yine dayanamayark hile bastım ve oyunun zevki kaçtı anında. Gerçi sıkmaya başlamıştı şu matt'in aramasını bekle görevinde oyun takıldı sanırım matt aramıyor. Netten baktım biraz aynı görevde bug'a girenler var benim gibi. İlk oyunun tadı tam olarak yok ama idare eder diyorum. Yarıda kalacak maalesef |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (55. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spader -- 13 Şubat 2022; 22:5:56 > -
-
Oyunda 40 saati geride bıraktım fakat henüz yeni keşfettiğim mekaniklerle karşılaşıyorum. Bunlar oyun içinde bahsedilmeyen ve oyuncuların keşfetmesi istenen özelliklerden bazıları. Örneğin kilitli kapıları maymuncukla açmaya uğraşmak yerine parkur yeteneklerinden alınan bir yetenek sayesinde koşarak kırıp açmak mümkün, bir diğeri oyunun trailerinda gösterilen ama yine oyun içinde nasıl kullanıldığı tam olarak bahsedilmeyen block charge özelliği, herhangi bir düşmana blok alırken V tuşuna bastığınızda eğer yukarılardaysanız düşmanı/ zombiyi alta alıp birlikte aşağıya düşüyor ve düşerken ölmemek için bir tür kalkan olarak kullanıyorsunuz. Bir diğeri ise herhangi bir zombi tarafından yakalandığınızda eğer envanterde uv çubuğu varsa fare orta tuşuna basarsanız uv ile kaçabiliyorsunuz. Bunlar henüz yeni keşfettiklerim , yetenekler az gibi görünsede aslında daha fazlası var ama oynayanların keşfetmesini amaçlamışlar.
-
Evet, firmalar artık sırtını bu özelliğe ve RTX'e dayıyorlar. Standart düşmeye başladı. Ne RT'siz kartla oynanamaz denilecek oyun çıkmalı, ne de 3080 Ti kullanıyorsun ama DLSS açmalısın ki bu oyunu seri oynayabilesin denilecek oyun. 2018-2019 yıllarına kadar gelişen teknolojiyi ve ücretini verdiğimiz ürünün oyunumuza etkisini doğrudan görebiliyor iken artık paramızın hakkını alamıyoruz gibi hissediyorum. Kartlar güçleniyor, fiyatları katlanıyor. Ancak bu gücü kullanamıyoruz.
-
Hocam Bunlara İtopya 3080 Veya 3080Ti Yolluyor Çoğuna Zaten Bedavadan
Oyunda Beleş,Hala DLSS Kasıyor Bakalım Daha Neler Görecez
-
Neyine dayanamadın da hile bastın onu anlamadım bir de zevki kaçtı diyor hey allahım yazık yemin ediyorum şaka gibisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün ücretsiz bi dlc sunulacaktı baktım ama göremedim varmi bilgisi olan
Evet Hdd de ssd küçük 256 mb. Ama hdd den dolayı olsa sürekli olmazmaydı ?
Ücretsiz DLC yi hesabınıza eklemek için ;
Aşağıdaki sitede yer alan Dying Light 2 - Peacekeeper 01 isimli DLC yi sağ üstte Install seçeneği ile yükleyin ve böylece ilk ücretsiz DLC yi eklemiş olursunuz.
https://steamdb.info/app/1864100/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Şubat 2022; 18:42:55 >
-
Evet. Bu videoda çoğu oyuncunun keşf etmediği gizli mekanikler var.
Noviexyoutube
I do anything dying light related so subscribe if you like Dying Light +Socials+ Twitter - https://twitter.com/NotNoviex Discord - https://discord.gg/NmPMGfS About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. #DyingLight2 #DL2when #DyingLight #Techland #gaming #newgameplay #StayHuman #dying2know #Dyinglight #Dyinglightgame #Goodnightgoodluck #Dyinglightgameplay #Dyinglightnighttime #Dyinglightnighttimegameplay #parkourhttps://www.youtube.com/watch?v=eovvOvGZXhs -
Oynarken bir anda kullanıcı profili değişti diye uyarı geldi daha sonrasında menüde kayıtlı oyunumu göremedim. Yeni oyun olarak seçenek çıktı. Kayıtlı oyun yükle kısmına girince de kayıt dosyası bozuk diyor. Bir çözümü var mı yoksa gitti mi save ? Yeniden mi oynamam gerek
-
Bu videodaki gibi nişan alma asistanı nasıl yapılıyor acaba ? Ben baktım baktım bulamadım.
