Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.468
Cevap
59
Favori
796.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koraytok

quote:

Orijinalden alıntı: serta2

quote:

quote:

Arkadaslar aldigim tvde hd receiver var. Teledunya yayinlarini izlemem mumkunmudur?

Teledünya yayınları DVB-C modülü destekler.TV'de bu modül varsa kart ile izleyebilirsin.

LCD,LED,PLAZMA TV lerde DVB-T
    DVB-C
    DVB-S modüller bulunur.

HD Uydu yayını için DVB-S
    HD kablo yayını için DVB-C
    HD karasal yayın için DVB-T modülle izlenir.

Tv Samsung ES8000 televizyonun resmi web sayfasindan ozelliklerine baktim asagidakiler mevcut almama gerek varmidir?

Tuner/Broadcasting
    DVB-T / C / S2
    Analog Tuner
    EPG
    Kanal Listesi USB-Clone
    CI+
    Otomatik Kanal Arama
    Teletext (TTX) (1 000 sayfa)
    Var (DE, AT, CH, ES, NL, BE, LU, FR)

Bu tvde tüm modüller var alınabilir.

Koray bey tam anlamadim simdi teledunya icin receiver yada modul almama gerek varmi?

• Şöyle söyleyim; teledünya size abone kartı veriyor. Bu kart ile dijital yayın izlemeniz için, size mutlaka recevier yada modül gerekir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar aldigim tvde hd receiver var. Teledunya yayinlarini izlemem mumkunmudur?

Teledünya yayınları DVB-C modülü destekler.TV'de bu modül varsa kart ile izleyebilirsin.

LCD,LED,PLAZMA TV lerde DVB-T
    DVB-C
    DVB-S modüller bulunur.

HD Uydu yayını için DVB-S
    HD kablo yayını için DVB-C
    HD karasal yayın için DVB-T modülle izlenir.

Tv Samsung ES8000 televizyonun resmi web sayfasindan ozelliklerine baktim asagidakiler mevcut almama gerek varmidir?

Tuner/Broadcasting
    DVB-T / C / S2
    Analog Tuner
    EPG
    Kanal Listesi USB-Clone
    CI+
    Otomatik Kanal Arama
    Teletext (TTX) (1 000 sayfa)
    Var (DE, AT, CH, ES, NL, BE, LU, FR)

Bu tvde tüm modüller var alınabilir.

Koray bey tam anlamadim simdi teledunya icin receiver yada modul almama gerek varmi?

DVB-C destekli televizyonunuz varsa receiver gerek yok,kart alır teledünya yayınlarını izlersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

coldasice73
    ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 19 Mart 2013; 1:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

coldasice73 mrb,

samsung d550 lcd tv de kullandığım Neotion Conax Modül de bazı kanallar sorun çıkarıyor..

özelikle çizgi film kanallarında..
    örneğin disney channel -169 nolu kanalda..
    (bizim oğlan devamlı onu izliyor ama çoğunlukla " sinyal zayıf ya da sinyal yok " mesajı yazıyor..)
    çaresi var mıdır?

coldasice73 mb,

Samsung 32d550 lcd+gintronik conax modül kullanıyorum

üzgünüm ama sorunum devam ediyor,
    kanal d,star,atv kanalları hiç göstermiyor,
    yeniden aratıyorum ama olmuyor
    buna en çok oğlum üzülüyor çünkü disney channel da göstermiyor..
    herkes ülke olarak finlandiya seç diyor ama menüde finlndiya çıkmıyor ki..
    modülü satıp tekrar hd kutu mu alsam acaba..

ertemli@gmail.com

• quote:

quote:

coldasice73 mrb,

samsung d550 lcd tv de kullandığım Neotion Conax Modül de bazı kanallar sorun çıkarıyor..

özelikle çizgi film kanallarında..
    örneğin disney channel -169 nolu kanalda..
    (bizim oğlan devamlı onu izliyor ama çoğunlukla " sinyal zayıf ya da sinyal yok " mesajı yazıyor..)
    çaresi var mıdır?

coldasice73 mb,

Samsung 32d550 lcd+gintronik conax modül kullanıyorum

üzgünüm ama sorunum devam ediyor,
    kanal d,star,atv kanalları hiç göstermiyor,
    yeniden aratıyorum ama olmuyor
    buna en çok oğlum üzülüyor çünkü disney channel da göstermiyor..
    herkes ülke olarak finlandiya seç diyor ama menüde finlndiya çıkmıyor ki..
    modülü satıp tekrar hd kutu mu alsam acaba..

ertemli@gmail.com

Merhaba,

Siz " sinyal zayıf ya da sinyal yok " mesajı yazıyor " demişsiniz. Sorunun sinyalde olduğu belli. Siz 444 0126 dan Teledünya teknik ekip çağırmanız gerekiyor.

Sizde 522 Mhz de problem var (Kanal D, STAR ,ATV,Fox TV,Hilal TV, Bloomberg HT) ve

458 Mhz de problem var (Disney Chanel,Encyco,animaux, istanbul trafik(istanbul için), neotional geo, cctv 4, kids-co, ab moteurs,cctv news,escales,anadolu trafik (istanbul için),trt belgesel,TVnet,Avrupa trafik (istanbul için), RTL.

