Şimdi Ara

DVD WRITER ÖNERESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=650

SEÇENEK1:) LG 18X8X18X DVD-RW 6X Double Layer Siyah
    Arabirim: IDE
    DVD+R Yazma Hızı: 18 X
    DVD+RW Yazma Hızı: 4 X
    DVD-R Yazma Hızı: 8 X
    DVD-RW Yazma Hızı: 4 X
    DVD-ROM Okuma Hızı: 18 X
    CD-R Yazma Hızı: 40 X
    CD-RW Yazma Hızı: 24 X
    CD-ROM Okuma Hızı: 40 X
    DVD Ortalama Eri?im Süresi: 145 ms
    CD Ortalama Eri?im Süresi: 125 ms
    Tampon Bellek: 2 MB
    Garanti Süresi: 24 Ay

SEÇENEK2: ASUS DRW-1608P 40x24x40x CD 16x6x16x DVD RW Siyah
    DVD+R Yazma Hızı: 16 X
    DVD-R Yazma Hızı: 8 X
    DVD-ROM Okuma Hızı: 16 X
    CD-R Yazma Hızı: 40 X
    CD-RW Yazma Hızı: 24 X
    CD-ROM Okuma Hızı: 40 X
    DVD Ortalama Eri?im Süresi: 145 ms
    CD Ortalama Eri?im Süresi: 125 ms

SEÇENEK3: NEC AD-7170-A 18x6x18x DVDRW Dual Layer Siyah
    DVD+R Yazma Hızı: 16 X
    DVD-R Yazma Hızı: 4 X
    CD-R Yazma Hızı: 48 X
    CD-RW Yazma Hızı: 32 X
    CD-ROM Okuma Hızı: 48 X
    DVD Ortalama Eri?im Süresi: 140 ms
    CD Ortalama Eri?im Süresi: 120 ms
    Garanti Süresi : 24 Ay

SEÇENEK4: SAMSUNG 18X Double Layer DVD Writer Siyah
    DVD+R Yazma Hızı: 18 X
    DVD+RW Yazma Hızı: 8 X
    DVD-R Yazma Hızı: 18 X
    DVD-RW Yazma Hızı: 6 X
    CD-R Yazma Hızı: 48 X
    CD-RW Yazma Hızı: 32 X
    CD-ROM Okuma Hızı: 48 X
    DVD Ortalama Eri?im Süresi: 130 ms
    CD Ortalama Eri?im Süresi: 110 ms

arkadaşlar tecrübeleri olanlar varsa yazarsa sevinirim 60 civarı birşey arıyorum ii forumlar..

• almışken sata birimli al derim bir iki hafta içinde asus lar girecek tr ye sata onları bekle derim yada ide olarak benq

ama bence pioneer 111d çok iyi bir ürün hatta 112d si çıktı.

Orijinalden alıntı: yattara 61

yazdıklarından arasından lg alırdım.

ama bence pioneer 111d çok iyi bir ürün hatta 112d si çıktı.
    peki satalarda fiyat farkı çok olacak mı bilginiz var mı acaba çünkü kısıtlı bütçe 61 ytl olsa alamam çünkü burs parasıyla alıyorum...ilginiz için çok sağolun alperen ve yattara arkadaşlarım...

Orijinalden alıntı: ssahin64

peki satalarda fiyat farkı çok olacak mı bilginiz var mı acaba çünkü kısıtlı bütçe 61 ytl olsa alamam çünkü burs parasıyla alıyorum...ilginiz için çok sağolun alperen ve yattara arkadaşlarım...

Alıntıları Göster
    evet arkadaşım satalrı bekle, zaten kılım bu yeni çıkan anakartların tek ideli oluşuna, kartlar tek ideli ortada sata sürücü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

evet arkadaşım satalrı bekle, zaten kılım bu yeni çıkan anakartların tek ideli oluşuna, kartlar tek ideli ortada sata sürücü yok

Alıntıları Göster
    sektör almış başını gidiyor piyasayıda bunlar belirliyor çok sinir ama ya..neyseki benim msi da 2 ide girişi 4 sata girişi var...

