Şimdi Ara

dvd oynatıcı program tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımda dvd izlemek için program önerebilir misiniz.?

• power dvd birde uygun codec bulabilirsen mv-2 player her ikiside çok iyi proğramlardır
  • winDVD-Trial-Tıkla
    Power DVD (cyberlink)-Trial-Tıkla

Ama media player Dvd leri oynatır kodeclerini yükle....

• win dvd ve power dvd ama bence power dvd daha kullanışlı bi program
  • Kesinlikle WinDVD. Çok kaliteli, çok sağlam.
    Özellikle 7 versiyonunu tavsiye ederim. Bu kadar sade ve hoş görünüşlü ama bu kadar fonksiyonel bir programı nasıl yapmışlar anlamadım.
    Birçok özelliği de var. Mesela DVD'yi taktığın zaman program açık olmasa bile otomatik oynatma falan. Böyle hoş özellikleri var.

• herkese merhaba;
    yeni bir başlık açmak istemediğim için buradan devam etmeyi uygun gördüm umarım yanıtsız bırakmazsınız.
    win dvd ve power dvd programlarının ikisinide denedim , buna rağmen dvd filmleri vcd kalitesinin üstünde bir görüntüyle izleyemedim. bilgisayarda k-lite codec pack yüklü görüntedeki kalitesizliğin nedeni ne olabilir?
    tvden izlediğimde bariz farklar mevcut pc ile.
    dvd için ayrı bir codec mi yüklemem lazım?
    şimdiden teşekkürler.
  • bilgisayar monitörünün (tahminen) 1024*768, 1280*1024 vs çözünürlükte olması bunun yanında tv nin 640*480 çözünürlükte olmasından kaynaklanıyor olabilir .. mönitörün çözünürlüğünü düşürüp öyle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Divx player?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer sistem kaldırırsa windvd'deki trimensiondnm özelliğini aç bir de öyle izle, vcd olsun dvd olsun bambaşka birşey, TV'lere öyle alışmışız ki gerçek hayattaki görüntülerle ekrandaki filmlerideki görüntüler arasındaki bazı sahnelerdeki hız farkını göremez olmuşuz. TrmDNM ile bu farkı çok rahat görebilirsin ama tekrar söyliyeyim çok iyi bir sistem istiyor dvd için.
  • WinDVD yi tek geçerim.
  • media player clasic
  • WinDVD kesinlikle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Kesinlikle WinDVD. Çok kaliteli, çok sağlam.
    Özellikle 7 versiyonunu tavsiye ederim. Bu kadar sade ve hoş görünüşlü ama bu kadar fonksiyonel bir programı nasıl yapmışlar anlamadım.
    Birçok özelliği de var. Mesela DVD'yi taktığın zaman program açık olmasa bile otomatik oynatma falan. Böyle hoş özellikleri var.

Daha önce WinDVD 6 kullanıyordum. Forumdaki tavsiyenizle WinDVD 7'yi kurdum. Gerçekten mükemmel bir program. Özellikle Quick Clip özelliği harika.
    Herkese tavsiye ederim

• Power DVD
  • Windvd 7
    Powerdvd'nin çektiğim bazı dvdlerde ses veremediğini keşfettim. Windvd hepsini sorunsuz çalıştırdı.
  • İkisi de profesyonel yazılımlar gerçekten.
    Hangisi kullanılırsa kullanılsın memnun kalınacağına eminim.
  • bs pro. ya da MV2 player...
  • bende windvd7 dicem
  • Nero 7 yazılımıyla gelen Nero Showtime tavsiyemdir ...

• quote:

Orjinalden alıntı: beyenpe

Power DVD

+1
  • Media Player Classic veya Power DVD kullanıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.