Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.154
Cevap
116
Favori
134.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Thh şimdiden başvurun vakit kaybetme
    Veya bankaya iade başvurusu google araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 14 Haziran 2023; 18:47:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • watsap grubu kurmaya nedersiniz

• LodosBreeze kullanıcısına yanıt

Satın alırken isim soy isim ile karttaki isim soy isim farklı ise sistem otomatik iptal ediyor. Ucuza almak için çağeı merkezini aramayın hiç birşey yapmazlar. Thhye git itiraz seve seve satacaklardır o fiyattan tekrardan. Sipairş sistemde gözükmüyor ise iptaldir. Bana kalır ise dyson alma ama sen bilirsin yinr  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin MediaMarkt'tan bizzat görüp yerinden alın. Vade farksız taksit olayı da var. Niye bir insan Dyson'ın saçma sapan sitesiyle uğraşıp durur anlamam.

• diğer yerden aldığında dyson anlaşması yoksa garanti kapsam dışı oluyor.. diğer mağzalarda 2 - 3 bin tl fazla kendis sitesinden güvenilir şekilde aldım kaydımı yaptırdım sıkıntı olmadı

• Dyson kesinlikle kendi sitesinden alım yapin başlık bozulursa yenisiyle değiştiriliyor vs.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt

Bunun yasal bir durum olduğunu sanmıyorum. Eşimin kartından almıştım. Kendilerine ulaşmak ise imkansız. Thh bu tip durumlarda hemen dönüşler yapıyor mu ?

Sanırım kesin olarak iptal olacak.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Thh kesin olarak sizi haklı buluyor mu ?

• husel0000 kullanıcısına yanıt
    Bende geçen ay farklı satıcıdan aldım dyson arayarak garanti kaydı vs yaptırdım

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon hesabi ile kart sahibi de farkli olursa iptal oluyor demi o gibi mi?
    Bu arada dysona tekabül eden fiyat performans önerin varsa alabilirim
    Bosch 7 ve 8 unlimited için emiş gücü kac AW hic bir yerde bulamadım dyson v10 v12 emiş güçleri ayni idi bunlara yakın veya v11 e yakin AW değerinden marka model yazar mısınız
    Greenote kac Aw değerinde? 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 31 martta v15 aldığımda 1.000-TL stant özel fiyatı vardı almadım oha diye, sonra geçen hafta trendyol dan metal stantlardan aldım popüler bu aralar, aldığımla gelen farklı marka olunca iade ettim, zaten kullananlar da çok sallanıyor vs yorum yapıyordu içime sinmiyordu, şimdi doğrudan kendi aparatıyla duvara monte edeceğim.

Eğer kendi sitesinden alırken stant kampanyası çıkarsa kesin alın eğer duvara asma niyetiniz yoksa.

• Dyson Airwrap™ Multi-styler Complete Uzun (Vinca mavisi/Rosé) bundan yok değil mi hiç?

Şu siyah seyahat çantalı olan özel paket.

www.dyson.com.tr
    Dyson Airwrap™ Multi-styler Complete Uzun (Vinca mavisi/Rosé)
    https://www.dyson.com.tr/dyson-airwrap-complete-long-blue-rose

Trendyolda bir satıcıda 16499₺ fiyatla var ama, bir çanta için 1500lira vermek de ne bileyim...

• satin aldigim 2 urun , sahte geldi , dyson alirken cok dikkat edin , iade ettim odememi aldim ama biraz ugrastim.

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt

Dyson airwrap ve supersoniclerin sahtesi var sadece diğer ürünlerin sahtesi yok henüz. Süpürgelerin hiç yok zaten.

• Teknosa'dan V11 Extra almıştım Teknosa satıcılı. Dün teslim edildi. Kutuyu açmadan üzerinde yazan seri numarasından kayıt denediğimde "seri numarası zaten mevcut" şeklinde uyarı verdi. Sizce ne yapmam gerekir?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Trendyol dan aldığınız stand hangi markaydı?

İBRUHS marka aldım ben ama açmadım daha.

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Zaten 2 marka diye satılan var, ben bumech olanı aldım stark diye bir şey geldi. Kutuyu açmadan iade ettim, doğrudan duvara monte edeceğim. Evde çocuk da var, sallandığı için güven vermedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar yeri midir bilmiyorum fakat Amerikadan Dyson süpürge alsam Turkiyede kullanabilirmiyim? elektrikle ilgili voltaj farki icin Turkiyeden batarya alsam yine de sikinti yasarmiyim buradan yada özelden bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

• vincentvega kullanıcısına yanıt

Siteleri bozuk, çağrı merkezini telefon ile anlat kaydını hemen yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.