Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
117
Favori
133.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dyson kaydı olayı nedir ben 2 ay önce aldım kutusunda duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isok kullanıcısına yanıt
    Güncel bilgi aktarayım, kötü koku gün geçtikçe evi sarınca dayanamayıp ataşehirde bulunan genel merkeze götürüp bıraktım. 1 saate temizleriz dediler, ertesi gün gittim komple gövde, iç hazne her yerini değiştirip sıfırlanmış makine verdiler. Ürününün arkadında duran firma 👏👏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki adrese girip kayıt yaptırmanız gerekiyor garanti için.

• gen5detect ile v12 arasında çok fark var mı? fiyat farkına değecek bir şey yoksa v12 almayı düşünüyorum

• Takip

• Tigrerra kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum. gen5detect 1kg daha ağır, çekiş gücüne bu ağırlık değecek mi emin değilim.

• Bi süredir bu konuya ara ara bakıyorum, fırsat paylaşımı filan yok,varsa yoksa dolmalı fiyata onu mu alsak bunu mu konusu olmuş. O bile net değil. V15 alan arkadaş uçak gibi gürültü var demiş, dc35 vardı bi ara sırf gürültüsünden dolayı satıp fakir almıştım.

• superposition S kullanıcısına yanıt

v15 kullanıyoruz. gen5detect ilk gün sipariş verdim. v15den 0.5kg daha ağır, v15 de tetik mekanizmasına alıştığımız ve ağırlık farkından dolayı (aynı zamanda üst kısım daha geniş) 15 dakikada paketleyip geri gönderdim. v15 daha iyi.

• Dyson kablolu bakıyoruz stok açılmıyor gibi günlerdir var mıdır gören duyan

• gen5 almayı düşünenler şöyle bi 5-10 kez daha düşünsün. v15 bile ağırlığı yüzünden gayet yoruyor insanı, gen5 daha da ağır. süpürme işi eziyete dönmesin. bi de aradaki tek fark emiş gücü gibi duruyor, fiyat farkına değer mi bilemiyorum. ihtiyaçla alakalı tabii biraz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruşenamcanınoğlusedat -- 13 Eylül 2023; 14:49:43 >
  • Selamlar herkese Dyson complate long arıyorum,bunu ararken kişisel satıcılarda uygun fiyatlı yurtdışından alındığı söylenilen cihazlarla karşılaşıyorum. Ancak bu tarz ürünlere replika şüphesi ile baktığımdan cesaret edemiyorum. Bahse konu bu ürüne ilişkin daha önce yurtdışından almış olan var mı?
    Global garanti kapsamı gibi bir süreç bulunuyor mu?
    Şuradan şu fiyata aldım diyen var mı var ise bilgi verebilirse çok memnun olurum,saygılarımla.

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Bende v10 var. Kolum ağrıdı. Çok abartılmış bir ürün. Kaliteli şarjlı el süpürgesi, güzel bir kablolu süpürge işiniz çok iyi görür. Hele hele 20 küsurlar kesinlikle değmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • v12 ile gen arasında fark var ama v 15 ile gen arasında ağırlık ve görünüş olarak çok fark yok.

ikisi de çok pahalı tabi

20 binken kur 26 olunca alın dedim ve ben de 20 den aldım kimse iplemedi tabi herkesin aklı kendine

şimdi v15 sitesinde 22.999 ama o v15 detect modeli absolute değil

absolute da biliyosunuz aparat farkı var.

ikinci el sitelerinde zamanında absolute alıp kapalı kutu satanlar var kutulu faturalı olduktan sonra ben alırım hocam

ederi max 21 benim için, mevcut taksitlendirmem bitsin internet bankacılığından taksitlendirip gene alıcam.

bi de ben her kullanımdan sonra çöp kutusuna açıp önce bi döküyorum sonra açıkken çalıştırıp kapağını kapatınca o ince tozları tekrar topluyo, kapağı tekrar açınca bütün tozlar dökülüyo.bu işlemi 3 4 kez yapıp bezle bi geçince baya yeni kalıyo.

v15 te arkadaki filtreyi de sık sık temizlemek lazım baya toz kaplanıyo orasını bence kötü dizayn etmişler çünkü v8 de arka filtre hiç böyle toz kaplanmıyodu.

v15 e en iyi alternatif bence v11 v12 yerine v8 dir çünkü yarı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 2 Ekim 2023; 10:58:58 >

• V12 alıp geçtim valla. Haznesi küçük V15 e göre ama bir kere evi süpürünce ,hazne dolmadan işim bitiyor.Güç olarak ise V15 kullanmadım hiç. V12 de iyi çekiyor

• güle güle kullan alınmış alnmıştır  

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt

Hocam V12 alma aşamasındayım. V12 mi V12 absolüt mü yoksa V8 mi?

• herpes33 H kullanıcısına yanıt

abi v12 detect slim absolute 20 bin

v8 absolute 11 bin

benim tercihim v8 olurdu.

v12 nin v8 e artıları

+daha yeni

+detect ışık

v8 in v12 ye artıları

+toz haznesi daha büyük

+yarı fiyat

+temizleme kolaylığı (v12 nin üst filtresi de v15 gibi sık sık temizlenmesi lazım)

illa v12 alıyim diyorsan onun yerine v15 al derim

• Allah evde v15 gürültüsü çekenlere sabır versin anadol kamyonetini daha az ses çıkarıyor

• Saç kurutma Makinesini tavsiye ediyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moondaye -- 7 Ekim 2023; 14:29:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Hocam annem, kayınvalidem, abim, kayınçom, baldızım ve biz evlerimizde kablolu süpürgeler kullanıyoruz. İhlas aura da var rowenta da, Arçelik de. Dyson’ın gürültüsü gerçekten bunlardan yüksek mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.