Şimdi Ara

DYNAMIC A320 KOŞU BANDI 670 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DYNAMIC A320 KOŞU BANDI TURKIYENIN HER YERINE UCRETSIZ TESLIMAT KURULUM 2 YIL GARANTI.

http://www.sporservis.com/?urun-2022-DYNAMIC-A320-KOSU-BANDI--Tas-Kap:110-Kg--.html

• Motor Gücü Sürekli : -2 HP
    Hız : -1-12 km/h
    Gösterge Bilgileri : -Hız, mesafe, kalori, nabız, zaman
    Gösterge Tipi : -Tek pencereli mavi arka ışıklı LCD ekran
    Program : -9 hazır , 1 manuel program
    Eğim : -manuel eğim
    Yürüyüş Alanı : -40*120 cm
    Max.Kullanıcı Ağırlığı : -110 kg
    Nabız Ölçme Sistemi : -Elden
    Cihazın Katlanabilme Özelliği : -Katlanabilir
    Zemin Türü : -Tartan
    Diğer Özellikler : -Yavaş düşme sistemi bulunmaktadır
    Masaj Aparatı : -Yok

DYNAMIC A320 KOŞU BANDI 670 TL

• NAKIT FIYATIMI BU 670 TAKSIT OLMUYOMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: melisguder

NAKIT FIYATIMI BU 670 TAKSIT OLMUYOMU

ne içtin melis

sitede 714 tl yazıyor

ayrıca burda 693 tl
    http://www.aynigunkargo.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93089&ref=akakce&v=1.43.6

• quote:

Kullanıcı çıkışı yapmadan yazmış. Başka isimle girip müşteri gibi cevap yazacaktı aklı sıra. Saçı uzun, aklı kısa! Terbiyesiz bunlar.
  • quote:

Hehe
  • ya abi bozmasaydınız gülerdik 1 az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1M-1.1M TL BANDINDA SUV ONERISI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saat 16 da tekrar girmiş ama okuyunca burayı birşey yazamadan çıkmış garibim ...illa üçkağıtla iş yapacaklar yani..yahu ne gerek var bunlara gir adam gibi yap reklamını tanıtımını ne gerek var böyle yalan dolanlı alangirli işlere...Bak şimdi firmanız için daha kötü oldu herkeste üçkağıtçı lan bunlar fikri oluşturdun..şahsen ben böyle ruhunda üçkağıtçılık olan birinin alakalı oldugu biryerden asla alışveriş yapmam
  • dostlar acil koşu bandı almam lazım, açıkçası çok da para vermek istemiyorum, bunun fiyatı uygun geldi,
    alınır mı sizce, ya da muadili veya daha iyi ne alınabilir yaklaşık bu paralara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostlar acil koşu bandı almam lazım, açıkçası çok da para vermek istemiyorum, bunun fiyatı uygun geldi,
    alınır mı sizce, ya da muadili veya daha iyi ne alınabilir yaklaşık bu paralara?

20 tl fazla ver başka yerden al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

dostlar acil koşu bandı almam lazım, açıkçası çok da para vermek istemiyorum, bunun fiyatı uygun geldi,

20 tl fazla ver başka yerden al...

sorduğum soru ile cevabın arasında bir ilişki olduğu gerçek, ama sorumun cevabı olmadığı açık..

anlamamış göründüğünüz için tekrar sorayım; bu ürün bu fiyat bandında iyi mi, yoksa yakın fiyata başka bir ürün mü alınmalı,
    alınacak yer olarak bu siteyi seçtim demiyorum, önce okuyup, sonra anlayıp, idrak ettikten sonra cevap veriniz, olmuyorsa vazgeçiniz...

• quote:

• Bu fiyata 45cm koşu alanı ve otomatik eğimle beraber 130Kg çekmedikçe sıcak olmuyor.
  • quote:

Müdürüne sorsana canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Eylül 2012; 18:04:14 >
  • quote:

En iyisi ikinci el almak, bir heves alınıp kullanılmayan spor aletleri o kadar çok ki...
    Kesin bir tanıdığınızda ya da forumda birinde vardır yatak odasında askılık görevi gören bir koşu bandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.