Şimdi Ara

dyson dc32 exclusive 1099tl saturn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sicak bir fiyat gibi duruyor.uzmani olanlar aydinlatirsa alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimseden bir ses olmadigina gore iyi bir firsat degil galiba

• DC32 Exclusive modeli için çok iyi bir fiyat 1099tl.. ben haftalarca takipteydim en uygun 1199tl fiyat bulmuştum.. DC32 son çıkan 37 Ball modelinden önceki en büyük ve donanımlı modeldir 280 airwat emiş gücü vardır ve Exclusive modelinde 14siklon Hepa filtre ve extra aparatlar vardır . Ben biraz fazla uçup DC37 Animal aldım türbin başlık vs. var 1550tl kampanyalı olarak.. alabileceğiniz en ucuz Dyson ise 899tl DC29 Orgin dir. 6 siklon vardır, ekstra uç aparat ve hepa filtre vs. yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

DC32 Exclusive modeli için çok iyi bir fiyat 1099tl.. ben haftalarca takipteydim en uygun 1199tl fiyat bulmuştum.. DC32 son çıkan 37 Ball modelinden önceki en büyük ve donanımlı modeldir 280 airwat emiş gücü vardır ve Exclusive modelinde 14siklon Hepa filtre ve extra aparatlar vardır . Ben biraz fazla uçup DC37 Animal aldım türbin başlık vs. var 1550tl kampanyalı olarak.. alabileceğiniz en ucuz Dyson ise 899tl DC29 Orgin dir. 6 siklon vardır, ekstra uç aparat ve hepa filtre vs. yoktur.

cevap için teşekkürler öncelikle.benim de almakla almamakla arasında kaldığım iki model var bir dyson dc32 exculusive burada da yazdığım gibi 1099 saturn de biri de yeni çıkan ball teknolojisinin olduğu dyson dc37 allergy 1480 lira.Açıkçası ikisi arasındaki farkın fiyat farkına değip değmediği konusunda şüphelerim var vew bu yüzden dyson dc32 exculusive e daha yakınım.Bakalım.Ben yararlanmak istiyorum bu fırsattan belki başkaları da yararlanır diye açtım konuyu.

• Ütüye nasıl 200 liradan fazla ödememek gerekiyorsa elektrikli süpürgeye de 750 TL' den fazla ödememeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfcbtm

quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

DC32 Exclusive modeli için çok iyi bir fiyat 1099tl.. ben haftalarca takipteydim en uygun 1199tl fiyat bulmuştum.. DC32 son çıkan 37 Ball modelinden önceki en büyük ve donanımlı modeldir 280 airwat emiş gücü vardır ve Exclusive modelinde 14siklon Hepa filtre ve extra aparatlar vardır . Ben biraz fazla uçup DC37 Animal aldım türbin başlık vs. var 1550tl kampanyalı olarak.. alabileceğiniz en ucuz Dyson ise 899tl DC29 Orgin dir. 6 siklon vardır, ekstra uç aparat ve hepa filtre vs. yoktur.

cevap için teşekkürler öncelikle.benim de almakla almamakla arasında kaldığım iki model var bir dyson dc32 exculusive burada da yazdığım gibi 1099 saturn de biri de yeni çıkan ball teknolojisinin olduğu dyson dc37 allergy 1480 lira.Açıkçası ikisi arasındaki farkın fiyat farkına değip değmediği konusunda şüphelerim var vew bu yüzden dyson dc32 exculusive e daha yakınım.Bakalım.Ben yararlanmak istiyorum bu fırsattan belki başkaları da yararlanır diye açtım konuyu.

Dostum DC37 öneririm benim aldığım fiyatı gördün 1480tl de çok daha makul bir fiyat.. tabi DC32 den farkı nedir diyeceksiniz. ekstra Bactisafe filtre var çok daha hafif gövde (gidip deneyin o yüksek emiş gücünde halıya yapışan hortumu itip çekmekle uğraşırken bayanlar arkanaızdaki makinanın ağırlıktan gelmemesi yorar insanı) ve emiş gücü çok daha yüksek DC32 den.. bendeki Animal modeli olduğu için Türbin başlık var ikisini de test ettim DC32 daha zor sürülüyor halıda.
    @TuVNeRa evet 750tl max verilmesi gerekir dediniz ama o fiyata hatta 600tl civarında Philips 9xxx maraton modelleri alınabiliyor bu makina bazen Dyson dan bile fazla övgü alıyor ama şunu hesapladım Philips in senede 1 değişmesi gereken filtresi 120tl garantisi 2yıl. Dyson 5 yıl full garanti veriyor ve filtreleri yıkanabilir hiçbir masrafı yok 2yılda kendini amorti ediyor.

