Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
116
Favori
134.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi gün aldınız ya ben bir türlü stok bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ggratel111 G kullanıcısına yanıt
    Perşembe hatta Hepsiburada stok vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • V15 de mi vardı stok

Evet

• Ağlıcam şimdi günlerdir stok takip ediyorum sizin nerden haberiniz oldu özelden bilgi verir misiniz nerden takip ettiniz acaba

Ara ara stok bakıyordum denk geldi hatta ödeme ekraninda stok bitti yazdı vazgeçecektim tekrar deneyince sipariş oluşturdu öylede bitti zaten

• 20 ye kaldık he

• cumartesi günü mediamart web sitesinden almıştım. dün faturası kesildi kargoya da verildi. fakat sabah kargodan geri çekmişler. thh gitmek lazım dimi bunun için?

• anvil kullanıcısına yanıt
    yuh. bu nasıl bir şey ya. şikayetvar da muhakkak paylaşın. herkes görsün bunların yüzünü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anvil kullanıcısına yanıt
    thh ye git muhakkak bu arada. görüntüleri de al.

• Mediamarkt de 17k olarak mi aldin?
    bence fazlasıyla abartıldığından fiyatları boyle bosch 7 8 serisi bile yeterli dysonun v10 v11 v12 modeli ayarında olabilir belki ama v15 hem ağır hem de gereksiz bence
    C.tesi v10 v11 vardi hb da alayım diyordum bir karşılaştırma sitesi buldum orda v10a kadar v10 da dahil tak çıkar batarya yok yazıyordu ben o kadar parayı yedek parçası olmayan ürüne mi vereceğim 😳 bilenler varsa yol gösterici olsun lutfen 😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 12 Haziran 2023; 17:19:29 >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Tak çıkar batarya yok dedikleri batarya vida ile sabit yoksa batarya asla değişmez diye bir şey yoksa diğerlerinde supururken anında batarya değişebiliyor bunda o yok ama batarya öldü süpürgeyi çöpe at diye birşey yok alıp kendinizde değiştirebilirsiniz bu işlerden anlıyorsanız

https://www.dyson.com.tr/v10-power-pack-969352-02

• Samsung Bespoke süpürge 21 civarına bulunuyor. Dyson karaborsasına girmek yerine buna geçmek mantıklı mı sizce?
    Çöp depolama, yer silme vs. artıları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcanpht kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bosch 7 8 serisi düşünüyordum onlara da zam gelmiş dyson harici fiyat performans dikey ve robot süpürge önerilerinizi alabilirim
    Bu Samsung robot mu oluyor?

• Arkadaşlar şehrinde Dyson mağazası olanlar orada bulabilirler belki. Biz haftasonu sitesinde stok olmayan V10 ABS olan modelini mağazasından aldık

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa öyle mi ben de c.tesi v10 alip gececektim batarya değişmiyor gibi düşününce vazgeçtim önceden de v15 alti modellere bakmamıştım fikrim yoktu
    çoğu kişi de dyson batarya cihaz fiyatında olunca arızalanması durumunda bosch aldım deyince vazgeçtim bilsem alırdım v10 v11 bile yeterli bizim için
    v15 hem ağır hem de gereksiz özellikle ismini satan modeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 12 Haziran 2023; 19:53:13 >
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu v10 v11 v12 vs modeller de kendi içinde çeşitleniyor absnin v10 dan farkı nedir
    v10 ekstra vs var onlar çıkış yılından dolayı mi farkli isimlendiriliyor 😏
    Abs piyasa fiyatında miydi online nerde kaça bulunur?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Soru makinesi senden bıktım yeminle…

• valla ben iyi yetiştim 20 bin olmuş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.