Arkadaşlar ben bu linkteki dvd writer ı aldım. DVD takıyorum bazı dosyaları yazmaya çalışıyorum hata oluşuyor. Diski sil falan dio anlamadım gitti. Bilgisi olan varmı ne zamandır uğraşıyorum kendim çözemedim. Birde dvd-writer die aldım.Sadece normal cd yazabiliyorum
konu disi degil de ilgili bolume acsaydin konuyu keske...
Baktım ama bu saatte gözüme çarpmadı ya. Yorgunum biraz kafama takıldı sorayım dedim.
sendeki dvd cd sinin üzrinde dvd -r +r veya rw hangisi yazıyor rw ise cd içinde bişey var ise sil demesi normal yok her cd ye sil diyor ise bi anormallik var firmware güncelle dicem ama daha yeni git geri ver
Her cd de demiyor dvd taktığım zaman klasör açılıyor ya bilgisayarımdaki d klasörü. Oraya dosya atıyorum ama kabul etmiyor.Nasıl halldicem bunu işime yaramicak mı yani :
Haa sorun anlaşıldı. Windows sadece CD yazmayı destekliyor. Dediğin şekilde D sürücüsüne dosya ekleyerek DVD yazamazsın. Nero gibi bir yazım programı kullan. Ya da daha az yer tutan, sadece CD DVD yazma işi yapan programlar var. onları dene.
Teşekkür ederim.Peki windows a bu özelliği nasıl ekleyebiliriz bir bilgin varmı bu konuda?
bi dakka sen dvd yi nasıl yazdırmaya çalışıyorsun nero var dimi
İşte ben nero olmadan yazdırmaya çalıştım olmadı. İlla nero kullanmak zorundamıyım. Birde arkadaşın dediği gibi windows da olmayan dvd yazma özelliğini eklemenin bir yolu varmı? Yoksa hiç uğraşmiyim neroyumu kullanayım?
Nero büyük olasılıkla işini görür.
quote:
Orjinalden alıntı: erselyilgin
İşte ben nero olmadan yazdırmaya çalıştım olmadı. İlla nero kullanmak zorundamıyım. Birde arkadaşın dediği gibi windows da olmayan dvd yazma özelliğini eklemenin bir yolu varmı? Yoksa hiç uğraşmiyim neroyumu kullanayım?
Vista'ya koymuşlar ama XP için yardımcı program olmadan halletmek zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme