Bildirim
DVR kart için Program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar
Video kaydı için 12 veya 15 framelik bir kayıt seçeneği ile 640x480 veya daha küçük bir çözünürlük seçerseniz hatırı sayılır oranlarda yerden kazanırsınız. Eğer eğer kameraları yerleştirdiğiniz mekanlarda fazla hareket yoksa hareket algılamalı kayıt yapmanın da faydası olabilir.
Programa gelince maalesef bu konuda yeterli çözüm yoktur. Şöyle ki; DVR kart üreticilerinin kullandıkları chipler diğer kayıt programlarına genellikle uymuyor. Genellikle her bir DVR kartın kendi kayıt programı oluyor. Bunun sıkıntısını ben de yaşamaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 20 Şubat 2010; 18:35:15 > -
en düşük 640 480 var ama dediğim gibi saniyesi 100 mb den kaydediyor DVP diye bir program indirdim ama onun kaydı için dvr gerekiyormuş kart değil program olarak yani ama onun tam ismini bilmiyorum -
Sorun da burada zaten Program ve kartı beraber değiştirmeniz gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X