Şimdi Ara

Düztaban olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düz taban olup olmadığımız nasıl anlaşılır?

Ben uzun süre yürüdüğümde ayağım sızlayıp yanıyor ve acısı baldırlara kadar çıkıyor... Acaba bende düz tabanlık mı var, varsa tedavisi var mıdır?

• ayağının tabanı düz ise düz tabansındır ve de koşamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

ayağının tabanı düz ise düz tabansındır ve de koşamazlar.

ayağımın tabanı düz gibi görünmüyor fakat yürürken çok ağrıyor. Sürekli aynı ayakkabıyı kullanıp eskittiğlmden dolayı olabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rontgen cektir anlasilir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drugs

quote:

ayağımın tabanı düz gibi görünmüyor fakat yürürken çok ağrıyor. Sürekli aynı ayakkabıyı kullanıp eskittiğlmden dolayı olabilir mi acaba?

ayağının ucuyla koşabiliyor musun?
  • quote:

quote:

quote:

şuan denedim hocam hafif ağrımaya başladı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareketsiz bir yaşantın varsa ağrıması ondandır. Düzenli koşu ve egzersiz yaparsan ayakların açılır, her yürümeye ağrımamaya başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denizci olmak için.
    9 yıl önce açıldı
    onbaşı olmak için
    3 yıl önce açıldı
    Varikosel olmak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayağının orta tarafındaki boşluk yok ise düz tabansındır.Sen boşluk var demişsin.Bir doktora görün bence.Ne zamandan beri o acı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 26 Nisan 2012; 20:47:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şuan denedim hocam hafif ağrımaya başladı..

Düztabansanız size anlamanın kolay bir yolu mevcuttur; ayaklarınızı ıslatın, sonra düz bir yüzeyde ayakta durun, kuru yüzey ayaklarınızın izini basacaktır. Normal bir ayak baskısının, ayağın içi tarafında bir girinti çıkarsa düz taban değilsin ama çıkmazsa komple ayak çıkarsa düz tabansın.

Bu arada google uzman tv açıklamalar var oralara bakarsan daha yardımcı olur sana.

• cevaplar için teşekkürler. Her gün denize yürüyerek gidiyorum pek durgun sayılmam fakat niye böyle anlayamadım, dediğiniz gibi bir doktora görünsem iyi olacak.
  • Zor şey bu düztabanlık, bizim sınıfta bi çocukta var, halı sahada omzumla dürtüyorum direk yere düşüyor, biraz fazla dürtersen takla falan atıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.