Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.468
Cevap
59
Favori
796.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorunsal1

@coldasice73
    Bu neotion'un duali ile standart olanı arasında kanal geçiş hızı açısından bir fark var mı?

Merhaba,

Yaklaşık aynı hızdalar.

Saygılar,
    coldasice73
  • Lg televizyonla conax modülle sorunsuz şekilde teledünyayı izliyoru. Fakat birkaç aydır evde yoktum. Şimdi tvyi açtığımda no acsess diye bi yazı çıktı. "OK" tuşuna basınca bir süre bekleyip yayın açıldı fakat bazı kanallarda hiç izlenmeyecek kadar çok donma oluyor. Ama sadece 4-5 kanalda diğerlerinde hiçbir sorun yok. neden olabilir acaba
  • 47LM615S kullanıcısıyım Teledünya anten kablosunu arkadaki iki girişten hangisine sokacağım "Antenna/Cable In" mi yoksa "LNB In/Satellite" mi?

"Antenna/Cable In" e sokacaksam çok iyi diğer girişe de çanak antenimi sokarım aynı anda hem uydu hem teledünya izleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 12 Mayıs 2013; 10:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

47LM615S kullanıcısıyım Teledünya anten kablosunu arkadaki iki girişten hangisine sokacağım "Antenna/Cable In" mi yoksa "LNB In/Satellite" mi?

"Antenna/Cable In" e sokacaksam çok iyi diğer girişe de çanak antenimi sokarım aynı anda hem uydu hem teledünya izleyebilirim.

Aynen öyle, teledunya kablo tv girişine takılıyor ve istersen uydu ile birlikte kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

quote:

47LM615S kullanıcısıyım Teledünya anten kablosunu arkadaki iki girişten hangisine sokacağım "Antenna/Cable In" mi yoksa "LNB In/Satellite" mi?

Aynen öyle, teledunya kablo tv girişine takılıyor ve istersen uydu ile birlikte kullanabilirsin.

tamamdır. sağolasın
  • LG - 32LN5400 bu modelde DVB-C Tuner var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

LG - 32LN5400 bu modelde DVB-C Tuner var mı ?

Merhaba,

32LN5400 de DVB-C tuner mevcut. DVB-C tuner aktif hale gelmesi için ülke şeçimini Almanya olarak değiştirmeniz gereke bilir.

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhabalar benim tv philips 42pfl7406h/12 sanırım tuner denen şeyden var anlayan arkadaşlar üşenmez ise cevap verebilirlermi ben modül alsam benim bu tv destekliyormu teledünya hd yayınları izlemek için, eğer destekliyorsa modül alabileceğim güvenli bir site önerirmisiniz bazı yerlerde sahte modül satıldığını okumuştum orjinal technisat modül için hangi siteleri önerirsiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realknight

Merhabalar benim tv philips 42pfl7406h/12 sanırım tuner denen şeyden var anlayan arkadaşlar üşenmez ise cevap verebilirlermi ben modül alsam benim bu tv destekliyormu teledünya hd yayınları izlemek için, eğer destekliyorsa modül alabileceğim güvenli bir site önerirmisiniz bazı yerlerde sahte modül satıldığını okumuştum orjinal technisat modül için hangi siteleri önerirsiniz teşekkürler.

Merhaba,

Sizin TV Teledünya SD ve HD uyumlu. DVB-C tuner mevcut.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=42PFL7406H/12

Saygılar,
    coldasice73

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

quote:

walla ben de cok sasirdim ama oyleymis :) ayni anda hem teledunya hem uydu calisilabiliyor

• Merhaba arkadaşlar,

394 MHz'e 4 adet 4K UHD test yayını eklenmiş. Görüntüler büyük ihtimale (milyon Pixel Kamera )Türksat bahçesinden.

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 16 Mayıs 2013; 17:21:31 >
  • Merhabalar,ben de bir Teledunya kullanicisiyim ve mutfaka 22 inc yeni bir televizyon almak istiyorum.Muhtemelen alacagim model Philips 22PFL2908H/12 olacak.Simdi sormak istedigim su,herhangi bir ekstra ucret odemeden salonda kullandigim teledunyayi mutfakta da kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_emir

Merhabalar,ben de bir Teledunya kullanicisiyim ve mutfaka 22 inc yeni bir televizyon almak istiyorum.Muhtemelen alacagim model Philips 22PFL2908H/12 olacak.Simdi sormak istedigim su,herhangi bir ekstra ucret odemeden salonda kullandigim teledunyayi mutfakta da kullanabilir miyim?

