Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
28
Favori
60.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler ne hale geldi oyun? güncellemeler vs düzelttimi bugları? ona göre bende bi deneyebilirim 

  • Ps5 versiyonu hakkında fikir verecek olan var mı acaba? Oynanacak durumda mı? İşe yarar bir güncelleme geldiyse bir bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 28 Mart 2022; 21:29:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5’te oyun grafik anlamında çıktığı gibi aynı. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Benim gördüğüm, pazara gir trophysi ve bir görev de bug olmuştu. Onun haricinde hata görmedim. Oyun hala kör edercesine bulanık. Maalesef ps5 dünyanın en kaliteli konsolu olduğu için halen balanced grafik ayarı gelemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzattılar acaba grafikleri yeterli mi görüyorlar Alacam ama grafiklerde korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p 60 fps kepazeliği biter yama yayınlarlarsa oynamak için şans vereceğim.

  • Oyunda sanırım ciddi fast travel sıkıntısı var.Oyunun kendisi bizi 2.bölgeye (downtown) götürdüğünde o bölgede ilkbaşta fast travel vardı.Sonrasında bir kaç etkinlik yapayım dedim ilk bölgeye geçtim.Ne yaptıysam ilk başlarda o taraftan ikinci bölgeye geçemedim.Downtown daki fast travel da kayboldu.Lineer olarak bir bölgeden diğerine fast travel olmadan gidemiyoruz sanırım,çünkü bölgeden uzaklaşıyorsunuz uyarısını alıyorum paraşütteyken.En son çözümünü; ölüp, “hikayedeki en son yerinden başlat” dediğim zaman sorunumu çözdüm.Çözene kadar çıldırttı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 2 Nisan 2022; 14:58:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Ps5’te oyun grafik anlamında çıktığı gibi aynı. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Benim gördüğüm, pazara gir trophysi ve bir görev de bug olmuştu. Onun haricinde hata görmedim. Oyun hala kör edercesine bulanık. Maalesef ps5 dünyanın en kaliteli konsolu olduğu için halen balanced grafik ayarı gelemedi.
    Xbox a geldi sanırım, ps e hala gelmemiş olması enteresan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yaklaşık 45 saatin sonunda bitirdim bir kaç yan görev de kaldı yapmadım benim için 10/8 lik bir oyun oldu. İlk oyunun keyfini verse yeter diyordum fazlasıyla memnun kaldım gerek hikayede ki merak unsuru, gerek görev yapısı, yer yer temponun fazlaca yükselmesi çok iyiydi.

    Grafikler bazen eski nesil bazen yeni nesil hissettirdi. Bazı görevler de saçma sapan bug'lar oldu menü dizaynı sade olsa da özellikle harita ve çanta kısmına gelince stabil hızlı olmaması rahatsız etti.

    İlk oyunda ki gibi ateşli silahlar olsaydı keşke crossbow alınca oyun bambaşka seviyeye geldi vuruş hissi olarak baya tatmin etti yazın gelecek DLC ile yeni harita araba ateşli silahlar gelecektir merakla bekliyorum verdiğim para sonuna kadar helali hoş olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

    hocam oyundaki metro istasyonlarını temizlemen laızm. O zman fast travel açılıyor

  • Beyler oyunu aldım ama başlayamadim henüz 60 fps de çalışan mod 1080p veriyordu hala aynı mı yoksa çözünurluk yükselmesi var mı 60 fps de?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PS4 kutulu oyunu alsam ps5e ücretsiz yükseltebilir muyuz horizon forbidden West'te olduğu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna next gen yamasi gelmicek mi ? 3 ayri ayar var 2 si kasiyor , Performans en iyisi sanirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.3 yaması baya büyük olacakmış yapımcılar öyle diyor, inşallah şu ps5 versiyonuna bir el atarlar grafiksel anlamında özellikle rt modu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce aldım yama güncelleme bekledim gelmeyince oyuna dün başladım. daha ilk 1.5 saatte defalarca kenarda köşede sıkıştım öndeki adamı takip ederken adam uçtu yerin içine girdi bişeyler oldu.. kapı açmaya çalışırken ara sahne girdi o sırada ara sahnede olmamıza rağmen bir zombi geldi aramızda dolaşmaya başladı. güzel bir görüntü alamamışım ama aşağıdaki gibi bu öyle deli gibi koştu saldırmadı da.. valla böyle şeyleri dying light 1'de bir an bile yaşamamıştım, ilk saatlerden soğuttu vesselam..


    umarım güncelleme ile düzelir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat_B -- 21 Nisan 2022; 10:42:26 >




  • 19 gb güncelleme gelmiş. Henüz denemedim yeni başlattım indirmeyi. İlk yüksek boyutlu güncelleme..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://dl2.dyinglightgame.com/news/update-1-3-0-is-here/

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps4'de satın almanızı tavsiye etmem.
    Ps4


    6600 xt'li pc 2k fsr 1080p ekranda


    Fotoğrafı kendim çektim görsellik berbat ötesi. Last of Us 2 oynatan konsola bu oyunu böyle çıkarmaları inanılır gibi değil, zaten xbox one yüzünden bu kadar kötü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyunda son güncelleme ile hızlı para kasma olayını bilen var mı? Youtube var ama eski ve çok vakit alıyor kısa yoldan 1m yapsam yeterli.
    Not: oyunu bitirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna son bir haftadır doyamıyorum.Karakterin özelliklerini fulledikçe ve dövüş tekniklerini açtıkça daha da keyif veriyor.İlk oyunda da aynısıydı.Dinamiğe alışana kadar acı çekiyordum.Sonrasında bırakamıyorum.Ana göreve bile gitmiyorum , yan görevleri bitire bitire gidiyorum :) Tek eksiği ps5 kalitesinde grafikleri olmaması :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bitirdim 60 fps performance modunda. Ps5 4k lg tv bu arada. Hemen hemen hiç hata ile karşılaşmadım, sadece 1 defa çöktü bide bazen paraşüt sesi falan gitti. Dying light ilkini oynamamıştım beni fazla geriyordu ama bunu zevkle oynadım. Sağlam ekipmana ulaşınca zombiler sizden korksun. Sadece uçan süpürgeyi nasıl alacağım bilen varmı :)

  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.