Şimdi Ara

dvd-rw yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni philips dvd-r 1640 aldım büyük bir hevesle 10 tane de fly marka (ucuz yollu)dvd(-)r medya aldım.sonra da dvd filmi nero ile kopyaladım o da ne !!! bizim philips kendi yazdığı dvd 'yi görmüyor.daha sonra minidv'de de kaseti yine nero ile dvd formatında çevirdim ve yazdırdım.yine hüsran.birşeyler ters ya anlamadım
    a-bende mi
    b-fly dvd(-r) medya da mı
    c-nero da mı
    d-philips dvdr1640k yazıcıda mı
    yardım ederseniz sevinirim.saygılar.

• fly'da uyumsuzluklar daha önce kulağıma geldi.. ucuz medya arıyorsan princo gayet başarılı..

problemin philips'den kaynaklandığını düşünüyorsanwww.philips.com/support sitesinden firmware upgrade dene, optik ürünlerde firmware güncellemeleri çok işe yarıyor..
  • FLY ucuz ama bir çok dvdrom onları okurken pek sıkıntı çekmiyor diye biliyordum. Ama - medyalar pek sağlıklı değil princo kötü bir cd ama FLY den iyi gibi duruyor bence DVD RW ne firmware updatesi yap. DMS nin cdleri fena değil o cdlerden alıp dene yinede fayda etmezse garantiye gönder cihazı kolya gelsin
  • önemli yedekler alıcaksan Hp nin dvd lerinden sasma
  • hydra ya sorup firmware olayını öğren alet benq oluyomuş sanırım firmware ile medya uymluluğuda artıyodur büyük ihtimalle...
  • philips almak hata. bu arada benim bildiğim 1640 modeli philips'in değil asus'undu :)
    NEC3500 almalıydın bence. ayrıca princo dvd'ler tam bir rezalettir. 5 para etmezler.
  • bugün kipa'dan emtec DVD(+)R medya aldım dvd kopyaladım herşey yolunda.(-)R medyaya yazmanın ve okumanın özel bir yöntemi var mı neden sorun çıkardı acaba.bu arada p2x to p2.5 firmware upgrade yaptım ama fark etmedi.önerileriniz olursa sevinirim.saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    LG Cd dvd rom
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

philips almak hata. bu arada benim bildiğim 1640 modeli philips'in değil asus'undu :)
    NEC3500 almalıydın bence. ayrıca princo dvd'ler tam bir rezalettir. 5 para etmezler.

1640 modeli philips in. senin dediğin asus 1604. karıştırmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.