Şimdi Ara

Kiwi baby ip wifi kamera uzaktan izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiwi baby wifi ipi kamera aldım.bu kamerayı wifi ağ üzerinden izliyorum fakat uzaktan telefonumdan izleyemiyorum.kamerayi internete modeme baglayamiyorum

Kiwi baby ip wifi kamera uzaktan izleme

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kiwi Baby Kamera ile Uzaktan İzleme

Kiwi Baby kamera uygulaması, bebeğinizi veya evcil hayvanınızı uzaktan izlemenize olanak tanıyan kablosuz bir kameradır. Kiwi Baby kamera programı ile kamerayı akıllı telefonunuza veya tabletinize bağlayabilir ve canlı yayını istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.

Kiwi Baby kamera uzaktan izleme özelliği, bebeğinizin uyumasına veya evcil hayvanınızın evde ne yaptığını görmenize olanak tanır. Kamera ayrıca çift yönlü ses özelliğine sahiptir, böylece bebeğinizle konuşabilir veya evcil hayvanınıza seslenebilirsiniz.

Kiwi Baby kameranın kullanımı kolaydır. Kamerayı kurmak için Kiwi Baby kamera kullanım kılavuzunu takip etmen yeterlidir. Kurulumdan sonra Kiwi Baby kamera uygulamasını açabilir ve kameraya bağlanabilirsiniz.

Kiwi Baby kamerayı uzaktan izlemek için güvenli bir Wi-Fi bağlantısına ihtiyacın olacak. Kamerayı Wi-Fi'na bağlamak için Kiwi Baby kamera wifi şifresini girmen gerekebilir.

Kiwi Baby kamera ile ilgili bağlantı sorunu yaşıyorsan, kamera programını yeniden başlatmayı veya kameranın fişini çekip tekrar takmayı deneyebilirsin. Sorun devam ederse, Kiwi Baby kamera destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.