Orijinalden alıntı: ssahin64

sektör almış başını gidiyor piyasayıda bunlar belirliyor çok sinir ama ya..neyseki benim msi da 2 ide girişi 4 sata girişi var...

Alıntıları Göster
    bu benq dvd writer i neresi satiyo? her yere baktim yok yok....
    dvd-rw cd yazmıyor!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iadelitaahütlü

bu benq dvd writer i neresi satiyo? her yere baktim yok yok....

Alıntıları Göster
    benq toshiba gibi marakarı zor bulursun piyasada internette firmarın sitelerine bak bulunduğun yerde satan bir bilgisayarcı bulursan gidip alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 28 Mart 2007; 20:53:16 >

Orijinalden alıntı: acr

benq toshiba gibi marakarı zor bulursun piyasada internette firmarın sitelerine bak bulunduğun yerde satan bir bilgisayarcı bulursan gidip alırsın

Alıntıları Göster
    o sinir kabloları seviyorsan ide al(samsung18x 50-55 ytl civarinda)sata istiyorsan su an nec bulunuyo ama bir kac hafta icinde diger markaların ki gelir(55-60 ytl)

Orijinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE

o sinir kabloları seviyorsan ide al(samsung18x 50-55 ytl civarinda)sata istiyorsan su an nec bulunuyo ama bir kac hafta icinde diger markaların ki gelir(55-60 ytl)

Alıntıları Göster
    Benq'nun yanısıra Samsung 182D ler şu an için revaçta. Ancak Nec 7173 serisinden uzak durmakta fayda var. Bunun yanısıra 7170A yerine 7170S daha iyi olabilir. En azından ben sata olduğu için 2. dvdrw olarak onu almayı düşünüyorum. Fiyat farkı ise Nec'te sadece 1 usd
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Benq'nun yanısıra Samsung 182D ler şu an için revaçta. Ancak Nec 7173 serisinden uzak durmakta fayda var. Bunun yanısıra 7170A yerine 7170S daha iyi olabilir. En azından ben sata olduğu için 2. dvdrw olarak onu almayı düşünüyorum. Fiyat farkı ise Nec'te sadece 1 usd

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

Alıntıları Göster
    SAMSUNG! Tek geçerim!Kim ne derse desin Lg medya seçiyor!

Orijinalden alıntı: kahraman_turk12

SAMSUNG! Tek geçerim!Kim ne derse desin Lg medya seçiyor!

Alıntıları Göster
    Arkadaşım kendin yazmışssın özellikleri.Özelliklere tek tek bakıcak olursanız SAMSUNG un her türlü digerlerine göre üstüntünlügü var.Ki dün bende Samsung marka bi DVD Writer aldım.Lg,Philips ve Samsung'dan birisini alicaktim yetkilinin Lg için cok dvd secip yaktigini Philips için ise hemen hemen her ay güncellenmesi gerektigini ve Samsung un su ana kadar ki en sorunsuz ve saglam alet oldugunu söyledikten sonra bende Samsung aldim haliylen.

Su ana kadar 5 DVD yazdım 4 gb lik dosyalari ortalama 6-7 dakika ile yazio.Sessiz vs vs.

Ki biraz arastirma yaparsan Samsungun DVD Writer sektöründe ne denli önemli bir payı oldugunu kendin ögrenebilirsin.Sadece google a yazman yeter.

Yani kisaca Samsung,bence tabii ki ;) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiltuy -- 3 Nisan 2007; 18:20:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiltuy

Arkadaşım kendin yazmışssın özellikleri.Özelliklere tek tek bakıcak olursanız SAMSUNG un her türlü digerlerine göre üstüntünlügü var.Ki dün bende Samsung marka bi DVD Writer aldım.Lg,Philips ve Samsung'dan birisini alicaktim yetkilinin Lg için cok dvd secip yaktigini Philips için ise hemen hemen her ay güncellenmesi gerektigini ve Samsung un su ana kadar ki en sorunsuz ve saglam alet oldugunu söyledikten sonra bende Samsung aldim haliylen.

Su ana kadar 5 DVD yazdım 4 gb lik dosyalari ortalama 6-7 dakika ile yazio.Sessiz vs vs.

