Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.468
Cevap
59
Favori
797.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serta2

Merhaba Arkadaslar;

Su an piyasadak teledunya icin en kaliteli conax modul hangisidir?
    Bu hafta icinde alimi gerceklestirecem.

Tesekkurler.

http://hepsidvb.com/asp/product/4/Neotion_Conax_Dual_Descrambling_Modul
    bu var incele istersen... linkte diğer alternatiflerede bakabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flayer_07

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

benim televizyonum LG 47 LX6500 bu modülü alsam teledünyayı hd izleyebilirmiyim şu an sd settopbx tan izliyorum

izleyebilrsiniz.hd olarak modülle.

ama teledünya info kanalına bakınca modül olmadan sd gösteriyor

Merhaba,

Teledünya info şifresiz dır. Teledünya 3D de şifresiz ve HD yayındır. Conax modül + Teledünya abone kartı ile abone olduğunuz tüm SD ve HD kanallarını izleyebilirsiniz.

Saygılar,
    coldasice73

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

benim televizyonum LG 47 LX6500 bu modülü alsam teledünyayı hd izleyebilirmiyim şu an sd settopbx tan izliyorum

izleyebilrsiniz.hd olarak modülle.

ama teledünya info kanalına bakınca modül olmadan sd gösteriyor

sd kanalları zaten sd olarak görürsünüz. teledünya info sd bir kanaldır. modül sadece şifreyi çözer. platformda bulunan hd kanalları sadece hd gösterir. bbc hd,nat geo wild hd,trt hd,atv hd gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 7 Mart 2013; 9:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Merhaba Arkadaslar;

Su an piyasadak teledunya icin en kaliteli conax modul hangisidir?
    Bu hafta icinde alimi gerceklestirecem.

Tesekkurler.

http://hepsidvb.com/asp/product/4/Neotion_Conax_Dual_Descrambling_Modul
    bu var incele istersen... linkte diğer alternatiflerede bakabilirsin...

Tesekkur ederim.

• Merhaba.Bulunduğum lojmanda merkezi yayından ,duvardan eski tip anten çıkışıyla LCD_LED tvlerde DVB-C modülü varsa anten girişiyle HD yayınlar izlenebiliyor.Benim LCD tv'de DVB modüllerinin hiçbiri yok.İlk çıkan toshiba lcdlerden.Ben bu HD yayınları Teledünya OHC 3700C HD Receiver alsam izleyebilir miiyim.Bu receiver içerisinde DVB-C modül var manuel aramayla izlerim gibi düşünüyorum.

Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Merhaba.Bulunduğum lojmanda merkezi yayından ,duvardan eski tip anten çıkışıyla LCD_LED tvlerde DVB-C modülü varsa anten girişiyle HD yayınlar izlenebiliyor.Benim LCD tv'de DVB modüllerinin hiçbiri yok.İlk çıkan toshiba lcdlerden.Ben bu HD yayınları Teledünya OHC 3700C HD Receiver alsam izleyebilir miiyim.Bu receiver içerisinde DVB-C modül var manuel aramayla izlerim gibi düşünüyorum.

Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun?

sadece DVB-C yayınları izlersiniz... Kablo TV ( Teledünya ) DVB-T farklı bir yayın sistemi...
  • Teşekkür ederim.Bulunduğum sitede merkezi yayından verilen HD yayınları televizyonda DVB-C özelliği varsa izlenebiliyor.Bu özellik tv'de yoksa Teledünya Hd kutuyla manuel aramayla bu yayınları izleyebilirim olarak anladım.

Teledünya HD yayınları DVB-C modül üzerimden vermiyor mu?Siz DVB-T demişsiniz?
  • quote:

Teşekkür ederim.Bulunduğum sitede merkezi yayından verilen HD yayınları televizyonda DVB-C özelliği varsa izlenebiliyor.Bu özellik tv'de yoksa Teledünya Hd kutuyla manuel aramayla bu yayınları izleyebilirim olarak anladım.

Teledünya HD yayınları DVB-C modül üzerimden vermiyor mu?Siz DVB-T demişsiniz?

kablo TV ( Teledünya ) tesisatı varsa TV'deki tuner destekliyorsa HD yayın izlersin HD için modul ile bir işlem olmuyor... merkezi sistem deyince karasal yayın diye anlamıştım... Teledünya umut vermiyor... sadece pratik...
  • DVB-C (dijital kablo yayını) DVB-S (dijital uydu yayını) oluyormuş.

Diğer odamda ki televizyonda DVB-C (mpeg-4) modül tv özelliği olduğu için bu yayını HD alıyor.

2. tvde standart lcd olduğu için Teledünya Uyumlu HD Digital Receiver ile (bu üründe DVB-C çözücü var) kutuya,kutudan lcd'ye bağlantı yaparak yayınları izlerim sanırım.Bu kutuyu temin edip deneyeceğim.Forumada bilgi veririm.
  • quote:

DVB-C (dijital kablo yayını) DVB-S (dijital uydu yayını) oluyormuş.

Diğer odamda ki televizyonda DVB-C (mpeg-4) modül tv özelliği olduğu için bu yayını HD alıyor.

2. tvde standart lcd olduğu için Teledünya Uyumlu HD Digital Receiver ile (bu üründe DVB-C çözücü var) kutuya,kutudan lcd'ye bağlantı yaparak yayınları izlerim sanırım.Bu kutuyu temin edip deneyeceğim.Forumada bilgi veririm.

binanın elektrik tesisatı eski ( toprak hattı yoksa ) korumalı priz al toprak hattı çektir...
  • Standart lcd tv'de Teledünya Uyumlu HD Digital Receiver ile (bu üründe DVB-C çözücü var) kutuya,kutudan lcd'ye bağlantı yaparak HD yayınları izliyorum.Merkezi sistem üzerinden yayın veriliyor.Kart kullanmıyorum sadece cihazla.
  • Merhaba arkadaşlar,

benim bir sorum olacak. Yakın zamanda Turksat (Teledünya) 5i1 arada kampanyasından abone olmayı düşünüyorum. (HD box falan hepsi bedavaya geliyor). Şuan çanaktan dahili uydu alıcılı televizyonda yayınları izliyorum ama tv nin kanal geçişleri çok yavaş ( philips 42pfl6007k)

Soru: Hd box ile mi yoksa Conax module ile mi kanal geçişleri daha rahat, kısa olur. Yoksa bir fark olmaz mı ?
  • Arkadaslar aldigim tvde hd receiver var. Teledunya yayinlarini izlemem mumkunmudur?
  • quote:

Standart lcd tv'de Teledünya Uyumlu HD Digital Receiver ile (bu üründe DVB-C çözücü var) kutuya,kutudan lcd'ye bağlantı yaparak HD yayınları izliyorum.Merkezi sistem üzerinden yayın veriliyor.Kart kullanmıyorum sadece cihazla.

normal şartlarda böyle bişey olmaması lazım kutunun marka ve modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbaz84

Merhaba arkadaşlar,

benim bir sorum olacak. Yakın zamanda Turksat (Teledünya) 5i1 arada kampanyasından abone olmayı düşünüyorum. (HD box falan hepsi bedavaya geliyor). Şuan çanaktan dahili uydu alıcılı televizyonda yayınları izliyorum ama tv nin kanal geçişleri çok yavaş ( philips 42pfl6007k)

Soru: Hd box ile mi yoksa Conax module ile mi kanal geçişleri daha rahat, kısa olur. Yoksa bir fark olmaz mı ?

youtube da karşılaştırmalı videolar var , kayda deger fark yok aralarinda, kablo ve çift kumandayla ugrasmaktansa conax kart daha iyi ( bunu elinde 2.el hd settopbox satan biri olarak ben diyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

quote:

Standart lcd tv'de Teledünya Uyumlu HD Digital Receiver ile (bu üründe DVB-C çözücü var) kutuya,kutudan lcd'ye bağlantı yaparak HD yayınları izliyorum.Merkezi sistem üzerinden yayın veriliyor.Kart kullanmıyorum sadece cihazla.

normal şartlarda böyle bişey olmaması lazım kutunun marka ve modeli nedir?

Pozitek OHC 3700C 2.el cihaz aldım.Merkezi yayından verilen HD kanalları manuel aramayla buldum ve izliyorum.
  • quote:

Arkadaslar aldigim tvde hd receiver var. Teledunya yayinlarini izlemem mumkunmudur?

Teledünya yayınları DVB-C modülü destekler.TV'de bu modül varsa kart ile izleyebilirsin.

LCD,LED,PLAZMA TV lerde DVB-T
    DVB-C
    DVB-S modüller bulunur.

HD Uydu yayını için DVB-S
    HD kablo yayını için DVB-C
    HD karasal yayın için DVB-T modülle izlenir.
  • quote:

quote:

Arkadaslar aldigim tvde hd receiver var. Teledunya yayinlarini izlemem mumkunmudur?

Teledünya yayınları DVB-C modülü destekler.TV'de bu modül varsa kart ile izleyebilirsin.

DVB-C
    DVB-S modüller bulunur.

Tv Samsung ES8000 televizyonun resmi web sayfasindan ozelliklerine baktim asagidakiler mevcut almama gerek varmidir?

Tuner/Broadcasting
    DVB-T / C / S2
    Analog Tuner
    EPG
    Kanal Listesi USB-Clone
    CI+
    Otomatik Kanal Arama
    Teletext (TTX) (1 000 sayfa)
    Var (DE, AT, CH, ES, NL, BE, LU, FR)

• tvde hem dvb-c hemde dvb-s girişi varsa. aynı anda iki anten girişi bağlayıp.. kablo tv ve uydu izleyebilirimiyim? arasında geçişi nasıl yapıyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

DVB-C
    DVB-S modüller bulunur.

Tv Samsung ES8000 televizyonun resmi web sayfasindan ozelliklerine baktim asagidakiler mevcut almama gerek varmidir?

Tuner/Broadcasting
    DVB-T / C / S2
    Analog Tuner
    EPG
    Kanal Listesi USB-Clone
    CI+
    Otomatik Kanal Arama
    Teletext (TTX) (1 000 sayfa)
    Var (DE, AT, CH, ES, NL, BE, LU, FR)

Bu tvde tüm modüller var alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.