Şimdi Ara

DVD DATAYI CD'YE AKTARMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvd bir data yı cd ye aktarmak istiyorum bunun için dvd yi cd şeklinde bölmek gerkiyor bunun için bir program biliyormusunuz
    iyice bir açıklayayım asıl yapam istediğimi:
    şimdi bende bu battle for middle earth'ın dvd si var bunu ben bilgisayara kaydettim bu dosyaları ben cd ye aktarmak istiyorum bunun içinde bu dosyaları bölmek gerekiyor bunu winrar dışında nasıl yapabilirim winrarda denedim hata çıkarıyor cd'ye aktarınca...
    bunun bir yolunu bilen birisi varmıdır acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker_23 -- 30 Nisan 2005, 18:15:16 >

• DVD kayıt programları var.Bunların çoğu DVD deki datayı ( mesela film ) nasıl kaydetmek isterseniz o şekilde kaydeder, ister yine DVD ye ister CD ye, ister hard diske. Şimdi burda senin sorunun cevabına geliyoz elindeki DVD yi bu programla açıyorsun ve kayıt medyasını CD olarak seçersen program otomatik olarak kaç CD ye sığacaksa böler ve o şekilde kaydeder. Intervideo DVD Copy diye bir program var onu kullanıyorum ben tavsiye ederim. Ancak bir de DVD lerde genellikle kullanılan kopyalama önleyici şifreyi kırman için yardımcı bi programıda aynı anda kullanman lazım bunun içinde DVD Region+CSS Free programını öneririm. Bunları Kazaa da yada Ares te bulablirsin, bulamazsan haber ver sana göndermenin bi yolunu bulurum.
  • abi şu olayi yice bir anlatırsan sevinirim programların hepsini buldum ve hepsi fulll şu annn eğer bi detayıyla anlatırsan sevinirimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker_23 -- 1 Mayıs 2005, 1:16:41 >
  • İlk önce ne yapmak istediğini kesinleştirelim; elinde bir DVD film var bunu CD lere bölmek istiyorsun değilmi ? Öyleyse VCD yapacaksın.Intervideo programında target media kısmından VCD yi seçiyon. Orda main movie diye bi seçenek var onu seçiyon. Sonra kaydediyon. Ama arkadaşım bu işi ben daha önce yapmadım o yüzden pratikte nasıl bir sonuş alırsın bilmiyorum ona göre. Aklıma birde şöyle bir seçenek geliyor, DVD deki filmi ilk önce sadece türkçe altyazılı veya türkçe dublajlı olarak bilgisayara DivX olarak kaydedersin sonra bu DivX i VCD formatında kaydedersin.
  • sağolun arkadaşlar gerçekten çok işime yarası bu program ve bilgileriniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.