ps5 te 4 gb güncelleme ama balanced mode yok, merak ettim nasıl bir değişiklik var o seçimde. |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (57. sayfa)
-
-
PS5'de hızlıca baktım major değişiklik varmı diye,
*Resolution Mode'daki aşırı bulanık ve low grafikler devam ediyor
*Ray Tracing modu hala kör edecek kadar kötü kalitede ve yanlış ışıklandırma ile çalışıyor
*Karakteri döndürünce oluşan Judder problemi hala devam
*Close Combat'daki bozuk ve hatalı animasyonlar hala devam
*FoV Slider hala yok
Yani 4GB Update geldi ama neden geldiğini sorsak kem küm ederler. Çünkü oyunun içine eden major sorunların hepsi aynı şekilde devam ediyor. Update ile düzeleceğini düşünerek ortalarda bıraktım ben oyunu, bu kadar beceriksiz bir firma olduğunu bilseydim hiç başlamazdım.
-
1-2 sene sonra düzeltirler oyunu yavaş yavaş ; yazık verilen paraya ilk gün oynadım birdaha girmedim bile oyuna arada bir bakıyorum düzelme varmı diye gelişme yok
-
Dying Light 2 hiç sarmadı beni. İlk oyun çok daha güzel bundan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60fps modunu 1080p sundukları sürece ps5lik durum olmayacak. Next gen seviyesinden çok çok uzakta oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox tarafına balanced mod gelmiş PS5 tarafına da umarım gelir
-
Şuan için yok bir gelişme maalesef RT modunu 2k ya çekseler ona razıyım. :D
-
Cidden baya bulanık görüntü, horizon ve cyberpunk dan sonra oyuna girince bune arkadaş diyorsun üzücü maalesef :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 12 Mart 2022; 11:6:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balanced modunda frame 60fps ve çözünürlük artık 1080p değil daha yüksek tam değeri açıklamamışlar testlerde belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platin için dikkat etmemiz gereken bir şey var mi arkadaşlar?
İlk oyun bundan cok daha iyi bir oyundu.Bu oyun 4k modu harici oynanmaz diger grafik modlar grafikleri cok bozuyor ps5 konsoluna yakisir bi oyun değil grafiksel olarak horizonu gordukten sonra .
Hocam şu anda platinum kasmayı önermem. Bir çok kupa buglı. Uğraşırsın o kadar bır tanesini anlamazsın, emeklerin boşa gider.
İlk oyunun grafiklerinde baya iyileşme olmuş. Ben yarıda bırakmıştım onu şimdi baştan başlıyorum. Şu anda indirimde bu arada. Almak isteyen olursa kaçırmasın derim.
Anladım ustadim, teşekkür ederim cevabınız için. O halde oyunu bitireyim, bir sure sonra duzelirse platin icin tekrar oynamayi denerim.
Rica ederim hocam. Ben de öyle yapıcam.
Fiyat kac hocam?
77 tl hocam.
-
Oyunu pcde 15 gunde toplamda 20 saat surede bitirdim,yan gorevleri hic yapmadim ve beceriler hariç hicbiseye dokunmadan bitirdim,sizce gerek yan gorevler gerekse gelistirilebilen,yukseltilebilen kisacasi kalan hersey icin oynamaya deger mi? Birikmis 5 tane oyunum var onlara devam etmeden once size de sorayim dedim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 13 Mart 2022; 20:20:38 >
Hocam ben bitirmediğim için yan görevler falan ne kadar iyi bilmiyorum. Muhtemelen değmez ama ya eğer sırada oyunun varsa.
Xbox yeni patch ile gelen balanced mode video karşılaştırmalarını inceledim, performans modu 2k ya çekmişler o kadar. Performans modu niye hala var onu pek anlamış değilim. RT mod harici oyunun grafikleri çok sağlıklı değil bana göre bu kadar özürlü bir optimize ile yazık ettiler oyuna RT mod 2k 30fps yapsalar olur gene kafi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X