Şimdi Ara

Dwayne Johnson gibi bir vucut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
20.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle bir vucudunuz olsa sizce toplum tarafindan nasil karsilanir ve bu vucudu yapmak icin kac yil calismak gerekir. Ekstra takviye kullanmsk sart sanirim neler kullanmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dwayne Johnson'ın Fiziksel Nitelikleri

Hollywood'un en tanınmış aksiyon yıldızlarından biri olan Dwayne Johnson, olağanüstü fiziğiyle bilinir. 108 kilogramlık ağırlığı ve 196 santimetrelik boyuyla, dikkat çekici bir görünüme sahiptir.

Johnson'ın etkileyici vücut yapısı, yıllar süren sıkı çalışmanın ve disiplinin sonucudur. Güçlü ve atletik fiziği, onu sinema ekranlarında ve WWE ringinde son derece etkili kılıyor.

Uzun boyu, savaşçı bir duruş sergilemesine ve rakiplerine karşı bir avantaj elde etmesine olanak tanıyor. Yaklaşık 196 santimetrelik boyu, onu dünyanın en uzun aktörlerinden biri yapıyor.

Johnson'ın fiziksel nitelikleri, kariyerindeki başarısının ayrılmaz bir parçası olmuştur. Olağanüstü boyu ve kas yapısı, onu aksiyon kahramanı rolleri için ideal bir seçim haline getirirken, gücü ve atletizmi onu WWE'de bir efsane haline getirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Keşke onun gibi boyum uzun olsa. Boy kısa olunca ilerledikçe bence daha kötü bir görüntü oluyor
  • lan neyin peşindesiniz arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 11 Temmuz 2013; 23:23:46 >

• anabolik ile 4 ay facebook onaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Keşke onun gibi boyum uzun olsa. Boy kısa olunca ilerledikçe bence daha kötü bir görüntü oluyor

190 boy yeter mi boyle vuct icin

İlla bu degil futbolcu hulk varya o gibi de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Keşke onun gibi boyum uzun olsa. Boy kısa olunca ilerledikçe bence daha kötü bir görüntü oluyor

190 boy yeter mi boyle vuct icin

İlla bu degil futbolcu hulk varya o gibi de olur

Benim demek istediğim şuydu hocam bende 1,70 boy var. vücut genişledikçe bence kötü oluyor. 1,80 ve üzeri bence ideal
  • Öyle bi vücuduum olsa toplum çamur atar Türkiyede çocugu olmuyormuş bunun yazık dışardan görende adam sanır filan derler eminim

Ama öyle bi vücudum olsa neler olurdu neler düşünemiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi onu yazacaktım :D Facebook sayfasında bu 15 yaşındaki halini görmüştüm oha demiştim. Adamın omuzuna bak hizaya gel yav :D Genetik artı erken yaştan itibaren spor ile uğraşmak. Birkaç senede zor onun gibi olmak anabolic ile bile zor gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

https://twitter.com/TheRock/status/342554359386750976/photo/1

Herifin 15 yaşındaki hali

adam yaslandikca yakisikli karizma olmus

• Tek kelime ile hayvan

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Tek kelime ile hayvan

8 liği 10 defa kaldırınca güç kalmıyor helal olsun ne diyeyim
  •  Dwayne Johnson gibi bir vucut

Kaçak kat trapez çıkmış resmen
  • mark whalbergin de dedigi gibi dwayne tam bir dev...idolum bu Adam ama nerdeeee:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Öyle bi vücuduum olsa toplum çamur atar Türkiyede çocugu olmuyormuş bunun yazık dışardan görende adam sanır filan derler eminim

Ama öyle bi vücudum olsa neler olurdu neler düşünemiyorum..

illa bi çamur atmak gerekir.çekemiyor insanlar.banad çamur atıyorlar lan sanki full kas yığını oldum.
  • Böyle bir vücuda sahip olmak istemezdim kesinlikle evet adam muhteşem olabilir çok iyi gözükebilir ama böyle iri yarı olan elemanlar oldum olası itici geliyor bana. Fit olsun bizim olsun.
  • bence bu yeter fit ve güzel görünüyor

• çok iri yarı olmak iyi değil bence
  • Aynen katılıyorum

• Başkalarının düşüncesi benim için hiç önemli değil. Hayata bir kez geliyoruz. Nasıl yaşayıp nasıl terkediceğimiz bizim elimizde. Bu olay zaten iki karın kası, iki ön kol olayı değil. Hayatı adamak, felsefe yapmak gerekiyor. Odak noktası bodybuilding yapmamız gerekiyor hayatı. Olur da böyle sihirli bir değnek olsa böyle olmak istermisin diye sorsalar? düşünmeden evet derdim. Dwayne ama steroid kullanıyor. Naturel olarak en son seviyeye kadar yaptı sonra steroid kullandı. İlerde bende genetiğimin el verdiği, en son aşamasına gelince neden kullanmayayım. Kısaca çok farklı görüş açısı lazım bunlar için olympialar gibi olmak için. Dwayne tarzı bir vücuda sahip olmak için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.