Bildirim
!!!!!dvd writer açılış süresini 4 kat uzatıo!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardes kabloda bi problem olabilir !
bu arada o ramler ne oyle ddr sınırını zorluyosun resmen -
acaba master - slave ayarlarında dvd-rw ı master olarak takmış olabilirmisin? gerçi harddiskin sata ama bana öyle geliyorki bu tür bi sorun... -
master - slave ayarlarını bi kontrol et derim -
Arkadaslar saolun yanıtlar için. Ancak master slave lik bi sorun gibi değil bu. Yine kontrol ettim ama.
Şimdi chipset driverlerlarını yüklemeye çalıştım. board un cd sinden. işe yaramadı gibi. bi de sitesinden indiriyorum son sürüm nvidia NF4 driverlarını.
Öle sinir oldum ki lanet ide bağlantısını çıkarınca acayip hızlanıo boot süresi. takınca uzuyo. -
Anakart biosunu güncellemeyi denemelisin.DV RW yi slave olarak ayarla.Secondary master boş olsun.Farkedebilir.Son olarak aygıt yöneticisinden dvd rw yi kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat. -
Arkadaslar sorun çözülmüştür. DFI sitesinden en güncel chipset driverlarını indirdim. ide driverını yükledim. artık windows çok hızlı açılıor. -
tam link verebilirmisin, bendede Asus DVD RW var, aynı problem karşılaşıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ilberan
Arkadaslar sorun çözülmüştür. DFI sitesinden en güncel chipset driverlarını indirdim. ide driverını yükledim. artık windows çok hızlı açılıor.
-
arkadaslar aynı sorun bendede war sorun şu ki alet takdım daha önce olmayan bi şey oldu herhangi bi dosyama d deki sağ tıklayınca yada acmak isteyince min 7 sn bekletiyo takılıyo yani makina ama bende sorun şu şekilde hala devam ediyo cıkarttığımda ise aynı sorun kalıcı oldu şu anda aleti cıkartttı ama hala aynı sorun devam etmekde ne yapabilirim lütfenyardım -
arkadaşlar bende aynı sorun var.bende asus 1608p dvd-rw kullanıyorum..writeri yeni aldım..anakartım gigabyte 8st800..biosa baktım ide primary master: birinci harddiskim, ide primary slave: ikinci harddiskim, ide secondary master : asus dvd-rw , ide secondary slave : lg cd-rw görünüyor..asus dvd-rw'i aldığımdan bu yana pc cok yavaş açılıyor..yardım edecek arkadaşlar..ne yapmam gerekiyor -
1608 ın en son 1.57 fırmware ını yukleyın (update yapın) -
dediğini yaptım. yinde de sağol...1608 in 1.57 firmware ini yükledim..bir yararı olmadı.pc acılırken siyah bir ekran cıkıyor.bu yaklasık 7-8 sn sürüyor...format bile attım..sus dvd-rw aldıktan sonra böyle oldu.hala anlayabilmiş değilim...yardım?? -
Tuh yaa bende yeni alacağım sistemde asus dvd writer düşünüyorum ne yapacaz şimdi vazmı geçecez bu sorun halledilemez birşeymi acaba,,
Lütfen çözüm bulan olursa bilgilendirsin. -
asus dvd-rw güzel bir cihaz..ama pc açılırken siyah bir ekran çıkıyor..ve açılması gecikiyor...başka donanımsal bir sorunu yok..yani cihazın kendisinde sorun yok...yardım edecek kimse yok mu -
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı dvd yazıcım nec3540A ilk olarak primary master cd yazıcı primary slave dvd okucuydu ben cd yazıcıyı çıkarıp dvd yazıcımı taktım ve windows bayaa bi geç açılmaya başladı (hdd sata) secondery boştu bende dvd yazıcımı seconday dvd okuyucumu primary bağladım sorun ortadan kalktı ama neden ikisinide primary bağlayınca böyle bir sorun yaşadım hatta cd yazıcım varken böyle bir sorunu neden yaşamadım hala anlamış değilim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X