Şimdi Ara

Dwayne Johnson gibi bir vucut (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
20.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steroidle bile olsa yapmış vücudu sadece steroidle bu kadar olmaz vücudu ve oyunculuğu iyi ama nedense böyle iri yarı olmak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

https://twitter.com/TheRock/status/342554359386750976/photo/1

Herifin 15 yaşındaki hali

O omuz ne hacı Adamın genetik herhalde ya , boy 1.96.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Herifin 15 yaşındaki hali

O omuz ne hacı Adamın genetik herhalde ya , boy 1.96.

Genetik.

Babası;

Dwayne Johnson gibi bir vucut

• turkiyede bu seviyeye une ulasacak adam yok o yuzden kimse yorum yapamaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

çok iri yarı olmak iyi değil bence

Bu ne böyle çocuk gibi aşırı spor yapmadan düzenli olarak yapılınca olacak vücut tipi.Ama The Rock gib olmak için yusuf lazım argo olarak söyledim.The Rock gibi olabilmek için en önemli olan genetik'in iyi olması onun yanında bodybulding yaşam biçimi olarak benim semen lazım ve en son seviyeye geldikten sonra ilaç kullanman lazım.Herkes sever böyle vücudu ama herkes yapamaz.
  • adamın kafa 15 vücut 25 15 yaşındaki hali
  • Heathen kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftaki hali 15 yaşındaki hali ise,gelişme çağındaki genetiğe bakarmısnız arkadaşlar lütfen...
    Klasik bir V-Taper .. Omuzlar geniş,bel incecik.. Bicepsleride harika duruyor.. İşte düşünün gelişme çağında bu adam böyle,15 yaşında daha.. 15 yaşından beri bu sporu yapıyorsa bu adam bu vücudu bırakında yapsın..

Şöyle komik bir fotoğrafta paylaşıyım =)

Edit: Ahh bu arada not olarak,bazı anlama kapasitesi olmayan arkadaşlarımız durumu idrak edememişler arbforce1 gibi.. Arkadaşlar Fotoğraftaki halini yorumlarken Heathenin verdiği fotoğraftaki halini yorumladım,benim koyduğum fotoğraf ise gülelim diye koyduğum bir fotoğraf,siz zaten anlıyabiliyorsunuz da,dediğim gibi bazı anlama kapasitesi olmayan arkadaşlarımız idrak edemiyorlar bu yüzden böyle bir not yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 26 Temmuz 2014; 0:03:34 >

• Frank08 kullanıcısına yanıt
    Hedef 2023.. vay arkadaş The Rock'da AKP'li çıktı.
  • adamın hem oyunculuğu, hemde vücudu çok efsane. idolüm açıkçası. ama onun vücudu gibi vücut yapabilecek bir adam yok. zor yani. adamın hayatı sporla geçmiş. sen 20-25 yaşında başla bench press'de 10 kilo kaldır çok çok çok zor
  • Wrestling'le uğraşanlar genetik olarak ve fizik olarak çok üstün adamlar Dwayne'de bunların başında gelen isimlerden biri Goldberg ve Steve Austin'la bi fotografı vardı yanlarında küçücük duruyordu ve şimdi haliyle arasında dağlar kadar fark var kısacası bu sefer olmuş yani.

foto

• Steroid kullansanız dahi bu seviyeye gelemeyebilirsiniz. Genetik faktörü bu işin büyük çoğunluğunu oluşturur. Adamın 15 yaşındaki haline baksanıza. Omuzları aşırı geniş , beli çok ince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Fotoğraftaki hali 15 yaşındaki hali ise,gelişme çağındaki genetiğe bakarmısnız arkadaşlar lütfen...
    Klasik bir V-Taper .. Omuzlar geniş,bel incecik.. Bicepsleride harika duruyor.. İşte düşünün gelişme çağında bu adam böyle,15 yaşında daha.. 15 yaşından beri bu sporu yapıyorsa bu adam bu vücudu bırakında yapsın..

Şöyle komik bir fotoğrafta paylaşıyım =)

1993 de 21 yaşında oluyor, basit dört işlem yapamıyorsun daha, kalkmış bilirkişi gibi yorum yapıyorsun.

• arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Keşke konuyu adam gibi tamami ile bir okusaydın,böylece bilir kişiliği sen yapmazdın ve böyle gülünç bir duruma düşmezdin.
    Cevabını verdiğim arkadaşımızın yazdığına bir bak .. 15 yaşındaki halinin fotoğrafını koymuş yukarıda,ona nazaran bu yorumu yaptım,verdiğim fotoğrafta tamamen yorumumdan bağımsız,insanlar gülsün diye koydum..

Edit: Ayrıca.. Evet bilirkişiyim,senin gibilerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 26 Temmuz 2014; 0:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Keşke konuyu adam gibi tamami ile bir okusaydın,böylece bilir kişiliği sen yapmazdın ve böyle gülünç bir duruma düşmezdin.
    Cevabını verdiğim arkadaşımızın yazdığına bir bak .. 15 yaşındaki halinin fotoğrafını koymuş yukarıda,ona nazaran bu yorumu yaptım,verdiğim fotoğrafta tamamen yorumumdan bağımsız,insanlar gülsün diye koydum..

Edit: Ayrıca.. Evet bilirkişiyim,senin gibilerine..

Ciddiye alınacak, okunup zaman kaybedilecek, bir de altına yorum yazılacak bir konu değil bu öncelikle. Forumu her açışımda görüp sinirleniyorum, bir de altına matah bir şeymiş gibi geyik yorum yazıp konuyu alevlendiriyorsun. Neymiş komiğine yazmışmış hehehe, başarılarının devamını dilerim.
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Senin düşüncelerine göremi hareket edicek bütün insanlık? Konu açılmış ve insanlar yorumlarını belirtiyor.. Madem okunup zaman kaybedilcek bir konu değil,ozaman neden konuya girip birşeler yazmak için yazıyorsun? Rahatsızmısın?
    Bakın sizden güzel güzel rica ediyorum,polemiğe girmeyin benimle... Rica ediyorum...
  • smack 2002
  • yoo karıştırmadım.
  •  Dwayne Johnson gibi bir vucut

Dwayne birden küçüldü gözümde tamam Shaq'ın boyu kilosu mağlumda Mark bile 173 boy 88 kiloluk cüssesiyle daha iyi durmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 27 Ocak 2015; 16:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Dwayne birden küçüldü gözümde tamam Shaq'ın boyu kilosu mağlumda Mark bile 173 boy 88 kiloluk cüssesiyle daha iyi durmuş.

Yav adamin iki kolu da acik kardesm cok daha kucuk gorunur tabi o pozisyonda oldugundan kucuk gorunur herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolları açık dik de durmamış fotodan öyle sanırsam yalnız bu adamın kilosu doğrudurda 196 olmasına imkan yok 180 lik biri gibi çıkmış ne kadar fotoda belli olmasada.

Bu foto filmden önce mi sonra mı bilmiyorum ama filmde açık bir sokakta yürüdüğü sahnede fiziğini konuşturmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.