Şimdi Ara

DVD RW Okuma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Benim RW Marka:TSSTcorp cd/dvdw sh-s182d ata device Kasaya ait yani kasada takılı. Bu rw Koyduğum dvdleri okumuyor çoğu zaman. DVD dolu olduğuna eminim ayrıca dvd kabloları takılı ışığı yanıyor. DVD'yi takıyorum sesler çıkıyor zorluyor zorluyor ama okuyamıyor.. Acilen yardım ederseniz Memnun Olurum . Şimdiden Teşekkürler,İyi Forumlar... DVD RW Okuma Sorunu

• Yardım edilecek bir şey yok. Bozulmuş sürücü.
  • Donanımsal bir sorun gibi görünüyor. Götürüp baktırmak lazim. Ya da sokup başka bir PC de denemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merceğini kolonyayla silmeyi deneyin bozulmuşsa gözden çıkarmışsanız denemeye değer
  • Bozuk değil arkadaşlar yanlış anlamayın. Bugün yine denedim pc'yi sabah ilk açtım DVD taktım zorladı ama açtı. Çıkarttım tekrar taktım bu sefer çalışmadı hala çıkarıp takıyorum çalışmıyor. Temizlik mi lazım ?
  • Okuma yazma kafaların ömrü vardır.Normaldir garantisi yoksa değiştirirsin laptop mu masaüstü mu

• Okuyucuyu bi güzel temizleyin. Bir sure daha idare eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam başka bir dvd writer ı bilgisayarınızda denermisiniz ? Eğer onlarda sorun yoksa sizin DVD writer ömrü bitmek üzere . Birde kasa nın içi falan tozluysa dvd writer ın içide bir temizleyin merceğin üstü tozlandığın da cd açmadığı olmuştu .
  • Optik disk okuyucu temizliği resimli anlatımı içeren bir link bu işlemleri uyguladıktan sonra uzun bir süre daha kullanılabilir.

http://www.chip.com.tr/forum/optik-surucu-temizligi-resimli_t174150.html
  • Teşekkürler arkadaşlar fakat masaüstü nasıl açacağım ?
    Bilgim yok içi hakkında merceğine zarar filan gelirse kötü olur çünkü ...
  • Okuyu kafa ömrünü yitirmiş... Kasanın yan kapağını aç..Bu arada cd okuyucunun cd alan koyduğun bölümü açık olsun.. O cd okuyucuuyu zaten iki vida tutar sök gelir.. Cd okuyucunun altında 4 vida var onuda sök gerisi gelir zor bir yeri yok açar takarsın temizle ama çok umut bekleme .. Geçmiş olsun..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim denicem yorumun için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.