Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
31
Favori
81.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Techland topluluk etkileşimi çok yüksek olan bir geliştirici, oyun çıkmadan birkaç meta puanıyla hemen yeni bir Cyberpunk geliyor diye ortaya düşenler oldu ama oyun en iyi cevabı günden güne artan oyuncu sayısı ve olumlu kullanıcı değerlendirmeleriyle vermiş oldu. Hızlıca önemli sorunları( genelde co-op odaklı) çözdüler. Bu nedenle oyunun yerden yere duvardan duvara vurulduğu yok aksine her güncelleme ile daha iyiye gidiyor. Olumsuz değerlendirme bırakanlarda denuvo ve sistem gereksinimlerinin yüksek olmasından dolayı yoksa bu başarılı parkur mekanikleri ve yakın dövüş başka hangi oyunda var üzerinede gayet güzel rol yapma mekanikleri eklemişler ve oyun her defasında aldığınız kararı sorgulatan, ikilem arasında bırakmayı sağlayan bir yapıda yani kendi Dünyamızı kendi kararlarımız değiştiriyor.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Oyuna sallayanların çoğunun ya sistemi çöp yada korsan çıkmayacağı için sallıyor zaten.

• Boş bakkal "yumurtalık tartar" bebeğim.

Oyun taş ve taş gibi güncellenmeye devam edecek. Seveni ortada, kullanıcı yorumu ortada. RT ortada. İstemiyorsan yallah Harran'a.

Şehir'e giriş yaptıktan sonra olaylar uçtu gitti. Next-gen en teknolojik görünen birkaç oyundan biri olmuş. RDR2'yi saymıyorum o her zaman ayrı dünyalarda.

Ve yapılmış en iyi ışıklandırma ve gölgelendirmeye sahip oyun budur CP2077 ile birlikte. Çünkü ikisi de RT hesaplama yapıyor. Daha teknik bilmeden ne nasıl olmalı bilmeden sallamakla olmuyor boşa göz yoruyorsunuz ne okuyoruz biz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2022; 20:46:44 >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

O çiğlik biraz şundan kaynaklanıyor adam RT koyunca açıyorsun kapatıyorsun bi bakıyorsun ediyorsun. Kapalısı çiğ görünüyor direkt. Yani o kadim yüce RDR2'mizde RT olsaydı aynısını ona da derdik. Ama hiç RT olmayınca aç kapa karşılaştıramıyorsun göze çarpmıyor. RDR'nin level design zaten yüce seviyede o yüzden ona bir şey denemez denebilemez. GOW keza öyle. DL2'nin de mesela 2018-19 "fake" gameplayleri gibi gelseydi bunda da RT aramazdı kimse. İnsanın gözüne güzel gelen eye-candy gelen şeyleri yaparsan RT olmuş olmamış aramazlar zaten ama üzerine bir de RT koyarsan o zaman falsoları ortaya çıktığı için karşılaştırdığında göze çarpıyor. DL2 bir Gow bir RDR 2 seviyesinde oyun tabii ki değil yani kendi çapında takılıyor DL2 ama güzel olmuş işte adamlar şu fake gameplay dışında ve şu salak flashlight gölge eksiği dışında pek de çuvallamamışlar. O fake gameplayler de konsollar olmasa belki fake olarak kalmayacaktı kim bilir. Şu haliyle konsolda 1080p oyun ya. 2018 geldiğini düşünün bir de. 3gp filan çalışacaktı heralde PS5'te. For the players.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2022; 21:3:27 >

• Bir 500 saat mevzusu vardı 25 saatte normal zorlukda ilk haritayı komple bitirdim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Şubat 2022; 21:52:45 >
  • Sükse yapsın diye açıklanmış bir süre bu, oyundaki her şeyi yaparsanız 500 saat sürüyor deniliyor. Oyun 25-30 saatte bitiyor zaten. Bir noktadan sonra kim neden oyundaki her şeyi toplamaya, her şeyi geliştirmeye çalışsın ki? Ek paketli versiyonun oyunun temel versiyonunun iki katına satılması bir, oyun süresini şişirmek iki. Firmaların normalmiş gibi gösterdiği anormal yaklaşımlar.

• Bayağı büyük bir update geldi. Epicte 32GB bende.

Patch Notes:

- fixed various game crashing bugs

- fixed AI dead body replication in co-op

- added DLSS improvements

- fixed issue when players couldn't sell valuables to vendor

- fixed mouse key binding options

- fixed artifacts being sometimes visible on some AMD cards

- fixed mouse key binding options (meaning: you should be allowed to rebind your mouse buttons, we are still working on additional implementation for extra mouse buttons)

çeşitli oyun çökme hataları düzeltilmiş, dlss geliştirmeleri gelmiş, markete satılamayan itemler düzeltilmiş vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Şubat 2022; 22:38:34 >
  • 32gb ı görünce dedim epic yine afalladı doğruymuş 287mb indirdi steam.Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Yalnız adamlar çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Şubat 2022; 22:49:56 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz ? 363 mb update attı sadece epicte bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim hatam hocam. Ben Eng ve TR hariç diğer dilleri silmiştim yer kaplamasın diye. Her update'de bunları da baştan indirecek demek ki belli oldu. Neyse ki yedeklemiştim o gereksiz dilleri. Attım düzelttim. Teşekkürler. Demek ki o dilleri silemeyeceğiz.

• Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçesteamcommunity.com
    Patch 1.04 - PATCH NOTES :: Dying Light 2 General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/534380/discussions/0/3186862565353445882
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Onu sallayanlara sorun bana değil. Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• oyunun ana hikayesi çok sürükleyici. sonu nereye varacak merak ediyorum.

• Kupon gazına geldim oyunu epic games'den aldım.

Ben steam'dan almak istiyordum kupon ile aldığım içinde iade edeceğim zaman para iadesi olmayacak. Epic hesabı satılıyormu satıp steam'dan almak istiyorum. aldığım ücretin biraz düşüğüne verebilirim ikinci el bölümüne ilan açmadan buradan bi danışayım dedim.

• 26 saati geride bıraktım,diğer haritaya geçtim.Şöyle bir geriye baktığımda en beğendiğim kısımlardan birisi de hikayesi oldu.Oldukça sürükleyici ve merak uyandırıcı.2 yerde özellikle ters köşe oldum resmen Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe .Merak ediyorum daha neler yaşayacağız acaba.İlk oyunun ana görevleri kötüydü ancak 2.oyunda bu duruma el atmışlar.Ana görevleri geçtim bazı yan görevler var özellikle gerçekten özenilerek hazırlanmış,baştan savma değil kaliteli.Güzel gidiyoruz Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Patch sonrasi D3D11 performansi ucmus gitmis. Muthis bir optimizasyon olmus RT kapali oynayanlar icin.

• 1.0.4 patch gelmiş bugün epic store ama 1.0.5 sürümünü görüyorum youtubeta anlamadım

• R-10 kullanıcısına yanıt

Evet bazı yan görevlerde ana görevlerle ilgili ayrıntılar olması güzeldi. Yan görev metinleri de özenilerek hazırlanmış. Yan görevleri ana görevleri aratmayacak düzeyde olan 2-3 oyundan biri olmuş.

• military drop açabilen varmi?

Ben açamiyorum daha yuksek anahtar gerekli diyor

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.