Şimdi Ara

DxOMark verilerine göre iPhone 6S, fotoğraf kalitesi açısından birçok Android telefonun gerisinde kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zaten video çekiminde bir beklentisi olan var mıydı? Kusura bakmayın ama mono mikrofon ile o leş ses kaydı ile iyi bile almış. Rakiplerinin videolardaki ses performansı efsane iken iphoneda rüzgar sesi, boğukluk dışında bir şey duymuyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safir camin goruntu renklerini yaniltmaktadir .

  • bu haberi phonearena apple çok geride kaldı diye verdi donanım haber bir çok android cihazı geçti diye veriyor neredeyse tüm android amiral gemilerinin arkasında kalmış.üstelik bu tabloda note 5 i koymamışlar o da s6 ile aynı skorda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 14 Ekim 2015; 18:30:03 >
  • Bu siteye güvenmenizi tavsiye etmem, Xperia Z5 almak için baktığım tüm camera testlerinde S6 Edge / Note 5 hem videoda hem fotoğrafda gözle görülür Z5'den daha performanslı.

    https://www.youtube.com/watch?v=7dUMLFMKj30



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Ekim 2015; 18:31:30 >
  • DxO Mark'a hiç güvenmem. Bu test için değil ama genel olarak canon nikon konularında çok taraflılar. Ortada bir test sonucu olmazken dandirik şeylere puan veriyorlar. 5D MarkII kullanıcısı olarak bence tüm smartphone kameraları tırt :D

  • Gerçek dışı reklam kokan saçma sapan bir test. Nokia 808 nasıl sondan birinci oluyor? Oradaki telefonların alayına toz yutturur. Forumdaki foto bölümünde listedeki telefonların fotoğraflarını görmesek inanacağız. O listedeki telefonların alayını tokatlar.

    Lumia 1020 ve Panasonic Lumix CM1 listeye bile girememiş. Hadi oradan sahtekârlar sizi. Sizin yapacağınız testin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Gerçek dışı reklam kokan saçma sapan bir test. Nokia 808 nasıl sondan birinci oluyor? Oradaki telefonların alayına toz yutturur. Forumdaki foto bölümünde listedeki telefonların fotoğraflarını görmesek inanacağız. O listedeki telefonların alayını tokatlar.

    Lumia 1020 ve Panasonic Lumix CM1 listeye bile girememiş. Hadi oradan sahtekârlar sizi. Sizin yapacağınız testin..

    Bir önceki testte 1020 yi sonuncu yapmışlardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Bu siteye güvenmenizi tavsiye etmem, Xperia Z5 almak için baktığım tüm camera testlerinde S6 Edge / Note 5 hem videoda hem fotoğrafda gözle görülür Z5'den daha performanslı.

    https://www.youtube.com/watch?v=7dUMLFMKj30

    Samsung'un önceki modellerden dolayı adı çıkmış, olay bu. S6 serisi gayet başarılı ve rakibi cihazlardan birçok konuda iyi. Gelecek seneki modellerle yarışacak bir cihaz.
    Kasa kalitesi de metal kullanımı ile ciddi oranda çoğu cihazdan daha premium hale gelmiş, s6 edge veya s6 edge plus gold rengini bir teknoloji markette inceleyin dediğimi anlayacaksınız.
    Ben 2 sene iphone kullanmış biri olarak bu cihazla androide geri döndüm 2 gün önce, stabilitesi ve akıcılığından memnunum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles Gerçek dışı reklam kokan saçma sapan bir test. Nokia 808 nasıl sondan birinci oluyor? Oradaki telefonların alayına toz yutturur. Forumdaki foto bölümünde listedeki telefonların fotoğraflarını görmesek inanacağız. O listedeki telefonların alayını tokatlar. Lumia 1020 ve Panasonic Lumix CM1 listeye bile girememiş. Hadi oradan sahtekârlar sizi. Sizin yapacağınız testin..
    Bir önceki testte 1020 yi sonuncu yapmışlardı


    bu yazıdan önce geçen sene elimde olan 1020 nin fotoğraflarına göz gezdirmiştim, üstüne konu denk geldi yazmadan duramadım. Fotoğrafların kayıpsız .dng formatlı olanlarını açmaya dahi zorlanan bilgisayarımdan bir 1020 ile yapılan çekimlere birde z3 le yapılanlara baktım. Bu listenin başındakileri bile hala zorlar. Bana da bu test biraz reklam kokuyor gibi geldi. Tekrar 1020 almayı inceden inceye düşünmeye başladım hatta benzer bi model çıkarmazsa Microsoft :)





  • 6 ile ayni kalmış

  • Arkasındaki elma logosu sayesinde psikolojik olarak daha iyi fotoğraf çekiyor, benchmarkmış teknik veriymiş çok takmayın bunları.

  • Kedi ciger... but

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.