Şimdi Ara

DVR KAYIT CİHAZI LAPTOP'A BAĞLANIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
49.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar güvenlik kamerasının bağlı olduğu dvr kayıt cihazını görüntüleri izlemek için cihaza bağlayabilirmiyiz? nasıl

• Yapay Zekanın Yanıtı

DVR Kayıt Cihazını Laptop'a Bağlama

DVR (Dijital Video Kayıt Cihazı) kayıt cihazını laptop'a bağlayarak, kayıtlı görüntüleri bilgisayarında izleyebilir, yedekleyebilir ve düzenleyebilirsin. İşte DVR kayıt cihazını laptop'a bağlama adımları:

1. USB Bağlantısı: DVR kayıt cihazının USB çıkışını laptop'unun bir USB girişine bağla. DVR cihazını aç ve laptop'unun DVR'yi tanımasını bekle.

2. Yazılım Kurulumu: Bazı DVR kayıt cihazları, laptop'a bağlandığında otomatik olarak bir yazılım yükleyebilir. Bu yazılım, kayıtları görüntülemene ve yönetmene olanak tanır. Yazılım yoksa, DVR kayıt cihazının üreticisinin web sitesinden indirmen gerekebilir.

3. IP Adresi Ayarları: DVR kayıt cihazının IP adresini bilgisayara bağlanmak için ayarlaman gerekebilir. DVR'nin menü seçeneklerinde IP adresini bulabilir ve laptop'unun ağ ayarlarına girip aynı ağa ayarlayabilirsin.

4. Kayıt Cihazından Görüntü Aktarma: Yazılımı açtığında DVR kayıt cihazındaki kayıtları görebileceksin. İstediğin kayıtları seçerek laptop'una aktarabilirsin.

5. Kayıt Cihazını Laptop'tan İzleme: Yazılımı kullanarak DVR kayıt cihazını laptop'undan uzaktan izleyebilirsin. Bu özellik, evden veya ofisten uzaktayken kayıtları kontrol etmek için kullanışlıdır.

DVR kayıt cihazını laptop'a bağlamak, kayıtlı videoları görüntülemek, yedeklemek ve yönetmek için kolay ve kullanışlı bir yöntemdir. Yukarıdaki adımları takip ederek DVR'nı laptop'una kolayca bağlayabilir ve kayıtlarından tam olarak yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • network ayarlarını(port açma,yönlendirme) yaparak modem üzerinden izleyebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sealth -- 29 Haziran 2012; 19:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sealth

network ayarlarını(port açma,yönlendirme) yaparak modem üzerinden izleyebilirsin veya dvr cihazının vga çıkışı varsa bunu laptop'a bağlayarak izleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: sealth

network ayarlarını(port açma,yönlendirme) yaparak modem üzerinden izleyebilirsin veya dvr cihazının vga çıkışı varsa bunu laptop'a bağlayarak izleyebilirsin.

hocam öncelikle cevabın icin teşekkür ederim, benim amacım kamera kayıttayken , yani gündüz dvr kayıt cihazının yanına koyayım diyorum laptopu o şekilde ekran varmış gibi izleyeyim diyorum.

dvr cihazında vga cıkısı var, laptoptada var , bu bağlamda bağlantı yapsam sorun olur mu?

• laptoplarda bildiğim kadarıyla video giriş portu bulunmaz. dvr cihazları ağa bağlabiliyor. ağ üzerinden izleyebilirsin kolaylıkla.

çoğu dvr cihazının ip adresi üzerinden internet explorer ile kullanabiliyorsun. fakat internet explorer üzerinden activex denetimlerine tam izin vermen lazım.

diğer yöntem ise dvr cihazın yanında gelen program ile bağlanmak. bu yöntem ile sadece izleme değil. dvr cihazının ayarlarınıda yönetebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

laptoplarda bildiğim kadarıyla video giriş portu bulunmaz. dvr cihazları ağa bağlabiliyor. ağ üzerinden izleyebilirsin kolaylıkla.

