Şimdi Ara

DVD KOPYALANMIYOR NAPABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşda driver dvd si bi kaç bin tane var diyelim ama kopyaama engelli napabilirim yada sizin bildiniz var mı dvd ye nasıl yazdırabılrıım o kadar driver

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Person

arkadaşda driver dvd si bi kaç bin tane var diyelim ama kopyaama engelli napabilirim yada sizin bildiniz var mı dvd ye nasıl yazdırabılrıım o kadar driver

Nero programıyla kopyalamayı denediniz mi ?
  • evet de kopyalama engeli var dvd de napacaz
  • quote:

evet de kopyalama engeli var dvd de napacaz

O zaman kopyalanmaz
  • forumlarda sankı da onceden bole bııs okumustum gıbı gelıo bi çözüm varmış gibi bilinç altımda öle bi his oluştu vardır yolu die umuyorum
  • quote:

forumlarda sankı da onceden bole bııs okumustum gıbı gelıo bi çözüm varmış gibi bilinç altımda öle bi his oluştu vardır yolu die umuyorum

Öyle bir konuya yorum yaptığını düşünüyorum sanki gördüm
  • Yunus MF senı tanıdımda forumlardann çıktın yok ne üzerine okuyosun pc de nelerle ılgılenıyosun ben 4. sınıf ağ okuyorumda web işlerine da dogrusu her şeye bakmak istiyom forumlardan pek olmuyo yazılım işi senın bılgın varmı o işlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yunus MF senı tanıdımda forumlardann çıktın yok ne üzerine okuyosun pc de nelerle ılgılenıyosun ben 4. sınıf ağ okuyorumda web işlerine da dogrusu her şeye bakmak istiyom forumlardan pek olmuyo yazılım işi senın bılgın varmı o işlerde

Bilgisayar bölümü bitirdim teknik servisle ilgileniyorum çünkü kafa başka bir şeye basmıyor.

Üniversite olarak bilgisayar programcılığı 2 yıllık okuyacam gibi gözüküyor. .

Daha öncen de tanıyorsundur nick değiştirmiştim.
  • benımde kafa sarmıyo pek ama uğraşcaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.