрации пылесоса Electrolux UltraPerformer green
    http://www.youtube.com/watch?v=A1SF2gFFoVE

MultiClineryoutube
    Тест на качество фильтрации пылесоса Electrolux SuperCyclone
    http://www.youtube.com/watch?v=k9G9nn86p_A

Edit: Video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izazen -- 19 Aralık 2014; 11:14:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hep hazır olsun isteyen bir milletiz. Ne alakası mı var? Değiştirmek istemiyorsanız sizin tabirinizle ömür boyu yıkanıp temizlenerek kullanılan HEPA filtreler bulabilirsiniz. Hatta HEPA 11 ise 12, 12 ise 13 satın alabilirsiniz bu yıkananlardan. Türkiye'de bulamaz iseniz yurt dışından makinenizin marka ve modeline göre bunlardan sipariş edebilirsiniz 15-20 günde adresinize gelir. Hatta el beceriniz varsa malzemeyi alıp kendiniz bile yıkanabilir HEPA filtre yapabilirsiniz. Bu yüzden marka model ne olursa olsun HEPA'ya Türkiye'de uçuk fiyat vermek bence mantıksız.

Başka marka ve modellerin testleri de var. Öte yandan umarım yeni modelleri böyle fiyasko değillerdir ama Dyson toz/duman kaçakları hakkında bir fikir;

http://www.youtube.com/watch?v=awBHxpFlv0c

Piyasada 250 ila 350TL arasında bulunan Elektrolux modellerinde ise hiç toz/duman atığı yok, yani iddia ettiğiniz gibi bir yandan çekip bir yandan egzozdan atmayan makineler de var, Dyson torbasız diye torbasız örnekten buldum. Örnekteki çok başarılı Elektrolux modelleri sadece tek tüplü olanlardan;

http://www.youtube.com/watch?v=A1SF2gFFoVE

http://www.youtube.com/watch?v=k9G9nn86p_A

Edit: Video eklendi.

Benim Dyson almamdaki amaç 7 yaşındaki oğlumun toz vs. tarzı şeylere olan alerjisi.

Araştırmalarım sonucu alerji konusunda 2-3 marka ön plana çıkıyordu. Nilfisk, Dyson adını unuttuğum 1-2 model daha vardı.

Nilfisk'in alerji için olanları 700 liradan balşıyor hem torba ve filtre maliyeti hemde şekli (hantal ve çirkinn) yüzünden almadım. Diğerlerini de benzer sebepten eledim.
    O zamanlar 1200 lira civarına Dyson DC37 Allergy bulunca aldım. İyi ki de almışım diyorum.

O zamandan beri oğlumun hapşırması, gece tıkanmaları neredeyse bitti.

Ben tercihimi yazdığım sebeplerden dolayı Dyson'dan yana yaptım ama isteyen istediği makineyi almak, kullanmak konusunda özgürdür.

Kendim için olsa o kadar parayı kolay kolay vermem ama işin işine çocuk girince akan sular duruyor maalesef.

• 4 yıldır DYSON DC 21 MOTORHEAD modelini Bimeks ten 1000 TL almıştım. Helal olsun verdiğim paraya dediğim ender ürünlerden birisi. Çok şükür daha tık demedi. Alın ama DYSON alın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.