• çok ucuz hemen kaptayım 20 tane

not:istediği kadar özelliği olsun sonuçta elektrik süpürgesi

ayrıca o anti alerji falan hepsi yalan tıbbi onayı varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

çok ucuz hemen kaptayım 20 tane

Var onayı. Yorma kafanı sen böyle şeylere

• bencede bu kadar paralar verilmemeli. net yaşam alanı ortalama 100 metrekare olan bi eve buda fazla. sonuçta süpürge bu yahu bırakın filtreyi falan.
  • herkes süpürgeye o para verilmeli mi verilmememli miye taşımış konuyu halbuki konu o değil.Bu parayı vermeye karar vermiş birine hangisi daha iyi olur diye yardımcı olmak.Yine de herkese teşekkürler büyük olasılıkla tekçarşı dan 1480 liraya taksit olan dc37 alergy den alacağım.
  • ciğerde problem olan var astım olan var kişisel yorum yapmayalım
  • Benm gibi alerjisi olan insanlar icin gerekli

Ayrıca tuvnera dostum , buhar kazanmı philips ütü aldım yeni eskiden çok uzun zaman süren ütü şimdi çok kısaldı yani verdigin paraya değiyor inan.

• quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

çok ucuz hemen kaptayım 20 tane

Araştırmadan yorum yazmanın ızdırabı...
  • biz alalı 6 ay oldu . bende süpürgeye o kadar verilirmi diyordum. ama her kuruşunu hakediyor..
  • DC32 animal modeli var bizde

kısaca özetleyeyim, herkes yararlansın....

Artılar

* güzel süpürüyor, o paraya süpürsün bir zahmet...
    * kaliteli malzemeden üretilmiş, kolay kırılmaz, zaarar görmez
    * isviçre alerji enstitüsünden onayı vs var...
    * filtreleri falan yıkanabiliyor.
    * toz torbası yok (bunu avantaj olarak söylüyorlar ama bence dezavantaj)
    * çekiş gücü en yüksek süpürge değil ama hiç düşmüyor

Eksiler

* Çok gürültülü, açıkçası daha fazla ses çıkaranı varmı bilmiyorum
    * Toz torbası olmaması bence dezavantaj çünkü hazneyi boşaltmak ayrı bir dert. kaldıki evin içinde boşaltırsanız tozlar havaya uçuşabiliyor. hazne her daim pis görünüyor, her seferinde yıkamanız gerek ki temiz görünsün... halbuki torbalı modellerde torbayı çek at... başka bir şeye gerek yok.
    * Pahalı
    * Siklon sistemi iyi güzel de.... birkaç senede siklonlar toz doluyor ve ben açkıkçası eskisi kadar iyi süpürmediğini düşünüyorum.. o siklonları temizlemek de pek mümkün değil diyeyim size...
    * Değişik aparatları takıp çıkarmak için boru üzerinde bir sistem tasarlamışlar, bu yüzden süpürgeyi fazla yüksek olmayan eşyaların altına sokamıyorsunuz, mesela yatak altlarını süpüremiyorsunuz.
    * Türbin başlık ile halı süpürmek oldukça yorucu, heleki shaggy tarzı ise halılarınız (bu arada shaggy haı kesinlikle almam bir daha)
    * Makine biraz büyük boyutlu, saklama derdi olabilir.

Başka merak ettiğiniz var ise sorun söyleyeyim...

Bu arada ben olsam Miele Cat&Dog alır(d)ım, hem yarı fiyata hem de canavar gibi bir makine... İncelemenizi öneririm.

• Şu servet düşmanlarına gıcık oluyorum iyice. Her boka laf atıyorlar.
    Dünyada her ürün orta yada alt gelir grubuna göre yapılmıyor ki. Üst gelir grubuna hitap edecek ürün yapan firmalar var0
    Hedef kitlesi bu parayı kolayca veriyor. İşte bu adam ve ürünleri rahat bırakın kardeşim.
    Benim param Philips Marathon'a yetti onu aldım.aylık gelirim şuaninden birkaç bin TL daha fazla olsaydı Dyson alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.