Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba. Ben oyunu indirdim oynuyorum ama belli bir süre sonra oyuna tekrar girdiğinde devam et seçeneği çıkmıyor. sadece yeni oyun seçeneği çıkıyor. bu neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim. Çok müzdaribim bu konuda. yardımlarınızı bekliyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Oyunda bu bölüm zorunlu mu oynanıyor arkadaşlar. Daha yeni başladım oyuna. Duvarda bir bayrak var idi. Onun önüne gelince bu bölüme girdi. Bölüm içinde bomba imha etme, zombi öldürme gibi yarışlar var. Bu bölümü bitiremiyorum. Bayağı zor geldi. Geri "varoşlar" kısmına döndüğümde harita da yine gidilecek yer olarak burayı gösteriyor. Bu bölümü illa bitirmelimiyim?
  • Yok mu hatırlayan dostlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC idi sanırım o. Oyunun konusu ile alakasız. Oyunu bitirince, oyundan sıkılmamak için bir süre daha idare edilsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

DLC idi sanırım o. Oyunun konusu ile alakasız. Oyunu bitirince, oyundan sıkılmamak için bir süre daha idare edilsin diye.

o bölüme bir girdim ve bir türlü çıkamadım. Oyuna da yeni başlamıştım. O nedenle tekrar yeni profil oluşturup girdim oyuna sıfırdan. O DLC ye asla girmeden oyunu oynuyorum şu an.
    Oyun gerçekten çok güzelmiş. Sakin sakin yan görevleri de yaparak oyunda ilerlemeye çalışıyorum.

• Oyunu defalarca bitirmiştim bende. Tüm yan görevleri vs. hepsini yapmıştım. Zorluk derecesi en yüksekte oyun gerçekten aşırı zor. dying light followingte çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Oyunu defalarca bitirmiştim bende. Tüm yan görevleri vs. hepsini yapmıştım. Zorluk derecesi en yüksekte oyun gerçekten aşırı zor. dying light followingte çok güzel.

Oyun başında birde karantina bölgesi görevi aldım. Elimde sadece su borusu var ve karantina bölgesine onunla girmek ne kadar kötü fikirmiş öyle.

• enchanced edition aldım fakat oyun 23 gb dlcler ile birlikte 35 oluyor banko hangi dlcleri yükleyeyim sdde yer sıkıntım var çünkü
  • Ps de 2 kere bitirdim doyamadım PC için aldım suan Steam de 29 TL DLC dahil harika bir oyundur çok farklı bir yapısı havası var gece ayrı gündüz ayrı bir dünyası harika grafikleri muazzam görevleri var neler olacağını hikayenin gidişatını bilmeme rağmen aynı hevesle aynı heyecanla oynuyorum tek farkı 100 de 100 save buldum tüm herşey açık efsane katana shotgun dahil daha da güzelleş di New game pluse ile oynamayı düşünen varsa düşünmeden alsın oynadıkça açılıyor her bir saatte daha çok sevdiriyor kendisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun henüz başında bir sorun yaşadım. Karakter düzgün yürüyemiyor. Nasıl desem bilemiyorum. Adım adım, tekleyerek yürüyor. Youtube'da oynanış videolarına baktım ve sorun göremedim kimsede. Her ihtimale karşı klavye makro atamalarımı da sildim. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? Videosunu yükledim bakabilirsiniz.
    yadi.sk
    Dying Light 2019.06.22 - 17.47.33.01.mp4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/giMps1XGyLaeJA

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Binaya girmeden sorun var mıydı. Veya çıktığınızda. İlginçmiş. Birde Belgeler kısmındaki Dying Light'a ait dosyaları silip deneyin.
  • Hiçbir sorun yoktu. Videoda gözüktüğü gibi fps drop da yaşamıyorum, yürüyüş dışında her şey normal. Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp dediğiniz gibi yapacağım bir bakalım.
  • Klavyede farkında olmadan makro ataması yapmışım ve silememişim. Neden klavyeye böyle bir özellik konur onu da anlayabilmiş değilim. Kendi kendime sorunu çözmüş oldum. :D
    Mouse/klavye ikilisini herzaman default tak-kullan olarak kullanmaktayım. Hiç sorun yaşamadım o yüzden. Hee klavyenin janjanlı RGB özellikleri var, o yüzden kurasım gelmiyor değil.

Sevindim çözmenize. Bu arada neden Türkçe Yama ile oynamıyorsunuz. Vasatın üstü olmakla beraber genel olarak iş görüyordu.
  • Haberim var, oyun dosyalarını doğrulamadan önce kurmuştum. Sorun düzelince tekrardan kurdum.

• Laannnnnnnn oyun resmi türkçe olmuş İnanamıyorum şimdi gördüm, mükemmel bir haber bu. Yarın yaz indirimlerinde indirime girerse alacağım hemen Girmezse de bekleyemem yine alırım muhtemelen

Bu türkçe olduysa 2.oyunda türkçe gelme ihtimali çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 24 Haziran 2019; 19:0:1 >
  • Çok geç de olsa 4 yıl sonra Türkçe oldu. Daha önceden anlamayarak bitirmiştim şimdi anlayarak bitereceğim.
  • Yeni güncellemenin Türkçe dil desteği getirdiğini bilmeden tam sövüyordum ki güzel haberi öğrendim. Oyunu yaklaşık beş saat kadar oynadım ve çok beğendim. İkinci oyun da Türkçe gelirse Cyberpunk 2077'den sonra ikinci güzel haber olur Türk oyuncuları için.
    Şanslı adammışsın hocam.
  • Acaba Ps4 için de gelecek mi bu resmi yama ?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.