Şimdi Ara

Dying Light: The Beast {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
12
Favori
10.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4070tisuper ile 4K full ayarlarda oynuyorum. Grafikler bence pek de iyi değil. Özellikle yeşillik, çalı çırpı kısımları eski hissettiriyor. Kötü demiyorum ama övülecek, yeni nesil hissettiren bir şeyi de yok.

Dostum tartışma amaçlı yazmıyorum yanlış anlama ben 30 yıldır oyun oynuyorum neredeyse o zamanlar rt yi bırak ışıklandırma bile yoktu 😄 Rt gerekli mi gereksiz mi konusu her daim tartışılır zaten. Rt nin gereksiz olduğunu düşünenler cyberpunk a, witcher 3 e ya da ne bileyim gta 5 enhanced a bakabilir. Özellikle RTGI nin bir oyunun çehresini ne derece değiştirdiğini kapalı açık ile görebilirsiniz.

Herkes tercihinde özgür. Oyuncu gurmesi olduğunu iddia etmediği sürece kimsenin herbokolog gibi "Oyunda rt zaten gereksiz,boşa beklemeyin,ben bu işi biliyorum böyle de oynanır" tarzında yorumlarını sallamıyorum bile. Kesinlikle sözlerim sana değil yanlış anlama. Kendimi ifade etmek için senin mesajı alıntılama sebebim "nvidia uyuşturucu bağımlısı gibi milleti rt ye bağımlı etti" minvalindeki yorumun oldu.

Tekrar söylüyorum kesinlikle tartışma amacım yok.Moron gibi kendimiz deneyim etmeden rt bağımlısı filan da değiliz. Bahsettiğim oyunlara bakabilir rt nin bi halta yaramadığını düşünenler. Keyifli forumlar 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 19 Eylül 2025; 12:46:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk 5 saatlik deneyimlerim oyun DL2 haritasında geçmiyor yani yeni bir haritada oynuyoruz. Bence optimizasyonda güzel bir sorunum yok. Bu arada oyunu 2k'da, bütün ayarlar en yüksekte, 14600k/5070ti ikilisiyle oynuyorum. Hikaye de güzel ilerliyor, DL1'deki zombilerin sürekli üzerimize atlaması olayı geri gelmiş ve yine ilk oyundaki gibi geceleri bayağı geriliyoruz korkudan. Zombilerin parçalanması olayı bayağı bir güzel olmuş. İlk oyunu 5 kere, ikinci oyunu da 2 kere bitirmiş birisi olarak bu oyunu da severek bitireceğim.

İNTEL CORE İ5 14600K CPU STOK 3.5 GHZ- TURBO BOOST 5,3 GHZ / 32 GB TeamGroup T-FORCE VULCAN TUF DDR4 3200 MHZ RAM /ASUS TUF GAMİNG B760M-PLUS D4 MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / THERMALRIGHT PEERSLESS ASSASSIN 120 SE CPU COOLER
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

Parçalanma dışında üstümüze gelen zombiyi hs ile son anda vurup öldürünce cesedin yanımızdan savrulması, gelen sesler falanda çok güzel. Atılabilen bombalı bıçaklarda güzel üstüme gelen zombiye atıyorum tam bana atlarken havada patlıyor bu bıçaklar DL2 de varmıydı hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 19 Eylül 2025; 14:6:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Ram 16gb ise dolup sanal ram e geçerse olabilir nvidia kart olan sistemde 20gb a kadar çıkıyormuş ram kullanımı.

Oyunda loading ekranı olmadığı için ssd yi çok kullandığıda aklımda kalmış DL2 den.

Bu arada beast yeteneklerini açarken kratos gibi bağırıyor bizim kyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Eylül 2025; 14:30:25 >

Aynı karta sahibiz.

İşlemciniz nedir hocam? DLSS-DLAA ne kullanıyorsunuz full ayarlarda? FG açık mı? Kaç fps civarı alıyorsunuz?

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • brnbry kullanıcısına yanıt

İşlemcim 7800x3d, ram de 32 gb.

FG kapalı, dlss kalite'de 60 veriyor. Ancak 60 kilitli, belki bir miktar daha üstünü veriyordur.

Dlss kapalıyken de 40 civarı veriyor.

RTX gelirse FG açarım mecburen.

Dying Light: The Beast {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}

Bu arada 2027 de RTX NOSE ve RTX EAR geliyor.

Path-Traced RTX ASS için tarih henüz belli değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5080 kart da 1080p monitör de sabit 144 fps veriyor. Öyle oynuyorum. 5080 için ideal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Win 11 23h2 yada 24h2 de dualsense ile bt üzerinden oynayan varmı adaptive trigger falan herşey çalışıyormu çünkü bende 25h2 var ve herşey çalışıyor herhangi bir yardımcı program olmadan 25h2 bunu sağlıyor diye düşünüyorum.

Ray Tracing desteği neredeyse her yeni oyunda var ama görsel atmosferi kökten değiştiren oyunlar bir elin parmaklarını geçmiyor.

Cyberpunk 2077, Metro Exodus bir de Witcher 3 örnek gösterilebilir. Dramatik fark oluşturan başka da oyun aklıma gelmiyor.

9070XT ile oynuyorum 4K Ultra, FSR dengeli de. RT desteği geldiğinde grafiklerden veya çözünürlükten feragat edeceğimi zannetmiyorum çünkü birçok oyunda olduğu gibi fark oluşturmayacağı düşüncesindeyim. Aydınlatma seviyesi zaten çok iyi özellikle gün batımında.

Cp2077 gibi rt üzerine uzun süre geliştirme yapılan oyunlar dışında birde normal aydınlatma üzerinde hiç çalışılmadan sadece rt koyulan oyunlarda fark büyük mesela ac shadows yada starwars outlaws gibi.

Zaten bu tip oyunlarada rt kapatma ayarı koymuyorlar zorunlu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Eylül 2025; 17:24:59 >
  • DLC ile başlayıp standalone olan bu oyun, diğer 2 oyununa göre çok daha iyi iş çıkarmış Dying Light: The Beast {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}  Ben 1.oyununu tavsiyeler sonrası denedim ancak beni içine çekmedi. 2.oyununu oynamıştım tam ancak çok keyif aldım diyemicem. Beast şuan harika gidiyor, her şeyiyle çok zevkli. Açık ara zombi oyununda en iyisi şuan.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 12600K işlemci ve 5070 ti ile DLSS Quality FG kapalı halde 170 fps üstü alıyorum 2K da. FG açmaya hiç gerek duymadım.

Ama arkadaşında dediği gibi oyun grafik yönünden ağır bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Eylül 2025; 17:45:40 >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

5080'i de 1080p monitörde neden kullanıyorsun hocam yazık karta Dying Light: The Beast {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} 

Eskiden forumda bir cümle vardı; Ferrari alıp lpg tüp takmak diye .

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Town Hall daki birinden yan görev aldım güzeldi dlc diye başlayıp büyüttükleri için yan görevlerede önem vermişler ana oyun yan görevi olsa bu kadar detay olmazdı.

Elektrik su görevleride bitti güzel görevler gelmeye başladı.

Oyun 2 çekirdek seçiyor en fazla onları kullanıyor sanal çekirdek kapatmak performansı arttırabilir.

Dying Light: The Beast {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Eylül 2025; 19:32:44 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.