PC de Xbox kontrolcüsü ile oynuyorum ama ayarlardaki iki Yardımcı da açık olmasına rağmen düşmanlara, zombilere filan kitlenmiyor! O zaman neden koyulmuş bu ayar.
Ama bu video da her yere otomatik kitleniyor, anlamadım!
Bilen varmı nasıl yapılacağını ?
-
Hocam bu ücretsiz DLCleri istediğimiz herhangi bir zamanda aktif edebiliyor muyuz? Mesela bir sene sonra da aktif edebilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DLC ler zaman sınırlı değiller. Oyunu isterseniz iki yıl sonra oynayın o ana kadar çıkan tüm ücretsiz ek paketleri yine hesabınıza eklersiniz. Zaman sınırlı olanlar genelde oyun için yapılan topluluk etkinlikleri oluyor. Bunlar dışındakileri dilediğiniz an aktif edebilirsiniz.
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi siz önce neyi eleştirdiğinizi bir belirleyin bence bilinçsizce eleştiri yapıyorsunuz. Dlss kötü dediniz nasıl kullanılacağını- kulanıldığını anlattım ,sonra dlss kapalı keskinlik kötü dediniz.
Dlss kapalı iken keskinlik oyunun görüntülerini nasıl bozabilir. Bunun için bir slider var ve anormal derecede yükseltmediğiniz taksirde oyundaki görsellerin kalitesini etkilemeksizin görüntüyü daha keskinleştiriyor. Bazı insanlar bu keskin görüntüyü seviyor bazıları ise konsollardaki gibi hafif blurlu sevebilir. Orijinal görüntüyü bozuyor derseniz başka görüşleri de dikkate almanızı öneririm çünkü görüntü halen orijinal ayrı bir kaplama vs yok.
Dlss açıldığında ise seçtiğiniz moda göre blur seviyeleri oluşabilir ki bu konuda nvidia dlss i geliştirdikçe blur gitgide azalıyor.
Düşük çözünürlüklerde blur daha çok belli olur bu nedenle dlss 1080p gibi çözünürlüklerde quality seviyesinde kullanılır. Burda oluşan blura karşı insanlar keskinleştirme açtığında daha iyi sonuçlar elde ediyor.
Ray tracing ise sizin söylediğiniz gibi çöp, işe yaramaz filan değil. Sadece çok yük bindiriyor ve ekran kartları yüksek çözünürlüklerde zorlanıyor. Bunun için de dlss devreye giriyor. Yüksek çözünürlükte (örneğin 4k) performans moduna alırsanız da performansınız ciddi seviyelerde artıyor. Yine keskinlik ile oluşan bluru minimize ediyorsunuz.
Şimdi kullanılan monitörünüz yada tv niz bu konuda belirleyici olabilir. Ben bunları monitörümde deniyorum. Hatta 2k monitörümde dldsr açarak 4k yapıp öyle de denedim. Dldsr ile sonuç mükemmel oluyor. Blur neredeyse yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 15 Şubat 2022; 10:51:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yav ne güzel tartışıyorken ne gerek var karşı tarafı alevlendirecek cümlelere. Bu topluma tartışma adabını ve argüman hatası yapmamayı daha ilkokuldan öğretmek gerek yeminle. Karşıt görüşler çatışıyorken "bir göz doktoruna gitmenizi öneririm" tarzında bir yaklaşıma ne gerek var? Bir sonraki aşama ne? Kilitli ayna mı? 10-15 yaşlarında bıraktık bu cevapları ya. Yakışmıyor kimseye.
-
Biraz ileri gitmiş olabilirim doğrudur düzelteyim. Ama sizin yazmış olduğunuz cümle içerisindeki vurgu da kendi içinde çelişiyor. Tartışmaya da girmeyeceğim profesör.
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 15 Şubat 2022; 11:12:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın profesör demek. Karşımızda teşekkürü bir puanla kaçırdım qanqa mertebesinde birisi var, manzara bu yönde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X