Şimdi Ara

DVD Menüsü Yapmak İstiyorum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar okul için buna benzer bir menülü dvd yapmak istiyorum encore ile yapmaya çalıştım yapamadım youtube vs. videolar baktım hepsi yüzeysel anlatmış veya gördüklerim yüzeyseldi.herneyse böyle menü yapmayı bilen arkadaşlar hangi programı kullanıyorsunuz video resim yazı fln varsa size zahmet yazarsanız iyi olur. şimdiden teşekkürler.

konu doğru yerdemi bilmiyorum yanlış açtıysam affola. DVD Menüsü Yapmak İstiyorum Yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojony -- 20 Nisan 2013; 21:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mojony

iyi forumlar arkadaşlar okul için buna benzer bir menülü dvd yapmak istiyorum encore ile yapmaya çalıştım yapamadım youtube vs. videolar baktım hepsi yüzeysel anlatmış veya gördüklerim yüzeyseldi.herneyse böyle menü yapmayı bilen arkadaşlar hangi programı kullanıyorsunuz video resim yazı fln varsa size zahmet yazarsanız iyi olur. şimdiden teşekkürler.

konu doğru yerdemi bilmiyorum yanlış açtıysam affola. DVD Menüsü Yapmak İstiyorum Yardım!

ConvertXtoDVD işini görecektir, daha profesyonel istiyorsan da AutoPlayMediaStüdio7 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: mojony

iyi forumlar arkadaşlar okul için buna benzer bir menülü dvd yapmak istiyorum encore ile yapmaya çalıştım yapamadım youtube vs. videolar baktım hepsi yüzeysel anlatmış veya gördüklerim yüzeyseldi.herneyse böyle menü yapmayı bilen arkadaşlar hangi programı kullanıyorsunuz video resim yazı fln varsa size zahmet yazarsanız iyi olur. şimdiden teşekkürler.

ConvertXtoDVD işini görecektir, daha profesyonel istiyorsan da AutoPlayMediaStüdio7 öneririm.

Aynılarını Bende Kullanıyorum

• teşekkürler hemen deniyorum
  • Autoplay daha çok program tarzı çoklu işlerde işe yarıyor.Dvd açabileceği şekilde convertxtodvd daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.