Teledünya ekibine 522 Mhz ve 458 Mhz deki kanallarda sinyal gücü ve/veya sinyal kalitesi düşük diyin. Bu frekans daki sinyal sorunu giderildiğinde sizin sorun da çözülecektir.

Sizin TV'niz için yeni yazılım çıkmış 9-3-2013 (TV'nizin modeli LE32D550K1WXTK ise):

http://www.samsung.com/tr/support/model/LE32D550K1WXTK-downloads?downloadName=FM

Saygılar,
    coldasice73

• cevap için teşekkürler..
    -panelim LE32D550K1WXTK
    -güncelleme linkinde 2 adet dosya var hangisini indireyim?
    -T-MST4DEUC-1029.0-----------MSV4DEUC-1011.0
  • Merhaba,
    Bende 47 pfl6877 philips tv var. Neotion_Conax_Dual_Descrambling_Modül. Kullanıyorum. Bu modülün diğer modüllerden farkı nedir? Bu farkı benim tv desteklermi. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

Merhaba,
    Bende 47 pfl6877 philips tv var. Neotion_Conax_Dual_Descrambling_Modül. Kullanıyorum. Bu modülün diğer modüllerden farkı nedir? Bu farkı benim tv desteklermi. Teşekkürler.

Merhaba,

Neotion Conax Dual Descrambling modül Teledünya izlemek için, tüm DVB-C mpeg4 tunerli TV'lerde kullanılabilir . Dual özelliğini kullanabilmek için 2 adet DVB-C mpeg4 tuner olması gerekiyor . Sizin TV de tek DVB-C mpeg4 tuner var.

Öreğin Samsung yeni gelecek olan TV ler Twin tunerli yani 2 adet DVB-C tuneri var . Samsung F7000 , F8000,F8500 serileri gibi.

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhaba,

LG 47LM660S ve Neoticon Conax modül kullanıyorum. Eskiden düz Uydu kullanıyordum ve kanal kaydırma seçeneği vardı (Mavi tuş). Ancak Teledünya'da kaydır tuşu çıkmıyor. Sarı numara belirleme tuşu ile kanalları yerleştirebiliyorum ancak zor oluyor.

Bu sorun ile karşılaşan/çözümünü bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Teledünya da yeni kampanyalar başlamış:

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhaba arkadaslar;

Samsung UE55ES8000 televizyonuma Neotion conax aldim. Karti takip kurulumu yaptim. Fakat bazi kanallarda donma yapiyor, hd kanallardada arasira ses gidiyor.
    Televizyon kumandasindan menu tusuna basincada yine karincalasma oluyor. Bu problemimi nasil cozebilirim?
  • quote:

Merhaba arkadaslar;

Samsung UE55ES8000 televizyonuma Neotion conax aldim. Karti takip kurulumu yaptim. Fakat bazi kanallarda donma yapiyor, hd kanallardada arasira ses gidiyor.
    Televizyon kumandasindan menu tusuna basincada yine karincalasma oluyor. Bu problemimi nasil cozebilirim?

Merhaba,

Size PM attım.

Saygılar,
    coldasice73
  • quote:

Merhaba arkadaslar;

Merhaba,

Size PM attım.

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhaba arkadaşlar,

Media Mark da dün indirme girmiş. Samsung 40ES5700 1199 TL.

Bence fiyatına göre çok iyi bir Led TV. 3D yok ama dğer özellikleri çok iyi. DVB-T/C/S2 tuner var. 100 HZ. Teledünya SD ve HD uyumlu.

http://www.samsung.com/de/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40ES5700SXZG

Bir de bu TV 'ye uyumlu Microsoft kablosuz klavye + mouse 40 TL (Microsoft 2LF )

İhtiyacı olanlar bu ürünleri Media Mark da incelesin. İndirim ne kadar devam eder bilemem.

Saygılar,
    coldasice73

• İyi forumlar tele dünya kullanıyorum sd bir kutu var botech di sanırım bunun yeri conax modül kullanabilirmiyim tv modeli lg 42ls575s modeli lg servisini aradım sadece dijitürk te kullanıldığını söyledi eğer kullanılıyorsa kart alırım arkan hangi girişe takılıyor burada saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete1989

İyi forumlar tele dünya kullanıyorum sd bir kutu var botech di sanırım bunun yeri conax modül kullanabilirmiyim tv modeli lg 42ls575s modeli lg servisini aradım sadece dijitürk te kullanıldığını söyledi eğer kullanılıyorsa kart alırım arkan hangi girişe takılıyor burada saygılar

Merhaba,

42LS575S + Conax modül + Teledünya abone kartı ile abone olduğunuz tüm Teledünya SD ve HD yayınlarını izleye bilirsiniz.

Teledünya kablosunu TV'nin normal anten girişine takacaksınız + dijital DVB-C kanal taraması yapacaksınız. Modülün içine Teledünya abone kartı takılacak ,modülü de TV'ye taılacak.

Saygılar,
    coldasice73
  • teşekkürler yardım içim
  • Merhaba arkadaşlar,

Neotion Dual Descrambling Conax modül de yeni kampanya başladı. Kargo dahil 89 TL. İhtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın. (Kampanya stoklarla sınırlıdır)

www.hepsidvb.com

Saygılar,
    coldasice73
  • Neotion Dual Descrambling Conax modülle Neotion Conax Modülün ne farkı var
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.