Şimdi Ara

Dvd Player Tavsiyesi (Divx-Mp4-Wmv-Wma) Destekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir dvd player almak istiyorum. sizlerin değerli tavsiyerinize ihtiyacım var.

DVD, VCD, SVCD, MP3, MPEG4, CD, Kodak CD, DIVX, XVID, HDCD, WMA, WMV JPEG Oynatıcı
    USB 2.0 girişinden Video, Müzik ve Fotoğraf oynatabilme Dolby Dijital Gerçek 3D stereo ses etkisi olan
    özellikle AVI-WMA-WMV-MP4 desteği arıyorum.

şimdiden tavsiyeleriniz için tesekkür ederim.

• koca forumda konuyla ilgili tavsiyede bulunacak tek bir arkadaş yokmu?
  • Samsung C550 oneriyorum.Hdmi cikisi var ayrica hd divx destekliyor.Fiyati 149 tl
  • eyvallah üstad bende araştırmalarım sonucunda

philips dvp 3380 ve dvp 3580 buldum bunlar nasıl cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz28

Samsung C550 oneriyorum.Hdmi cikisi var ayrica hd divx destekliyor.Fiyati 149 tl

bu cihazda wma var wmv yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbilir

quote:

Orijinalden alıntı: maraz28

Samsung C550 oneriyorum.Hdmi cikisi var ayrica hd divx destekliyor.Fiyati 149 tl

bu cihazda wma var wmv yok.

Wmv cok kullanilan bir format degil sizin icin cok onemli mi?
  • wmv codec destekleyen dvd player yok.. Sadece bazı nadir mp4 formatlarını Lg ve philips okuyor.. philips dvp 3380 ve 3360 modellerinin modifiye yazılım desteği var..
    http://vb6rocod.lx.ro/
    Modifiye yazılım olmadan; Philips'ler de divx altyazı çok berbat.. Modifiye yazılım ile kusursuz bir divx player sahibi olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Eylül 2010; 22:00:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim.
  • Bu sayılan özelliklerin hepsine sahip ..örneğin Piranha .... marka player 70 TL sı fiyatla satılıyor...Hipermarketlerde Saba markalı .... filan olan jenerik ürünler de aynı fiyat düzeyinde. Kısaca...... Samsung a 140 TL vermeye değer mi ?????
  • msbilir, WD media player'ın fiyatı 140 TL ye kadar düşmüşken neden DVD player almak istiyorsun.

İstediğin formatları zaten çözüyor. Artı üzerine mkv 1080p çözünürlükte film gösteriyor. İleriye dönük bir yatırım olmuş olur hemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcom

msbilir, WD media player'ın fiyatı 140 TL ye kadar düşmüşken neden DVD player almak istiyorsun.

İstediğin formatları zaten çözüyor. Artı üzerine mkv 1080p çözünürlükte film gösteriyor. İleriye dönük bir yatırım olmuş olur hemde...

140 liraya nerde satılıyor ben bulamadım?
  • evet nerde satılıyor söylermisiniz
  • wd internette bulunuyor benim bildiğim gittigidiyor tarzı sitelerde benim sormak istediğim bişey var diyelimki wd aldım bunda flimleri nasıl izlicem dvd vb olanları sadece usb mi var???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

wd internette bulunuyor benim bildiğim gittigidiyor tarzı sitelerde benim sormak istediğim bişey var diyelimki wd aldım bunda flimleri nasıl izlicem dvd vb olanları sadece usb mi var???

Evet sadece usb var bu modelde.Harici harddiskden filmlerinizi açabiliyor.Dahili harddiskli media playerlarda var bunların içine filmlerinizi atıp izleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: madcom

msbilir, WD media player'ın fiyatı 140 TL ye kadar düşmüşken neden DVD player almak istiyorsun.

140 liraya nerde satılıyor ben bulamadım?

Hepsiburada'da yaklaşık olarak 1 hafta önce 140 TL den satıldı. 300 adet cihazı dumping yaptılar. 1 haftada erittiler. Ben oradan aldım. Şuan stokları tüketmişler. Ama biraz takip ederseniz ara ara fiyatı iniyor. Bizim bir arkadaşta 160 TL ye almıştı. Bence takip edip HD player alın. DVD playerların devri kapanmak üzere. Boşuna ölü yatırım yapmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

wd internette bulunuyor benim bildiğim gittigidiyor tarzı sitelerde benim sormak istediğim bişey var diyelimki wd aldım bunda flimleri nasıl izlicem dvd vb olanları sadece usb mi var???

Üzerinde sadece USB giriş var. Fakat ektra yazılımlar ile harici DVD okuyucu takılabiliyor. Ama HD film izledikten sonra DVD lerin yüzüne bakasınız gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.