Şimdi Ara

DVR Uzak İzleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
21.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Yeni cenova CN-N801 serisi AHD-DVR-NVW türü bir kayıt cihazı aldım. P2P bulut tabanlı seri no ile internet üzerinden bağlanıyorum. Fakat hem cepten hemde internet üzerinden uzaktan akıcı bir veri ile canlı görüntü izleyemiyorum. Görüntü 3-5 sn bir zar zor hareket ediyor. Cenova ilede görüşüp tavsiye ettikleri ayarları kullandım. Olmadı. İnternet bağlantım 16 mbit TT net, Telekom ilede göürüşünce upload hızımda sorun olmadığını söylediler. Hem cepten seri nodan hemde masa üstü bilgisayardan hem Statik ip den hemde seri nodan bağlantı 3-5 sn. bir hareket ediyor oda zar zor.

    Yerel ağdan izledim mi( yani bağlı bulunduğu ağ içinden hızda sıkıntı yok görüntüler tam hareketli olarak geliyor) sorun uzak bir ağdan 3g 4g, ve kablosuz internet ten sorun oluyor.

    Fakat cepten cep telefonuna kayıt yaparsak izlenen kayıtlar akıcı ve tam hareketli oluyor.


    Yeni aldığım halde bu ürün böyledir diye. Yeni bir farklı marka DVR arayışımda var. Önerileriniz?
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemabay -- 16 Kasım 2016; 14:44:31 >







  • Cihazın yazılımı sorunlu olabilir yazılım güncelleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Upload hızınız muhtemelen 1 yada 2 mbit bu sebebten yuksek bant genişliğinde upload yapamıyorsunuz.http://www.nssguvenlik.com sitesine girip iletişim kısmından Nss güvenlik kamera sistemleri teknik servisine bu durumu mail olarak atarsanız yapmanız gereken bağzı ayarlar olacaktır bunları yapmanızda cihazı onlardan almamanıza rağmen yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. muhtemel sorun bant genişliği ayarları ile alakalı. çözülecektir.Kamer sistemleir konusunda oldukça tecrübeli firma.
  • Telefon veya izlemeye calistiginiz cihazin Dns sunucu ayarlarinizi degistirip deneyin.Bazi canli oynatici yayini sunucu baglantilarinda yerel sunucular bu tur sorunlar yasatmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem DVR da. Değiştirmeniz gerekir.

    Marka konusunda, özelden yardımcı olabilirim.

    Amacım satış değil, tavsiye. Altını çizeyim
  • ters bağlantı şeklide çalışan sistemler yavaş çalışır tavsiyem port açıp dvr a direk bağlantı yapmanız
  • djjay D kullanıcısına yanıt
    Ters bağlantıdan kastinız P2P mi. Sabit ip yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknodogu T kullanıcısına yanıt
    Özelden yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
  • port açmadan yapılan bağlantılar genelde ters bağlantıdır arada bir dns server kullanılır o server üzerinden vri aktarımı olduğu için baya bi yavaş çalışır tavsiyem port açmanız ve sabit ip niz yoksa dyndns gibi bir servis kullanarak port açmanızdır.
  • bazı markaların kullandığı p2p gatewaylerin ping süreleri yüksek oluyor bundan kaynaklı, en çok sorun yapan ürünler retronun genelde şu ana kadar gördüğüm en sorunsuz p2p bağlantı neutron ve uraniumlarda (tabi üst segment markaları çıkarırsak)
  • Evet geçen aylarda NEUTRON dvr alınca p2p hızı (görüntü) biraz arttı. Modemide ASUS DSL-N17 alınca hız biraz daha arttı. İzleme sorunu ortadan kalktı. Cenova p2p sistemi demekki yavaş kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemabay

    Evet geçen aylarda NEUTRON dvr alınca p2p hızı (görüntü) biraz arttı. Modemide ASUS DSL-N17 alınca hız biraz daha arttı. İzleme sorunu ortadan kalktı. Cenova p2p sistemi demekki yavaş kalıyor.

    neutron önerecektim bende size 800 kb upload hızı ile p2p üzerinden sorunsuzca izleyebiliyorum. tabi sd kalitede. eğer bağlantı hızım 2 mbit ve üzeri olsaydı muhtemelen hd de izlerdim. hd ye alınca görüntü muazzam güzelleşiyor. ama çok kasıyor sd de iş görüyor.
  • Merhaba arkadaşlar bende Cenova cn-7216 ahd kullanıyorum aslında cihazdan oldukça memlunum ama mobil izlemede bir türlü anlık görüntü alamadım tüm görüntü kalitesini dibe çekmeme rağmen... Neutron mu önerirsiniz Haikon mu AHD DVR markası olarak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.