Ki biraz arastirma yaparsan Samsungun DVD Writer sektöründe ne denli önemli bir payı oldugunu kendin ögrenebilirsin.Sadece google a yazman yeter.

Yani kisaca Samsung,bence tabii ki ;) .

Alıntıları Göster
    dvdrw performansını ancak zaman geçtikçe anlayabilirsin.ilk başlarda hepsi sorunsuz oluyor.

Lg: 60ytl
    samsung : 50 ytl civarında bulabilirsin teknolojixden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Nisan 2007; 18:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

dvdrw performansını ancak zaman geçtikçe anlayabilirsin.ilk başlarda hepsi sorunsuz oluyor.

Lg: 60ytl
    samsung : 50 ytl civarında bulabilirsin teknolojixden

Alıntıları Göster
    TSHB

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

TSHB

Alıntıları Göster
    Bende lg var medya seçtiği doğru ama şu şekilde,mesela benimki "yanlızca" maxell in 16 x ine 8 x yazabilio(firmware guncel),yani seçme dediğide bu bendekinin.Şimdiye kadar dandik marka medya da kullandım hiç yakmadı şükür...

Orijinalden alıntı: weneorn

Bende lg var medya seçtiği doğru ama şu şekilde,mesela benimki "yanlızca" maxell in 16 x ine 8 x yazabilio(firmware guncel),yani seçme dediğide bu bendekinin.Şimdiye kadar dandik marka medya da kullandım hiç yakmadı şükür...

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende dvd writer aldım ve alırken bayağa dolaştım forum forum. bir de kime sorduysam sony nin ürünü olan japon NEC dedi. gittiğim yerde de NEC 7173A dediler bende onu aldım. bakalım daha kullanmak nasip olmadı. aldğım fiyat ise oem NEC 7173A 64 ytl.daha ucuza oem ini bulabilirsin ama box ı yoktur galiba....

• quote:

Orijinalden alıntı: reklamalk

arkadaşım bende dvd writer aldım ve alırken bayağa dolaştım forum forum. bir de kime sorduysam sony nin ürünü olan japon NEC dedi. gittiğim yerde de NEC 7173A dediler bende onu aldım. bakalım daha kullanmak nasip olmadı. aldğım fiyat ise oem NEC 7173A 64 ytl.daha ucuza oem ini bulabilirsin ama box ı yoktur galiba....

Alıntıları Göster
    samsung write master serisi tek kelimeyle süper 8x de bir dvd 6 dakika da yazdı gerçekten güzel tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: cjj

samsung write master serisi tek kelimeyle süper 8x de bir dvd 6 dakika da yazdı gerçekten güzel tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    arkadaslar intertte teac bulmanın imkanı varsa rica ediyorum bir arkadaş teac dvd yazıcı link koysun.bulamıyorum turkiyede su yazıcıdan satacak bi yer.bekliyorum

Orijinalden alıntı: tanerturk17

arkadaslar intertte teac bulmanın imkanı varsa rica ediyorum bir arkadaş teac dvd yazıcı link koysun.bulamıyorum turkiyede su yazıcıdan satacak bi yer.bekliyorum

Alıntıları Göster
    önceden lg ve asus fanatigi idim son dönemde dvdwr ler bozuldu bi tane garantiden muadil olarak lg nin yerine samsung göndermişlerdi olay çıkaracaktım fakat o ara boşlukta aldıgım son versiyon lg ve asuslar dvd takınca ötmeye başlıyorlar(boyutu küçültmüşler lg ve ausularda küçük motor koymuşlAR) bir de bunu deneyeyim dedim şimdi samsung fanatiğiyim
    intel e6750,asus p5k-E wifi,Asus gtx 460 top gddr5,2*1gb ddr2 667 kingston,2 adet1 adet 300 1 adet320 1 adet400 1adet 750gb 1Tb seagate sata II ı6 mb ncq hdd,phlips 17 lcd b6 asus 18xdvdw,feel hurricane kasa,,hp 1005 yazıcı,,bm555 kawai 5+1,
    LG 55 lw 5500--------- LG hb 906 ta ev sinema sistemi
    VU+DUO-Next 2000 cıs süper- plus-İnpax 5100-next d-smart

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.