yeni philips dvd-r 1640 aldım büyük bir hevesle 10 tane de fly marka (ucuz yollu)dvd(-)r medya aldım.sonra da dvd filmi nero ile kopyaladım o da ne !!! bizim philips kendi yazdığı dvd 'yi görmüyor.daha sonra minidv'de de kaseti yine nero ile dvd formatında çevirdim ve yazdırdım.yine hüsran.birşeyler ters ya anlamadım a-bende mi b-fly dvd(-r) medya da mı c-nero da mı d-philips dvdr1640k yazıcıda mı yardım ederseniz sevinirim.saygılar.
fly'da uyumsuzluklar daha önce kulağıma geldi.. ucuz medya arıyorsan princo gayet başarılı..
problemin philips'den kaynaklandığını düşünüyorsanwww.philips.com/support sitesinden firmware upgrade dene, optik ürünlerde firmware güncellemeleri çok işe yarıyor..
FLY ucuz ama bir çok dvdrom onları okurken pek sıkıntı çekmiyor diye biliyordum. Ama - medyalar pek sağlıklı değil princo kötü bir cd ama FLY den iyi gibi duruyor bence DVD RW ne firmware updatesi yap. DMS nin cdleri fena değil o cdlerden alıp dene yinede fayda etmezse garantiye gönder cihazı kolya gelsin
önemli yedekler alıcaksan Hp nin dvd lerinden sasma
hydra ya sorup firmware olayını öğren alet benq oluyomuş sanırım firmware ile medya uymluluğuda artıyodur büyük ihtimalle...
philips almak hata. bu arada benim bildiğim 1640 modeli philips'in değil asus'undu :) NEC3500 almalıydın bence. ayrıca princo dvd'ler tam bir rezalettir. 5 para etmezler.
bugün kipa'dan emtec DVD(+)R medya aldım dvd kopyaladım herşey yolunda.(-)R medyaya yazmanın ve okumanın özel bir yöntemi var mı neden sorun çıkardı acaba.bu arada p2x to p2.5 firmware upgrade yaptım ama fark etmedi.önerileriniz olursa sevinirim.saygılar
philips almak hata. bu arada benim bildiğim 1640 modeli philips'in değil asus'undu :) NEC3500 almalıydın bence. ayrıca princo dvd'ler tam bir rezalettir. 5 para etmezler.
1640 modeli philips in. senin dediğin asus 1604. karıştırmayalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme