Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
794.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu biraz okudum -iyiki de okumuşum - 3-4 yıldır conax modulden teledünya izleyen biri olarak 3 gün önce bir sorun yaşamaya başladım..

tv 42g30 panasonic conax technisat biberli (garanti süresi dolmuş ama orjinal)
    tv yi internete bağlıyayım bi dedim internete girmeyince yazılım güncelleme yaptım aynı hat üzerinden talimatlara uydum herşey yolunda gitti nete girdim vs bu bir...

ikincisi temel pakette idim bi süredir üst pakete geçeyim diyordum bi baktım 12 ay taahhüt verirseniz 6 ay fark almıyor 6 ay normal üst paket fiaytı alıyor ..iyi dedim telefonla geçtim aynı gün akşamı kanallar açıldı..

bu 2 olaydan 3 gün sonra teledünya kanalları şifrelenen kanal yazısında kalmaya başladı ..birinci gün sorun vardır düzelir diye umrsamadım...2. gün arıza kaydı açtırıp servis geldi baktı etti hd kutu ile deneyince hiçbir sorun yok butun kanallar gösteriyor ..bu durumda ya benim tv de yada modulde sorun var durumu ortaya cıktı...artık hd setupbıx kutu almaya niyetlenmişken onda da sorun yaşayanlar var oysa para verip dert yaşamak istemiyordum ..

tv yi fabrika ayarlarına dönderdim olmadı ..kurcaladım ettim olmadı ama tv conax modulu görmüyor takılı ortak arayüz yok diyor ..sonrasında modülü tek başına takınca takılı modul var diyor teledünya kartını taktığım anda birkaç menü tuşuna bastıktan sonra artık takılı modül yok diyor..diğer enteresan kısım radyo kanalları çalışıyor trt hd ve bi kanal daha çalışıyor tarama yapınca tüm kanlları buluyor ama kanala geçmiyor ve şifrelenen kanala yazısı takılı kalıyor..

bugün teledünya kartını değiştirmek istedim bayiden onun içinde çağrı merkezini aramak gerekiyormuş onlar getiyormuş en ucuz çözüm bu gibi ilk denenecek ..
    2.si conax modülü yazılım güncelleme yapmak ama nerede ? sorusu var karaköyde bi yer yapar herhalde yakınım zaten..

uzun oldu ama bu 2 secenekte çözüm olmasa yine modül mü alsam setup box mu alsam ? yada farklı bir önerisini olan varsa onu denesem ..biraz uzun oldu okuyan edenlere teşekkürler

• coldasice73 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam gelip baktılar normal deyip gittiler, açıkçası sorunun kaynağını anlayamıyorum. eski tv 40c6000 di şimdiki 47pfl6877, sorun tv nin ekranının büyümesi ile görüntünün daha kötü görünmesi mi yoksa bu tv daha mı kötü sd performansına sahip bilmiyorum (açıkçası bana pek böyle gelmiyor). ama sinyal gücü stabildeğil bazen 90 oluyor bir iki saniye sonra 34 oluyor ve boyuna değişiyor. ülke seçimi vs farkeder mi bilmiyorum ama sanmıyorum. işin daha tuhafı bazen görüntü epey düzeliyor (akşam saatlerinde özellikle). kötü olan kanallar özellikle kanal d ve star. ankaradan bu tvyle ve modülle seyreden varsa görüntü nasıl bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 12 Haziran 2013; 11:24:06 >
  • Merhaba arkadaslar bu konuda cok bilgim yok yardiminiza ihtiyacim var.
    Lg 42 lm 660s tv var ve elimde eskiden kalma irdeto access dvb/mpeg-2 modül var bu modülü taktim tv den kablotv aramasi yaptirdim kanallari kablo dtv olarak buldu ama hic birisini acmiyor sifreli kanal diyor acaba modül mü uyumlu değil yoksa baska bir yanlismi yapiyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERFECTSO

Merhaba arkadaslar bu konuda cok bilgim yok yardiminiza ihtiyacim var.
    Lg 42 lm 660s tv var ve elimde eskiden kalma irdeto access dvb/mpeg-2 modül var bu modülü taktim tv den kablotv aramasi yaptirdim kanallari kablo dtv olarak buldu ama hic birisini acmiyor sifreli kanal diyor acaba modül mü uyumlu değil yoksa baska bir yanlismi yapiyorum ?

Merhaba,

Size Coanx modül gerekiyor. İrdeto modül Teledünya da çalışmaz.

Saygılar,
    coldasice73
  • istanbuli İ kullanıcısına yanıt
    Televizyonun Conax desteği varsa ne gerek var Set top box'a boşver çağrı merkezini ara ya da ekiplerden yeniden kontrol etmelerini iste ama Teledünya ile ilgili bir durum olduğunda genelde sinyallerle ilgili uyarı veriyor conax modül ile ilgili bir durum gibi görünüyor bence cihaz tarafından bir kontrol et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

Televizyonun Conax desteği varsa ne gerek var Set top box'a boşver çağrı merkezini ara ya da ekiplerden yeniden kontrol etmelerini iste ama Teledünya ile ilgili bir durum olduğunda genelde sinyallerle ilgili uyarı veriyor conax modül ile ilgili bir durum gibi görünüyor bence cihaz tarafından bir kontrol et :)

dün conax modulü götürdüm belki satan yer kontrol eder yada yazılım yükler diye umit etmiştim tabi böyle bir hizmetleri yok garanti kapsamında olsa servise yolluyorlar ama tamir eden yer öğrendim ..orasıda bana flaşı yanmış dedi büyük ihtimalle yoksa üzerine yazacaktı tekrar ..40tl tamir ücreti var ama yeniside 100-110tl dedi..bende yeniden modül aldım ..technisatların yeni modeli çıkmış ama bikaç yerde bulamayınca yine biberli modeli aldım şimdi düzeldi..eskisinden daha hızlı kanal geçişleri var ve görüntü gelmeden evvel "şifrelenen kanal " yazısı hep geliyordu artık gelmiyor 1-2 sn daha hızlı gibi...

• Arkadaşlar, teledünya aboneliğim sonlandığından dolayı kullanmadığım orjinal hologramlı ve coldasice73 dostumdan aldığım neotion cam modülü 60 TL'ye satıyorum. Garantisi devam etmekte ürünün, hiç bir problemi bulunmamakta.

• philips 47pfl6877 tv var, d-smart veya digiturk nasil seyredebiliriim, harici cryptoworks modülüm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

quote:

quote:

quote:

quote:

Lg LM660s icin hangi modul uygundur acaba ona gore satin alacagim.

Merhaba,

Teledünya içinse orjinal garantili ve tam faturalı (seri numarası faturaya yazılmış) satan herhangi birinden alabilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

Teledunyanin verdigi hd set top box bozuldu bende yeni bir tanesinine 210 tl vermek yerine modul almayi dusunuyordum. Yani elimde kart var ama modul yok bunu teledunya servisinden temin alabilirmiyim yani ?

Merhaba,

Teledünya servislerinde satılmıyor.

Buradan alabilirsiniz:www.hepsidvb.com

Saygılar,
    coldasice73

Dual ile normal modulun farki nedir acaba

Merhaba,

Yeni model Samsung F7000 ve F8000 serilerinde 2 adet DVB-C tuner mevcut. Yani TV özelliğine bağlı ,2 adet Conax ile şifrelenmiş yayını aynı anda çözme özelliğidir.