Merhaba,

Teledünya abone kartı + Conax modül olması şart. Maalesef her ay Teledünya abone ücreti ödemeniz gerekecek veya ücretsiz analog kablo TV izleyebilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 21 Mayıs 2013; 9:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

quote:

Merhabalar,ben de bir Teledunya kullanicisiyim ve mutfaka 22 inc yeni bir televizyon almak istiyorum.Muhtemelen alacagim model Philips 22PFL2908H/12 olacak.Simdi sormak istedigim su,herhangi bir ekstra ucret odemeden salonda kullandigim teledunyayi mutfakta da kullanabilir miyim?

Merhaba,

Teledünya abone kartı + Conax modül olması şart. Maalesef her ay Teledünya abone ücreti ödemeniz gerekecek veya ücretsiz analog kablo TV izleyebilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

Eskiden ikinci teledunya yuzde 50 indirimliydi artik o da yok anlasilan.Neyse biz Analog Kablo tv ye devam o zaman,gerci kablo tv de dijital yayina gecis yapicak diyorlardi.Var mi oyle bir sey?
    Tesekkurler,Saygilarimla..

• o biraz zor, kablo TV yakında hepten kalkabilir.
  • benim yayınlarda ara sıra soldan sağa üç dört parmak genişliğinde mozaiklenme olup gidip geliyor pek takmıyordum sıklaşmaya başladı bu aralar kablo uçlarını kontrol ettim herşey normal gözüküyor sinyal kalitesi 100 ama sinyal gücü 78 gösteriyor sebebi sinyal gücü düşüklüğü olabilirmi acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

Eskiden ikinci teledunya yuzde 50 indirimliydi artik o da yok anlasilan.Neyse biz Analog Kablo tv ye devam o zaman,gerci kablo tv de dijital yayina gecis yapicak diyorlardi.Var mi oyle bir sey?
    Tesekkurler,Saygilarimla..

o durum olmayacak zaten teledünya dijital kablo tv. Kablo tv analog yayınları sona erecek teledünyada uydudan ücretsiz yayın yapan kanalları şifresız verseler sorun hallolacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

benim yayınlarda ara sıra soldan sağa üç dört parmak genişliğinde mozaiklenme olup gidip geliyor pek takmıyordum sıklaşmaya başladı bu aralar kablo uçlarını kontrol ettim herşey normal gözüküyor sinyal kalitesi 100 ama sinyal gücü 78 gösteriyor sebebi sinyal gücü düşüklüğü olabilirmi acaba?

Merhaba,

Sinyal gücünden olabilir. 444 0 126 dan teknik ekip isteyin.

Saygılar,
    coldasice73
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

benim yayınlarda ara sıra soldan sağa üç dört parmak genişliğinde mozaiklenme olup gidip geliyor pek takmıyordum sıklaşmaya başladı bu aralar kablo uçlarını kontrol ettim herşey normal gözüküyor sinyal kalitesi 100 ama sinyal gücü 78 gösteriyor sebebi sinyal gücü düşüklüğü olabilirmi acaba?

Merhaba,

Sinyal gücünden olabilir. 444 0 126 dan teknik ekip isteyin.

Saygılar,
    coldasice73

teşekkür ederim ilginize,kablo bağlantı vs..gibi işlere elim yatkındır ama ne yapsam olmadı beni aşan bir durum bu arayacağım teknik servisi.

• Eger kanal gecis hizlari ayniysa dual olandan almak ileriye donuk olarak daha mantikli olabilir

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.