çoğu dvr cihazının ip adresi üzerinden internet explorer ile kullanabiliyorsun. fakat internet explorer üzerinden activex denetimlerine tam izin vermen lazım.

diğer yöntem ise dvr cihazın yanında gelen program ile bağlanmak. bu yöntem ile sadece izleme değil. dvr cihazının ayarlarınıda yönetebilirsin.

hocam suan tam kurulumu yapılmadı, işte ekranda yok ,onun ekranını kullanırız diye düşünmüştüm
  • Ben vga çıkışını TV'nin vga girişine bağladım.Oradan izliyorum.Laptoptaki vga çıkış oluyor,oradan görüntü girişi alamazsın
    Ben de şu uzaktan internet üzerinden cihaza bağlanmayı yapamıyorum.dvr cihazı router'a bağlı bağlı,ona routera uygun ip no verdim,router da modeme bağlı.İnternetim de statik ip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Ben vga çıkışını TV'nin vga girişine bağladım.Oradan izliyorum.Laptoptaki vga çıkış oluyor,oradan görüntü girişi alamazsın
    Ben de şu uzaktan internet üzerinden cihaza bağlanmayı yapamıyorum.dvr cihazı router'a bağlı bağlı,ona routera uygun ip no verdim,router da modeme bağlı.İnternetim de statik ip.

lhocam tam emin değilim fakat ıpyi sen vermiyorsun, ıssnin sana verdiği bir ıp var onunla gireceksin izlemek için benim sistem suan bağlanmadı fakat ıpyi yazınca ilgili kullanıcı adı ve şifre isteme bölümü cıkıyor,

tvye zaten bağlayabilirsin.

ek olarak modemden port açmak gerekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb dvrlar var ben dükkanda ondan kullanamıyorum laptopa kayıt yapıyor vede port açarak pcnin ip inden izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesslayt

usb dvrlar var ben dükkanda ondan kullanamıyorum laptopa kayıt yapıyor vede port açarak pcnin ip inden izliyorum

hocam kac kameralı sistem?
    birde bir bilgisayara cöp etmiş oluyoruz v.s

ben 4 kamera, 4 kamerave ses girişi dvr cihazı ve gerekli olan herşeyi artı 1,5 tb seagate harddiski ile 517 lliraya mal ettim

bu port acma tam olarak nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Ben vga çıkışını TV'nin vga girişine bağladım.Oradan izliyorum.Laptoptaki vga çıkış oluyor,oradan görüntü girişi alamazsın

lhocam tam emin değilim fakat ıpyi sen vermiyorsun, ıssnin sana verdiği bir ıp var onunla gireceksin izlemek için benim sistem suan bağlanmadı fakat ıpyi yazınca ilgili kullanıcı adı ve şifre isteme bölümü cıkıyor,

Yanlış yazmışım,router sabit ip ile nete giriyor,ben dvr'e router'dan ip verdim.Dışardan sabip ip girince bişey çıkmıyor.
    dvr network ayarı resimdeki;

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amonp

Yanlış yazmışım,router sabit ip ile nete giriyor,ben dvr'e router'dan ip verdim.Dışardan sabip ip girince bişey çıkmıyor.

hepsini aynen mi yapacaız?
    bize verilen sabit ıp numarası?

birde sanırım modemin arayüzünden bir işlem yapılması gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amonp

hepsini aynen mi yapacaız?
    bize verilen sabit ıp numarası?

birde sanırım modemin arayüzünden bir işlem yapılması gerekiyor

Ben nasıl bağlanacağımı bilmiyorum ki,ben de yardım arıyorum.Bilenler bir gösterse artık?

• port biraz zor ama team viver seçeneklerden otomatik şifreyi kaldır bir şifre belirle ve team v.i otomatik aça bir tık köy sonra öbür pcden team ile bağlan görüntü net değilse bağlandığın bilgisayardan üste görüntü sekmesinden görüntüyü hızlı optimize et de bu kadar

• quote:

port biraz zor ama team viver seçeneklerden otomatik şifreyi kaldır bir şifre belirle ve team v.i otomatik aça bir tık köy sonra öbür pcden team ile bağlan görüntü net değilse bağlandığın bilgisayardan üste görüntü sekmesinden görüntüyü hızlı optimize et de bu kadar

ben nasıl yapacağım peki

• quote:

port biraz zor ama team viver seçeneklerden otomatik şifreyi kaldır bir şifre belirle ve team v.i otomatik aça bir tık köy sonra öbür pcden team ile bağlan görüntü net değilse bağlandığın bilgisayardan üste görüntü sekmesinden görüntüyü hızlı optimize et de bu kadar

Bendeki dvr cihazı tv'e vga'dan bağlı.Ben dışardan evdeki notebook'a teamwiever ile bağlanabiliyorum.Bu notebook,diğer pc'ler ve dvr router'a bağlı.Ben dvr'nin ekra n görüntüsüne ulaşmam lazım.Bu nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.