arkadaşda driver dvd si bi kaç bin tane var diyelim ama kopyaama engelli napabilirim yada sizin bildiniz var mı dvd ye nasıl yazdırabılrıım o kadar driver
quote:
Orijinalden alıntı: Sıradan Person
arkadaşda driver dvd si bi kaç bin tane var diyelim ama kopyaama engelli napabilirim yada sizin bildiniz var mı dvd ye nasıl yazdırabılrıım o kadar driver
Nero programıyla kopyalamayı denediniz mi ?
evet de kopyalama engeli var dvd de napacaz
quote:
evet de kopyalama engeli var dvd de napacaz
O zaman kopyalanmaz
forumlarda sankı da onceden bole bııs okumustum gıbı gelıo bi çözüm varmış gibi bilinç altımda öle bi his oluştu vardır yolu die umuyorum
quote:
forumlarda sankı da onceden bole bııs okumustum gıbı gelıo bi çözüm varmış gibi bilinç altımda öle bi his oluştu vardır yolu die umuyorum
Öyle bir konuya yorum yaptığını düşünüyorum sanki gördüm
Yunus MF senı tanıdımda forumlardann çıktın yok ne üzerine okuyosun pc de nelerle ılgılenıyosun ben 4. sınıf ağ okuyorumda web işlerine da dogrusu her şeye bakmak istiyom forumlardan pek olmuyo yazılım işi senın bılgın varmı o işlerde
Yunus MF senı tanıdımda forumlardann çıktın yok ne üzerine okuyosun pc de nelerle ılgılenıyosun ben 4. sınıf ağ okuyorumda web işlerine da dogrusu her şeye bakmak istiyom forumlardan pek olmuyo yazılım işi senın bılgın varmı o işlerde
Bilgisayar bölümü bitirdim teknik servisle ilgileniyorum çünkü kafa başka bir şeye basmıyor.
Üniversite olarak bilgisayar programcılığı 2 yıllık okuyacam gibi gözüküyor. .
Daha öncen de tanıyorsundur nick değiştirmiştim.
benımde kafa sarmıyo pek ama uğraşcaz artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme