Şimdi Ara

DVD YAZMA PROGRAMLARI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dvd yazmak için Cheetah DVD Burner' kullanıyordum fakat geçen gün 25'lik Philips marka dvdlerden aldım normalde bu dvd ler 16x e kadar destek veriyor ben genelde verilerimi 4x'de yazıyorum fakat dün dvd'yi taktım ve sırayla 1 den 6x e kadar hız seçeneklerinin olduğunu gördüm 4x'i işaretledim ama yazmadı dün başka programlar indirdim bunlar CDBurnerXP ve BurnAware'di fakat bunlardada hız seçenekleri ayarı yok sizin tavsiye edebileceğiniz 10 15 mblık içinde hız seçenekleri özelliğini barındıran dvd yazma programları nelerdir?
    Teşekkürler

• power iso
  • Önerin için sağol programı indirdim fakat dvd yi taktığımda dvd nin desteklediği hız seçenekleri çıkmıyor standart önceden yazılı olanlar gözüküyor ayrıca 4x seçeneğide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 19 Kasım 2009; 0:38:47 >
  • Arkadaşlar sorunu buldum benim aldığım boş dvd'ler dvd-r'miş benim dvd sürücüm + formattakileri desteklediği için bütün bu yazma hızı sorunları ve yazmaması bu yüzdenmiş ne olacak şimdi bu kadar boş dvd onu bilmiyorum fişinide atmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay_cankaya

Arkadaşlar sorunu buldum benim aldığım boş dvd'ler dvd-r'miş benim dvd sürücüm + formattakileri desteklediği için bütün bu yazma hızı sorunları ve yazmaması bu yüzdenmiş ne olacak şimdi bu kadar boş dvd onu bilmiyorum fişinide atmıştım

DVD+R'yi yazancihaz , -R'yi seve seve yazmazsa, bi' güzellik yaparak yazdırırlar. DVD'lerin atası -R'dir. Araştırmalarım sonucu +R'nin bi' saçmalık olduğunu farkettim. Arkadaş çevremde de en çok -R'lerin sorunsuz olduğunu gördüm.

Benim sana tavsiyem Ashampoo Burning Studio dostum. 6 sürümü ücretsizdir, şu anda 9.20 sürümü var bende. Hepsini de tavsiye ederim. 6 eski dersen, 8'i indir.

http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Arkadaşlar sorunu buldum benim aldığım boş dvd'ler dvd-r'miş benim dvd sürücüm + formattakileri desteklediği için bütün bu yazma hızı sorunları ve yazmaması bu yüzdenmiş ne olacak şimdi bu kadar boş dvd onu bilmiyorum fişinide atmıştım

DVD+R'yi yazancihaz , -R'yi seve seve yazmazsa, bi' güzellik yaparak yazdırırlar. DVD'lerin atası -R'dir. Araştırmalarım sonucu +R'nin bi' saçmalık olduğunu farkettim. Arkadaş çevremde de en çok -R'lerin sorunsuz olduğunu gördüm.

Benim sana tavsiyem Ashampoo Burning Studio dostum. 6 sürümü ücretsizdir, şu anda 9.20 sürümü var bende. Hepsini de tavsiye ederim. 6 eski dersen, 8'i indir.

http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html

ben de bunu tavsiye etmek için girdim...
    6 son derece yeterli geliyor...

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun fakat dün ikisinide denemiştim hem 6 hem 9, 6 da hız yazma seçeneklerinde maximum speed den başka seçenek yoktu yazdırmadım 9'u denedim ondada aynı olayı gördüm fakat denemek istedim ve burn dedim fakat dvd-r olduğu için yazmadı sanırsam programla düzelmiyor bu iş ben gene dvd+r lerden aldım ve böylede devam edecekmişim gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 20 Kasım 2009; 1:03:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film arşiv programı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • r filan fark etmez NTI CD & DVD-Maker dene vazgeçmezsin asla
    http://www.yukle.be/yereldosya/3774/NTI-CD---DVD-Maker-Platinum-7.html
  • quote:

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun fakat dün ikisinide denemiştim hem 6 hem 9, 6 da hız yazma seçeneklerinde maximum speed den başka seçenek yoktu yazdırmadım 9'u denedim ondada aynı olayı gördüm fakat denemek istedim ve burn dedim fakat dvd - olduğu için yazmadı sanırsam programla düzelmiyor bu iş ben gene dvd+r lerden aldım ve böylede devam edecekmişim gibi gözüküyor.

Knallandığın DVD'ler'in markası nedir ?
  • Philips kullanıyordum fakat verbatim gibi her yerde bulamıyorum bulsam bile dvd-r'lerden buluyorum o yüzden verbatim'e geçmeye karar verdim ve verbatim dvd+r'lerden aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.