< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dyson Fırsatları (10. sayfa)

-
-
Niçin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V 15 emiş gücü hem daha güçlü hemde daha torbası daha büyük.v12 tüy sıklet gibi geliyor bana.10 gündür kullanıyoruz.sevemedim bı turlu.quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Niçin?
Torba konusunda haklısın ama emiş gücü çok farkediyor mu bilmiyorum. Tüy sıklet olması aslında avantaj. Tetik mekanizması da avantaj bence. Devamlı basılı olmak zorunda olmaması. Bende v10 extra var. Daha kullanmak nasip olmadı ama tetik işine alışabilecek miyim bakalım.
V15 le kiyasladim.kesinlikle emiş gücü %30 daha fazla.hayirli aldık artık.zamda gelmiş iade etsemde fazla para vermem lazım.quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Torba konusunda haklısın ama emiş gücü çok farkediyor mu bilmiyorum. Tüy sıklet olması aslında avantaj. Tetik mekanizması da avantaj bence. Devamlı basılı olmak zorunda olmaması. Bende v10 extra var. Daha kullanmak nasip olmadı ama tetik işine alışabilecek miyim bakalım.
Hocam süpürge başlığından dolayı fark ediyor diye biliyorum.internet sitesindeki fiyattı zam gelmeden önce.
Kaybolabilirsin o zaman boş yapma, bekleme yapma 👋
nasıl kaybolsun ? neden bekleme yapmasın ? aynı anda boş yapıp kaybolabilir mi bir insan ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ağalar, cihazın watt gücü ile çekim gücü doğru orantılı mı ? bu meretlerden alcam ama evde klasik süpürgelerden var, çekim güçleri arasında karşılaştırma yapmam gerekiyor ve açıkçası aynı performansı verebilecek grundig gibi markalardan almayı düşünüyorum.
Ben pazar akşamı dyson sayfasından v10 alacaktım ama sabah alırım diyerek erteledim. Pazartesi sabah hem dyson'da stok bitmişti hem fiyatlar yükselmişti.
Anında mediamarkt sayfasına girdim fiyatın güncellenmediğini gördüm ve siparişi bir gün önceki fiyattan oluşturdum.
Yaklaşık 30-40 dakika sonra mediamarkt fiyatları güncelledi. Dün akşam kargoya verildi , bugün biraz önce elime ulaştı. Kapalı kutu olarak geldi , teşhir vs de değil ürün.
-
bu forum senden çektiği kadar kimseden çekmedi...
-
Şanslıymışsın. Bir arkadaşınkini geri çekmişler. Forumdan biriydi.
Stoklarda şu an.
-
Dyson'ı iyi yapan şey başlıkları. Sert zemin için ayrı, halı için ayrı, koltuk için ayrı başlıkları var. Yüzey için doğru başlığı kullanırsanız, gerçekten çok güzel temizliyor. Watt veya çekim gücü ile kıyaslama yapmak çok yanlış.
Zam yapılınca olmayan ürün piyasaya çıktı. Bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanları. Kimse dışarıda düşman aramasın.
Arkadaşlar aldığım v10 extrayı açtım ama çok ufak tefek çizikler var. Ama bantları ilk açan benim. Yine de kullanılmış iade bir ürünü sıfırdan bantlayıp yollayabilir mi bunlar?
Çizik değildir onlar, kullanılan plastikleri öyle isterseniz resim atın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Herkeze merhaba,
08 Haziran tarihinde kendi sitesi üzerinden v15 modelini satın aldım. Satış sözleşmesi mail adresime geldi. Aynı zamanda hesap özetimde dyson taksitli tutarın ilk taksidini çekti.
Buraya kadar bir problem yok. Pazartesi günü dyson websitesini arayarak siparişimin akıbetini sordum. Bana siparişin gözükmediğini söyledi ve dyson sitesinde fiyatı yükseldi.
Eş zamanlı sipariş için kayıt oluşturdum. 3 gün geçmesine rağmen hala sonuçlanmasını bekliyorum. Firmanın çağrı merkezi dışında bir muhattabı kesinlikle yok.
Sikayet sitelerini kontrol ettiğim zamanda ise bir çok siparişin aynı sebepten iptal edildiğini öğrendim.
Bu durum başına gelen var mıdır ? Çözüm ya da yol gösteren olursa çok sevinirim.
-
ben 1 haziranda aldım bir sorun yaşamadım zaten bitmişti daha yeni geldiğini gördüm 8 haziranda yok diyodu ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X