Şimdi Ara

DVR kart için Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dükkanım için kendime kamera aldım ve laptop için 4 girişli dvr kart aldım ancak kamerayla beraber gelen kayıt programı saniyede 100mb yer kaplıyor harddiskimde 125 gb boş alan var günlük kayıt için nasıl bir program kullanabilirim çok teşekkür ederim

• Selamlar

Video kaydı için 12 veya 15 framelik bir kayıt seçeneği ile 640x480 veya daha küçük bir çözünürlük seçerseniz hatırı sayılır oranlarda yerden kazanırsınız. Eğer eğer kameraları yerleştirdiğiniz mekanlarda fazla hareket yoksa hareket algılamalı kayıt yapmanın da faydası olabilir.
    Programa gelince maalesef bu konuda yeterli çözüm yoktur. Şöyle ki; DVR kart üreticilerinin kullandıkları chipler diğer kayıt programlarına genellikle uymuyor. Genellikle her bir DVR kartın kendi kayıt programı oluyor. Bunun sıkıntısını ben de yaşamaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 20 Şubat 2010; 18:35:15 >
  • en düşük 640 480 var ama dediğim gibi saniyesi 100 mb den kaydediyor DVP diye bir program indirdim ama onun kaydı için dvr gerekiyormuş kart değil program olarak yani ama onun tam ismini bilmiyorum
  • Sorun da burada zaten Program ve kartı beraber değiştirmeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.