Saygılar,
    coldasice73

NEOTiON CONAX DUAL DESCRAMBLiNG MODÜL de 2 adet Conax ile şifrelenmiş yayını aynı anda çözme özelliğidir diyorken birini kayıt edip birini izleme içinmi diyorsun yoksa , ikisinide PİP de izlenmesi içinde diyormusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yelegu

philips 47pfl6877 tv var, d-smart veya digiturk nasil seyredebiliriim, harici cryptoworks modülüm var

Merhaba,

TV'nin özelliğine bağlı olarak PİP ve/veya kanal kayıt yapma özelliği(bir kanalı izlerken diğer kanalı kayıt etmek). Neotion Conax Dual Descrambling özelliği 2 adet Conax ile şifrelenmiş yayını çözme özelliği.

Saygılar,
    coldasice73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 27 Haziran 2013; 9:46:46 >
  • Neotion conax modül aldım, beceremedim takmayı, gitronik'i aradım, coldasice ile görüştüm sanırım, 2 dakkada pırıl pırıl görüntü geldi, ters takmışım modülü :)

Kutu, kablo derdinden ve en önemlisi 2 kumandadan kurtuluyorsunuz, kutudaki kanal değişim hızını hatırlamıyorum ama neotion modülde çok sorunsuz geçişler, görüntü kalitesi daha iyi geldi bana bu arada.

Teledünya, kablo tv ve uydu var tv'mde, bir de digiturk alsam diyorum ama tvde tek modül yeri var, kutusuz bir çözüm olmaz sanırım?
  • bendede teledünya hd kutu var. 47lm615s tv var. yarın conax modül alacağım. inş sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

bendede teledünya hd kutu var. 47lm615s tv var. yarın conax modül alacağım. inş sorun çıkmaz

Merhaba,

Herhangi bir sorun çıkmaz.

Sayılar,
    coldasice73
  • Merhaba Arkadaşlar,

Teledünya çok güzel bir kampanya yapmış. Teledünya Temel paket + 20 Mbps 50 GB AKN + Modem + HD Kutu ayda 49 TL. 24 Ay taahhütlü.

İhtiyacı olanlar buradan inceleyebilir:

http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?id=211

Saygılar,
    coldasice73
  • http://www.teknosa.com/urunler/110012608/seg-le39sat182-dvb-s-fhd-led-lcd-tv?term=seg%20led bu üründe hd uydu alıcı bulunmakta ve dvb-c olduguda yazıyor fakat acaba hd olarak kablo tv yayınlarınıda destikliyor mu bunun tuner i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

http://www.teknosa.com/urunler/110012608/seg-le39sat182-dvb-s-fhd-led-lcd-tv?term=seg%20led bu üründe hd uydu alıcı bulunmakta ve dvb-c olduguda yazıyor fakat acaba hd olarak kablo tv yayınlarınıda destikliyor mu bunun tuner i?

Merhaba,

Broşürde DVB-C var gözüküyor. İnternete kullanım kılavuzunu bulamadım. Siz SEG (Vestel) danışma merkezini arayın ve DVB-C mpeg4 tuner olup olmadığını teyit edin. 444 4 987

Saygılar,
    coldasice73

• Merhaba Coldasice73
    Neotion conax modül ile neotion conax dual descrambling modül arasında ne fark var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckuru

Merhaba Coldasice73
    Neotion conax modül ile neotion conax dual descrambling modül arasında ne fark var acaba?

Merhaba,

dual olan 2 adet Conax ile şifrelenmiş yayını çözme özelliği olması diğeri ise 1 adet Conax ile şifrelenmiş yayınını çözmesi.

Saygılar,
    coldasice73
  • İyi günler arkadaşlar ben de teledünya aboneliğine başvurdum birkaç güne kurulacak ama benim tv panasonic gt30e kendi hd uydu alıcısı dvb-s dvb-c içinde ve ben ayrıca bir uydu cihazı istemediğimi conax modülle bağlanmak istediğimi belirttim görevli ise panasoniclerde ve philipslerde kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu memnun kalmayacağımı geçişlerin bazen 10 saniyeye kadar çıktığını söyledi.

bu konuda bilgi, tecrübesi ve tavsiyesi olan arkadaşlar konuyu aydınlatabilir mi? teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.