Şimdi Ara

DVD+TV film izlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz tarafından Subwoofer ve Pc destekli Scart ve s-video destekli bir DVD var..
    Tv 'ye bağladım sorun yok herşeyi izliyorum ama herşeyi degil işte

Elimde Divx...Avi..MP4...uzantılı bir sürü film var...
    ama bunları izleyemiyorum DVD'^de..Yani DVD izleyebilmem için Hangi format olması gerekiyor.VCD ?

Bu filmleri çevirme mi yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor..hangi yazılım ?
    şimdiden teşekkürler
    SAYGILAR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapAlemi -- 23 Mayıs 2007; 18:36:58 >

Belki İşini Görür. Program Adı: ImTOO Mpeg Encoder
  • Arkadasım dvd player ın divx formatını desteklemiyorsa tabiki seyredemezsin her dvd player divx formatını desteklemez ancak vob,vro .. uzantılı filmleri seyredebilirsin.eger bu filmleri seyretmek istiyorsan pc de cevirmen sonrada dvd ye yazman gerekiyor,benim uzun zamandır kullandıgım ve hic bir sorun yasamadıgım tek program Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro programı

Orjinalden alıntı: gps87

iyi günler bnm bir sorun olacak bnm trident divx playerim war ancak hd göruntulaeri açmıyor.
    format mı uymuyor acaba
    şimdiden cok sağolunn....

arkadaşım dvd-divx player hd videoları açmaz eğer elindeki hd görüntüleri izlemek istersen divx formatına dönüştürmen gerek
    cevap için çook sağolunn :)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.